La pandèmia fa començar l’any 2022 amb el 50% de partits

En una situació normal, tots els equips haurien tornat a la competició aquest passat cap de setmana, però la sisena onada de la pandèmia ho ha capgirat tot. La Federació Catalana de Basquetbol va decidir, durant les festes de Nadal, endarrerir una setmana el retorn de les competicions dels equips de NO Promoció. Els únics que han tornat als partits han estat els júniors, sots-25 i sèniors, tot i que el cadet i el júnior interterritorial, no ho han pogut disputar els seus partits perquè s’han ajornat els seus respectius encontres, per… exacte: la Covid-19.

CB Calella : 53 – CB Ripollet-Midetempus: 50

Malgrat les baixes i els pocs entrenaments, aconseguim derrotar a les terceres classificades amb una gran defensa i un bon encert de la línia de 3!

✏️  Míriam MOLINA [júnior femení]

Partit on anem 8 jugadores a causa de les baixes, venim del Nadal sense entrenaments era un partit on teníem poc a perdre i molt a guanyar, ens enfrontàvem a les terceres classificades. Demanavem lluita i no deixar de competir durant els 40 min movent molt la banqueta.
Amb una bona defensa i tallant pilotes fèiem un joc ràpid acabant amb superioritat, i el nostre joc de 1c1 i doblar va marcar la diferència en el resultat, també remarcar la bona anotació de la línea de 3.
Segona victòria merescudíssima de les nostre, felicitar a totes per el gran partit. Seguim treballant 🏀💪🏻

CB Calella

CB Calella: 76 – CB Argentona: 81

7 setmanes sense jugar un partit i una poca càrrega física ens passa factura i ens fa perdre el primer encontre de l’any.

✏️  Jordi PUIG [sènior masculí A]

La tornada a la competició després de 7 setmanes sense jugar i amb poca càrrega física ens van impedir poder competir amb condicions.
Entrada freda al partit on desde la defensa aconseguim capgirar el marcador i fem un segon quart excel·lent en quant anotació (29 punts) i marxem amb un +7 al descans.

A la represa tornem a sortir relaxats i rebem un parcial de 8-0 amb poc temps. Tercer quart que ens condemna tot el partit ja que el gran encert en el llançament exterior dels visitants amb un total de 12 triples i la poca intensitat defensiva ens penalitzen molt.

Últim quart igualat amb un tir alliberat per empatar el partit faltant 30 segons on aquest cop surt creu, i patim la primera derrota davant la nostre afició.
No hi ha excuses toca treballar, i sobretot pujar intensitat defensiva que és el que ens dona els bons resultats.
Estic segur que ens aixecarem però sempre desde el treball.

Sènior A CB Calella - Argentona

CB L’Ametlla: 61 – CB Calella: 49

Les baixes ens passen factura i el poc encert i una defensa tova ens fa començar l’any amb derrota

✏️  Álex MUÑOZ [sots-25 masculí]

Otro partido perdido, las importantes bajas que tuvimos nos pasaron factura, aparte del base nos faltaron tb los 4 pivots, con lo que el único pivot puro que teníamos era a Enric del júnior que hizo un gran partido, pero no fue suficiente… El poco acierto y la mala selección de tiro, unido a una defensa poco intensa, hizo que nunca pudiéramos contrarrestar al rival, y siempre fuimos por detrás en el marcador… La nota positiva fue el debut de Josep, que aporto muchísimo, y seguro nos ayudara a subir un poco nuestra intensidad y agresividad en el juego.

CB Calella: 58 – CB Tona: 67

Comencem el matx amb un mal inici, però a la recta final ens vam acostar al marcador, tot i que sense poder acabar d’entrar al partit

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Primer partit de l’any on comencem amb un mal inici amb un parcial de 0-12 i acabem al primer quart amb un 6-18.
Segon quart on estem més encertats però no millorem amb defensa, arribem a mitja part amb un 27-37.
Tercer i últim quart molt igualats on semblava que ens acostavem al marcador però en cap moment vam poder d’acabar d’entrar al partit.

Seguim

CB Ripollet: 56 – CB Calella: 35

Malgrat el resultat negatiu, les noies van competir de tu a tu contra un dels equips capdavanters de la competició deixant bones sensacions!

✏️  Marc FORCADA [sènior femení]

Partit en que, malgrat el resultat final, vam competir de tu a tu durant molts moments amb un dels equips capdavanters de la lliga.
Bona posada en escena de l’equip, dominant el ritme dels primers minuts de l’encontre. Després d’uns dos primers períodes molt igualats (18-18 a falta de 2 minuts per arribar al descans), un parell d’errades consecutives al final del 2Q ens fan arribar al descans 8 punts a baix.
Mal 3Q (14-5) on la pressió de les locals va provocar pèrdues de pilota i precipitacions en l’equip, que van permetre al Ripollet obrir escletxa en el marcador i trencar el partit.

L’equip va seguir treballant i, tot i que en algun moment vam arribar a posar-nos a 11 punts en el darrer període, no vam poder connectar-nos al partit davant el bon ofici d’un equip molt més rodat i experimentat.

En definitiva, bones sensacions de l’equip, que ha de mantenir la bona línia de treball setmanal perquè les victòries arribin, demostrant que pot competir amb tots els equips de la lliga.