La millor anotació de la temporada: “Ergasia” CB Calella, 70 – AECAM, 53

Imbatudes a casa, amb 3 de 3. El nostre sènior femení se situa a la part alta de Segona Catalana, després de la victòria contra l’AECAM. El gran ambient al “Parc Dalmau” ens ha ajudat a fer el millor registre anotador de la temporada, amb 70 punts

“Ergasia” CB Calella, 70 – AECAM, 53

✏️ Per Àlex Moral

Grandíssima victoria del nostre sènior a casa, davant un rival amb necessitat absoluta de victòria i que ens ho ha posat molt difícil. Al principi hem patit l’embranzida inicial, perdent 14-19 el primer període. Poc a poc ens hem anat imposant i a la mitja part arribàvem +9. A l’inci del tercer quart, una gran arrencada ens ha portat a un avantatge de 15 punts que el rival ha reduït fins a posar-se tres a sota. Llavors hem tret el nostre poder d’anotació acompanyat de bons contraatacs que ens han portat als 70 punts finals. Gran victòria que ens posa amb 3-2. Seguim!!!

CB Calella - Posició acrobàtica de la Míriam. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Júlia Casellas aixecant-se cap a cistella. Foto: Esther Pujol

AECAM, 64 – “Joieria Gratovil” CB Calella, 46

✏️ Per Nausica Musach

El nostre cadet afronta un partit molt difícil , tenint en compte que a la pretemporada vam jugar contra elles i ens van guanyar de 46. Sabem que tenim poc a perdre i molt a guanyar. Comencem desconcentrades deixant que ens agafin un avantatge de 20 punts i acabem el primer quart 26-6. Al segon, comencem a jugar sense bot, movent molt bé la pilota i deixant el rival amb pocs punts anotats, cosa que ajuda a reduir diferències a -6.  Al tercer quart ens mantenim en aquesta línia, però ens despistem i tornen a marxar 12 a munt. A l’últim quart, la concentració i les ganes cauen en picat i no aconseguim competir. Hem estat ficades i concentrades en el joc només 15 minuts. Si haguèssim mantingut aquesta mentalitat durant tot el partit, hauria estat més igualat i competit. Hem de treballar la concentració i l’actitud. Encara queden partits per millorar i seguirem treballant per fer que els 40 minuts de cada joc siguin a tope i donant-ho tot

CB Calella - La Mariona Palmero en una acció del partit. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Martina Esteve condueix un contracop. Foto: Esther Pujol

Sant Gervasi, 19 – “Restaurant Saó” CB Calella, 70

✏️ Per Jordi Puig

Partit on amb el nostre infantil hem tancat marcador al començament del setè quart. Sortim molt intenses, concentrades i amb les idees molt clares. Excel·lent sortida de pressió sense bot, superant una zona press (il·legal a infantil) i traient molt bé la pilota a primera línea, cosa que ens fa atacar amb avantatge numèric. Molt bona circulació de pilota, movem la defensa invertint la pilota molt ràpida i fins i tot, amb extrapass en moltes ocasions. Carregant molt bé el rebot, aconseguim segones i terceres opcions. Defensa excepcional, apretant molt la sortida de pilota i deixant que el rival només anoti tres cistelles de dos en tot el partit. Partit molt seriós i fent un gran joc, seguim creixent, aprenent i progressant com a equip

CB Calella - La selfie del nostre infantil

Les Franqueses, 57 – “Restaurant Saó” CB Calella, 49

✏️ Per Xavi Arnijas

Partit dur, extremadament dur per al nostre júnior. Rival molt agressiu amb 12 jugadores que anaven rotant per mantenir el nivell de duresa al límit. Partit travat i amb molts tirs lliures de les nostres degut a les faltes. Ens ha anat bé fins que el cansament i el mal humor per les faltes constants, (algunes anti esportives) ens han fet perdre frescor en el tir. Una discussió amb l’altre entrenador, bé… delegat, un noi jove que animava a fer faltes més dures a les seves ens irrita i ens fa donar-li un toc d’atenció. De manera pública ja no ha tornat a excitar a les seves. Les expusions per 5 faltes d’algunes els ha fet baixar el ritme de les “garrotades”. Un canvi defensiu a zona 2-1-2 de les nostres ens dóna molt bon resultat. Tenim una oportunitat pel descens en picat de puntuació de l’equip rival. Però no tenim ni les forces ni l’encert en atac de capgirar el marcador. Cal entrenar més i posar-nos a to físicament