La pròrroga i els tirs lliures ens sentencien: “Fustmar” CB Calella, 68 – Joventut de Badalona, 75

Al cadet se li escapa el partit contra la Penya, en el temps afegit i des de la línia de tir lliure, amb 21 fallats. Toca aixecar-nos per acabar amb la ratxa negativa. Sabem i podem fer-ho. Cal demostrar-ho!

“Fustmar” CB Calella, 68 – Joventut Badalona, 75 [pròrroga]

✏️ Per Jordi Puig

Rival que venia només amb un partit perdut i amb quatre victòries consecutives. Prèviament, sabíem com defensar-los, mai tiren de primeres i posteriorment finta i cap a la dreta. La falta de concentració no ens permet centrar-nos en les consignes marcades, cosa que el rival aprofita per entrar amb un bot i amb relativa facilitat. Dominem el primer quart, tot i perdonar cistelles fàcils. Al segon període, juguem el joc que ells volen, el ritme que ells volen i la nostra defensa és inexistent. A la segona part ens posem dins el partit, fent mal a dins on som infinítament millors i apretant la defensa. Partit boig i parcials a favor i en contra de 8-0. Final ajustat, on a falta de 3 segons aconseguim forçar la pròrroga. Al temps extra, per la davallada física, baixem la intensitat en la defensa de l’un contra un i perdem la lluita pel rebot, rebent un parcial de 7-0 que decanta el partit a favor dels rivals. Aquí es on ens enrecordem de 14 punts fallats en entrades sols, de 21 tirs lliures fallats, de pilotes regalades i sobretot de les consignes dites abans i durant el partit. Guanyem tres quarts de quatre i, tot i així perdem. Toca aprendres, escoltar, mossegar, concentrar-nos i treballar

CB Calella - L'Enric Costa reapareixia després de la lesió al turmell. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - En Nil Pascual intenta un dels pocs triples de l'equip. Foto: Ivan Lluís