La primera, a casa del líder: Ceset, 60 – “J.P. Fruits Vermells” CB Calella, 63

Ningú s’ho esperava! Tampoc a Girona. Un triomf esperançador, a la pista del fins ara líder imbatut, que confirma la línia ascendent del nostre sènior

Ceset, 60 – “J.P. Fruits Vermells” CB Calella, 63

✏️ Per Jordi Puig

Partit en què teníem molt a guanyar i poc a perdre. Arribem a la pista del líder, sense guanyar cap partit encara. Molt concentrats i amb ganes de demostrar que anem a més. Primer quart de domini total i absolut en els dos costats de la pista. Durant el segon, aconseguim la màxima diferència. El 17-37 a favor ens mostra que som capaços de competir contra qualsevol. Ells, moltíssimes mans, moltes queixes i fora del partit. A poc a poc, entren al partit amb l’encert en els llançaments exteriors i corrent el contraatac, on són letals. Excel·lent defensa dels seus dos millors homes, el primer i quart màxims anotadors de la lliga, que només poden anotar al tram final del partit. Molt bona victòria, felicitar a tots els jugadors i a seguir treballant i demostrant que podem competir

CB Calella - Marçal Torrent supera un rival. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Oriol Terricabras penetrant a cistella. Foto: Esther Pujol

“Garatge Barcelona” CB Calella, 66 – UE Mataró, 16

✏️ Per Quim Serra

Partit en què hem tancat marcador al cinquè quart. Bon començament del nostre infantil, en què hem començat amb una defensa molt agressiva que ens ha permès robar moltes pilotes i fer cistelles fàcils. Als últims tres quarts, hem baixat el ritme i hem fet un pas enrere en defensa. No hem jugat el nostre joc. Seguim

CB Calella - En Joan Hoyos exercint la pressió en la sortida del rival
CB Calella - Sortint de la pressió

“Hortalisses Pi” CB Calella, 63 – CEB Sant Jordi, 55

✏️ Per Paco García

Victòria gris en un partit irregular del nostre sots 21 que s’ha sentit incòmode durant els 40 minuts. D’inici, s’ha vist que la concentració amb què s’afronten alguns partits no és la ideal, sobretot quan venim d’una gran victòria fa 8 dies. Hem assolit avantatges curts gràcies a una bona defensa. Les pèrdues i errades en els tirs no ens han donat opció a trencar el matx fins al minut 37, quan hem aconseguit la màxima renda: 62-48. Als darrers tres minuts hem encaixat un 1-7, tornant a demostrar que no hem tingut continuïtat ni regularitat en el joc. Al final, novament, suplim en defensa les mancances ofensives. Necessitem afrontar els partits amb el 100% de concentració i equilibrar la intensitat del rival. 4 guanyats de 4 jugats. A seguir aprenent

CB Calella - La pilota, el nostre desig. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Cabells a l'aire. Foto: Esther Pujol

Sant Celoni, 53 – “Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 56

Victòria molt treballada del júnior A, en una pista difícil, tot i les baixes que l’equip presentava. El nostre domini en el marcador ha estat de principi a fi tot i que mai amb  diferències definitives. Al descans 10 a munt, 23-33, i una defensa excel·lent dels jugadors claus. Al tercer quart es manté el nostre avantatge, però les faltes personals dels nostres interiors permeten el Sant Celoni apropar-se: 50-52 a falta de tres minuts. L’eliminació per faltes de l’Hugo, el jugador més inspirat ofensivament, ens fa mal. Els últims minuts són a cara o creu i tenim l’encert de cara en algunes decisions preses. Quatre victòries en quatre partits i molt per millorar. Seguim aprenent i somiant

CB Palafolls, 54 – CB Calella, 44

✏️ Per Aleix Duran

Nova derrota del júnior B, però amb un resultat que no correspondria. Sense dubte, el millor partit que hem fet aquesta temporada. Partit que comença molt igualat, amb un intercanvi de cistelles i al davant del marcador, però amb un encert molt baix. Al segon període frenem les seves cistelles fàcils sota aro amb una defensa mixta. Només ens anoten 4 punt de dos, però 6 triples que els permet escapar-se al marcador, arribant amb el 36-22 al descans. A la repressa corregim els errors en defensa que van permetre anotar tants triples, i frenem la sagnía de punts, fent una passa endavant en defensa i saltant al dos contra un que ens permet sortir en contraatac… però la pilota no entra. Malgrat tot, retallem una mica, 44-32. Arribem a l’últim quart mantenint la defensa, perquè funciona perfectament, i en atac, l’únic que ens falta és anotar. I nosaltres, sort dels tirs lliures. Sí, sí. Si no arriba a ser pels tirs lliures, hauríem fet menys punts encara. En tot el partit, en tirem 38!! I n’anotem 17. Un 45%. No està gents malament. Molt content del partit i de l’actitud dels jugadors. Si no hagués estat per la manca d’encert, i dels 6 triples que rebem al segon quart, el partit ens l’enduem sense problemes. Però el bàsquet és el que té… també es cert que ha estat una setmana molt complicada i on només hem pogut entrenar un dia tot l’equip. Seguim treballant i millorant! La primera victòria és a tocar!!!! No defallim!

CB Calella, 46 – Sant Celoni, 72

✏️ Per Enric Monné

Derrota incontestable del nostre preinfantil contra, segurament, el rival més potent de grup. Tenen petits molt ràpids i molt bons defensors, alts que corren molt bé el contraatac i fent portes enrere sempre que poden, i grosos molt potents que carreguen molt el rebot a les dues cistelles. Nosaltres, una vegada més, sortim a la pista…o no hi érem? Rebem un parcial demolidor, tot i això, sembla que mica en mica ens hi posem, però tan sols és un miratge. Només al final s’escolten les demandes dels entrenadors i redrecem un xic el rumb. Continuem demanant més sacrifici en defensa, més solidaritat en les ajudes, més rauxa i circulacio en atac i sobretot, fer palès tot el que treballem durant la setmana escoltant i assolint les indicacions i consells que es donen des de la banqueta. Persistirem sense defallir. Continuarem treballant per divertir-nos aprenenent jugant a basquet!!!

CB Calella - L'Eduard Costa s'ofereix en una jugada d'atac
CB Calella - L'Aleix Morales busca una línia de passada

CB Calella, 69 – El Masnou, 87

Mal començament del cadet B, en què encaixem un parcial de 0-12. Tot i això, despertem i acabem al primer quart amb un 16-21. Quan estem en el partit tornem a tenir tres pilotes perdudes seguides que acaben amb finalitzacions fàcils per a El Masnou, que torna a marxar al marcador. Els petits moments de desconnexió ens fan molt de mal. Seguirem treballant per aconseguir ser regulars els 40 minuts

Arenys Bàsquet, 66 – CB Calella, 38

✏️ Per Aniol Fors

Partit difícil contra els primers classificats, que han guanyat tots els partits de més de 30 punts. El nostre cadet C no ha estat una excepció, tot i que el resultat no acaba de reflexar del tot com ha anat el partit. Igualat, s’ha decidit pels nostres moments de desconnexió en què el rival ens fa parcials de 8-10 punts. Tot i aquesta derrota, hem de seguir amb el cap ben alt i anar aprenent dels errors que cometem

Arenys Bàsquet, 80 – Kids&Us CB Calella, 38

✏️ Per Xavier Arnijas

Hem tornat a jugar! Com sempre ens ho hem passat bé contra nens i nenes de les ciutats veïnes. Continuem trobant equips que també tenen ganes de jugar amb nosaltres i que també els agrada molt el bàsquet

Sant Pol, 23- Kids&Us CB Calella, 61

Bon joc, bona victòria [encara que alguns han tornat a casa sense saber ni resultat ni qui havia guanyat] i partit que ens ha permés practicar el que estem treballant en els entrenaments: assignacions en defensa, passades als companys [si fós possible als que són del Calella, als verds i taronges] i rebot. Ens ho hem passat molt bé, com sempre. Seguim gaudint i millorant. Ens encanta aquest joc