Les victòries del júnior masculí interterritorial i del sots-25 masculí, les notes positives de la primera jornada de competició.

Aquest passat cap de setmana va arrencar la competició de la temporada 2021-22… I dels 7 partits que es van disputar, només hem aconseguit dues victòries: el júnior masculí interterritorial i el sots25 masculí. Però que ningú pateixi, que això només ha fet que començar i un mal dia el té qualsevol!

CB Quart Reale Seguros: 44 – CB Calella: 48

Els primers en tastar la victòria aquesta temporada al club han estat els jugadors del júnior masculí interterritorial després de guanyar per un resultat ajustat en aquest primer encontre oficial de l’any

✏️  Àlex MORAL [júnior masculí interterritorial]

1er partit de la temporada del nostre Júnior. Bé, equip amb molts integrants nous, entrenadors nous, molts canvis, nous engranatges i moltes coses per treballar i ens plantem al primer partit de lliga amb 4 baixes i tot i això lluitem, no li perdem la cara al partit. La falta d’anotació ens fa estar durant molts minuts per darrera al marcador, i quan semblava que tot estava a favor dels locals, amb un +8 a falta de 12 minuts, ens posem a treballar, a defensar com sabem, mentalment molt ficats al partit, el capgirem i ens l’enduem gràcies al treball col•lectiu i la defensa. Queda molta feina per fer, però les sensacions son bones! Seguim!

CBSFC1946: 50 – CB Calella: 72

L’altre equip que es va endur la victòria cap a casa, van ser els nois del sots-25 masculí, que gràcies al bon encert des de la línia de 3 punts els va permetre fer-se amb el primer triomf de la temporada.

✏️  Álex MUÑOZ [sots-25 masculí]

Partido ganado 50-72, contra el CBSFC… Ellos pese a ser sub25, tenían dos jugadores mega veteranos, y eran bastante superiores físicamente, a base de agresividad y juego rápido, fuimos por delante en el marcador todo el partido, pero no por mucho, ya que estábamos muy atrancados contra su zona cerrada (desde el segundo uno hasta el último😤😤), pero en la salida del tercer cuarto si encontramos por fin la manera de atacar la zona, unido al buen acierto de 3, y ya cogimos renta superior a 20 puntos que ya no dejamos en ningún momento… Buena primera victoria de equipo, con protagonismo y minutos para los 12 jugadores por igual…

CB Calella: 67 – CB Vilassar de Dalt Roger’s Verd: 68

El cadet va tocar amb els dits la victòria després d’un canvi d’actitud… però se’ls va escapar a l’últim moment!

✏️  Jordi PUIG [cadet masculí interterritorial]

Mal inici de partit,on sortim intimidats,i relativament nerviosos. Encadenem errors no forçats, i sobretot falta de concentració d’alguns jugadors.
La mala defensa del 1c1, ens penalitza a l’igual que el repetit bloqueig del rebot defensiu.
A la mitja part canviem alguns detalls, i el més important, l’actitud, ganes i intensitat ens fan creure que ens podem enganxar el partit.
Excel·lent últim quart a nivell defensiu, on aconseguim ofegar el rival.
Dos tirs lliures a favor amb 25 segons i amb -2 al marcador,on nomes aconseguim anotar-ne un,i amb una última defensa on ens assenyalen falta faltant 1,6 segons. Al final surt creu però orgullosos de la reacció del equip en quant actitud, intensitat i voluntat.
Falta mantenir la serietat i concentració els 40 minuts, enlloc dels últims 12.
Seguim treballant.

CB Tona: 56 – CB Calella: 63

El júnior B ha començat amb mal peu aquesta temporada 2021-22, però l’actitud i les ganes hi eren!

✏️  Quim SERRA [júnior masculí interterritorial]

Primer partit de la temporada on ens presentem a Tona amb 8 jugadors a causa de les lesions.
Un mal inici de partit ens fa anar a remolc durant tot el partit, al tercer quart el Tona agafa la seva màxima avantatge +22. Un canvi d’actitud ens fa arribar a ficar-nos a només 8 punts però ens quedem sense forces i arribem al marcador final 76-63.

Molt a millorar, però durant molts minuts l’actitud de tot l’equip era molt bona.
Seguim

CB Argentona: 79 – CB Calella: 57

Al nostre Sènior li ha faltat físic al seu debut a Segona Catalana, però l’agafarà ben aviat, no patiu!

✏️  Jordi PUIG [sènior masculí]

Mal debut a la segona catalana,on només vam donar la cara en un primer quart, on aconseguim buscar la superioritat en els nostres interiors.
A partir del segon quart l’equip local puja la intensitat, també el nivell defensiu i físicament ens treu de la pista.
Davant l’agressivitat i intensitat rival ens bloquegem i la nostra falta de nivell físic ens penalitzen molt.
La anormal pretemporada i la falta d’hores d’entrenament ens fan tenir clar que falta treball, treball i més treball. Argentona, equip molt dur que segurament estarà en els llocs capdavanters