La primera del cadet femení!

Encomiable entrega de l’equip que, tot i les dificultats d’aquesta temporada, ha donat la talla: 47-36 contra el CB Llinars. Nova victòria del sènior masculí i tercera derrota del júnior de primer any

“Joieria Gratovil” CB Calella, 47 – CB Llinars, 36

✏️ Per Xavier ARNIJAS [cadet femení]

Aquest format de competició “Covid” on juguem anada i tornada en una setmana resulta que és divertit i tot… Totes sabem i recordem perfectament com juguem unes i altres. Duel interessant amb molts minuts demanats a banda i banda on hem pogut gaudir d’una bona lluita tàctica i de caràcters. Hem viscut un bon partit de bàsquet! Demà més…

CB Calella - El cadet femení, després de guanyar el Llinars

CB Vilassar de Dalt, 49 – “Uniformes Sediferent” CB Calella, 36

✏️ Per Josep LÓPEZ [infantil masculí]

La tornada ens ha passat factura. El desencert mostrat a casa al primer partit no només s’ha mantingut sinó que ha estat major: no hem anotat cap punt fins al minut 10. Les pilotes perdudes, els descuits en defensa concedint cistelles fàcils, així com la mala col·locació de l’equip en certs moments del partit ens han conduït a la derrota. Tot i això, l’equip no s’ha rendit en cap moment i, un cop ha despertat, ha donat la cara fins al final, amb fins i tot esperances d’una remuntada que malauradament no ha arribat. Hem de treballar i corregir moltes coses, però el reinici de la competició ens ha anat bé per saber on som i cap a on hem d’anar

CB Calella, 108 – Pia Granollers, 7

✏️ Per Aleix DURAN [preinfantil masculí]

Primer partit a casa de la temporada, contra un equip fluixet. Dominem, tot i que sense fer una gran defensa. Bona circulació de pilota, tot i que a vegades ens precipitem a l’hora de fer passes i en alguns moments, el partit era un passacarrers. Malgrat la victòria contundent, falta treballar molt i fer entendre als jugadors que no han de jugar precipitats i han de circular la pilota més ràpid. Seguim treballant i a preparar els dos propers partits contra la UER Pineda!

CB Guíxols, 64 – J.P. Fruits Vermells CB Calella, 79

✏️ Per Jordi PUIG [sènior masculí]

Gran inici que ens permet agafar una renda al marcador. Poc a poc ells van entrant al partit a base d’intensitat, mans i molt contacte que sobrepassa la falta. No és fins la represa on aconseguim un cert avantatge que anem regulant fins el final. Un joc dur, tan físicament com mentalment, que ens serveix per guanyar experiència en aquests tipus de partits, un pèl més foscos i travats del que és normal

CB Calella - Roger Barriga espera la pilota al partit contra el Guíxols. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Aniol Fors llença una bombeta al partit contra el Guíxols. Foto: Esther Pujol

“Fustmar” CB Calella, 60 – CB La Garriga, 76

✏️ Per Quim SERRA [júnior primer any]

Bon inici de partit que ens permet agafar un avantatge al marcador fins a mitjans del segon quart. Moments de desconnexió ens passen factura i de un +10 passem a un -10, sobretot per les seves cistelles després de rebot ofensiu. Seguim treballant

CB Calella - Mirades: la pilota és meva! Foto: Aleix Duran
CB Calella - El salt inicial del partit del júnior de primer any contra La Garriga. Foto: Aleix Duran