Primera victòria de la temporada per les noies de l’infantil femení al derbi a casa contra el Malgrat

Sant Vicenç Maresme 40 – Premini Taronja 36

Primer partit a fora on dominem amb molta superioritat la primera part i a la segona canviem la nostra cara que ens acaba passant factura.

✏️ Joel Lluís [Premini Taronja]

Arranquem els tres primer quarts del partit jugant molt bé, conjunt de passades amb quasi res de bot que acaben amb bàsquets molt fàcils nostres i amb una defensa decent que ens permet arribar a la mitja part amb una gran ventatge d’un 13-29.

A la represa de la segona part, tots els tirs que ells havien fallat ens passa a nosaltres i afloixem el nivell defensiu que ens castiga amb parcials molt bons seus els quals no vam saber ni parar ni remontar. Tot això acaba consequentment amb la seva remontada.

S’ha de destacar de nou, que en atac podem fer-ho molt bé però si no sabem parar els contraatacs ni aplicar el balanç defensiu ens pot passar en qualsevol partit el mateix que ens ha passat en aquest. Treballarem al màxim per arreglar això, ja que es veu bastant clar que és el nostre punt dèbil i que com a mèrit del rival, ells van saber-ho aprofitar.

Per acabar, deixant a part el resultat, em quedo amb la brutal cara que vam donar els 3 primers quarts ja que la nostra superioritat va ser bastant gran i el nostre joc va sorprendre molt. Seguirem treballant per mantenir i millorar aquest llistó i treballarem també per arreglar el que se’ns dona més malament. Ara que ja ho tenim clar, és seguir endavant amb el procés que segur que no decepcionarà.

Seguim endavant🧡💚

CB Calella Premini Masculí Verd 59 – CB Granollers 1 45

Partit molt emocionant, intens i igualat que no reflecteix en cap cas el resultat final perquè qualsevol equip hauria pogut aconseguir la victòria.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

En comparació amb la primera jornada de lliga, l’equip en conjunt experimenta un magnífic i sorprenent canvi. En concret, el grup comprèn que jugant de manera més col·lectiva tant en atac com en defensa la milloria i el rendiment és considerable.

A l’inici de l’últim quart l’equip perdia de 5 punts però un parcial èpic de 15-0 en els tres darrers minuts va donar una victòria tan sorprenent com mereixedora pel caràcter i actitud excel·lents del grup.

Tanmateix, tot just l’equip s’està coneixent i hem de seguir treballant per trobar més sinèrgies i associacions que ens permetin competir dignament i de manera col·lectiva en el nivell B.

Mini Taronja 21 – La Vallalta 71

Segon partit de la temporada, on durant la setmana hem estat treballant els errors que vam cometre la jornada anterior (balanç defensiu, defensa a l’home i atacs amb espais).

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Iniciem el primer quart concentrats i amb intensitat, on practicament no concedim que el rival ens ataqui l’esquena per fer cistella facil, i en atac posicional som capaços de complicar els seus atacs. En quant als nostres atacs, aconseguim estar oberts i treballem be per rebre, però el desencert de cara a cistella i males seleccions de tir fan que se’ns faci un mon anotar.

A partir del segon quart, tornem a cometre els errors de la setmana anterior, però aquest cop contra un rival més treballat que no perdonava el minim error. Jugadors despistats que no saben on està el seu atacant que fan que La Vallalta amb 2 passades aconsegueixin anotar sols davant de cistella.

Ens aferrem a l’actuació del primer quart que ens mostra que quan estem concentrats i posats en el partit som capaços de competir.

Continuem treballant!!💚🧡

Mini Verd 46 – UBSA 37

Primera victòria de la temporada en un partit marcat pel desencert i un gran canvi d’actitud dels nostres que ens ha permés capgirar el marcador i endur-nos el que segur que serà la primera de moltes més que ens donarà aquest grup de nois.

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Inici de partit desastrós amb un parcial de 2-15 en contra, poc més a dir, quan no estàs al nivell d’intensitat i concentració que requereix competir a nivell B els rivals et passen per sobre. Això ens ha fet anar a remolc durant una bona part del partit. Hem tornat a patir la desventatge física, doncs els seus 2 jugadors “grans” ens han generat serios problemes dins la pintura. En el moment que hem pujat el llistó defensiu, apretant líneas i realitzant bones ajudes, hem aconseguit començar a entrar mica en mica en partit tot i que en atac no tinguéssim el dia. Encarem el darrer quart 3 avall però malgrat això i gràcies a un treball excel-lent en ambdues bandes de la pista capgirem la situació i ens enduem una victòria molt treballada contra un club amb molts galons com és el Sant Adrià.

Avui hem pogut veure per primer cop un EQUIP que s’animen entre ells, que lluiten cada bola com si fos la última i sobretot que quan les coses van malament no baixen el cap i segueixen lluintant fins el final. Al final aquests petits detalls acaben decantant un partit i avui ho hem pogut comprovar en primera persona

Així com estem satisfets del canvi de mentalitat dels nanus i del salt qualitatiu que estan fent com a conjunt també creiem que encara hem de millorar molts aspectes tant del joc com mentals i psicològics, però naturalment tot té el seu procés i això tot just acaba de començar.

Bona feina nois, seguim!!💚🧡

Sant Celoni 43 – Pre Infantil 77

Segona victòria dels nostres pre-infantils en un partit que va costar més del que el resultat reflecteix.

✏️ Toni Camacho [Pre-Infantil Masculí]

Comencem el partit amb els objectius clars de com l’haviem d’afrontar, quina posició jugar i aprofitar el màxim d’espai de la pista. Sembla que la cosa funciona i acabem primer periòde 8-14.

Sortim concentrats al segon periòde i aconseguim fer un parcial important de 3-12 a favor nostre.

La intensitat del nostre rival començar a pujar i la permisitat arbitral fa que ens desesperem una mica i estiguem per moments fora del partit. Arriba el descans, fem xerrada de que ens hem d’aguantar, hem de seguir jugant amb el cap fred i seguint fent la nostra feina i així ho fem.

Després del descans aconseguim fer un parcial de 1-18 que ens fa agafar una avantatge més que suficient per acabar el partit amb comoditat.

Cada cop van sortint les coses i estem satisfets, però això només acaba de començar i volem anar molt més allà. Hem vist que tenim un grup que treballar no els hi resulta pesat i els resultats aniran sortint si seguim així. Seguirem treballant i com sempre, seguirem confiant en el procés.💚🧡

Infantil femení 67 – AECAM Malgrat 49

Estrena de la competició aquesta temporada amb una més que acceptable imatge, actitud i companyerisme.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Bona estrena de les noies contra un Malgrat que la temporada passada van quedar campiones de la lliga.
Molt bon inici del partit on sortim fortíssimes en defensa, pressionant en tot moment la pilota, amb transicions ràpides i companyerisme on sempre acabem jugada amb una jugadors alliberada. Tot això ens porta després de dos quarts amb un marcador de 28–6. A partir d’aquí, anem compaginant quarts on mantenim la intensitat i d’altres on ens pensem que ja ho tenim tot fet i estem més relaxades…
Hem d’aprendre a no tenir aquestes desconnexions al partit, però en general ha sigut una bona estrena i aquest serà el camí a seguir durant els següents partits.
Som-hi 💪🏻💚🧡

És per això que tant el primer entrenador com el segon estem molt satisfets amb la feina d’aquest cap de setmana, encara ens queda molt que millorar i un camí molt llarg per recórrer.

Dit això continuem treballant, segueixo molt convençut que aquest equip pot arribar lluny.

1,2,3…Calella🧡💚

Cadet Taronja 91 – Joventut de Badalona 4 16

Primer partit a casa on la intensitat defensiva i les transicions ràpides ens permeten marxar en el marcador des del primer quart.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Victòria a casa contra un dels equips de la penya, que sempre genera respecte, on la concentració, el ritme i l’actitut de l’equip des de l’inici del partit fa que siguem molt superiors
A diferència de la setmana passada, que ens vam adequar al ritme del rival, aquesta última jornada vam ser nosaltres qui va voler marcar-lo des d’un principi, el qual va generar moltes pèrdues de pilota al rival. Vam estar molt bé en defensa els 40 minuts, on les línies de passada estaven quasi sempre treballades, la defensa era molt intensa i quasi sempre sense posar mans. Vam aguantar molt bé els seus interiors, físicament superiors, gràcies a les ajudes i als propis defensors.

En atac vam ser capaços de moure la pilota i trobar tirs alliberats i bàsquets fàcils, tot i que en ocasions seguim abusant del bot, el que ens va baixar molt el ritme de joc. Cada cop ocupem millor els espais, sobre tot comencem a entendre la importància de les cantonades i això ens aporta més seguretat amb la pilota.

Molt contents per la victòria i pel partit fet en trets generals, però no ens podem relaxar doncs encara ens queda molta feina per endavant.

Agraïr, en aquesta ocasió, a en Martin Gámez, de l’Infantil, que va venir a donar un cop de mà i va fer un molt bon partit tant en atac com en defensa.

Seguim creixent!🏀

Cadet Boet 39 – Calella Verd 46

✏️ Álex Muñoz [Cadet Verd]

Primera victoria, en Campo del Boet, a priori un rival duro, pero la verdad, es q eran muy flojillos, con un solo jugador con nivel. Nosotros, a nuestro ritmo, con muchas pérdidas, tiros y entradas fáciles falladas, sin intensidad defensiva y con la mayoría de los jugadores sin sumar positivamente…resumiendo,gano el menos malo, ya q no se jugo a nada q podamos llamarle baloncesto en equipo… nos falta mucho para mejorar, pero es necesario q los jugadores quieran escuchar y aprender, sino va a ser imposible.

Sub25 Calella 71 – Canovelles 61

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

gran victoria contra un rival, q el año pasado nos ganó los dos partidos. Muy buena defensa por momentos, y con un juego muy rápido con mucho movimiento de balón y buscando buenas opciones de tiro, el rival siempre cerca en el. marcador, pero una salida muy buena en el tercer cuarto, con varios robos de balón, nos dieron una buena ventaja, q pese al gran acierto del rival en el. tiro. Al final, pudimos mantener y llevarnos la victoria, con lo q seguimos invictos contratodo pronóstico…

Sènior Fem 64 – Les Franqueses 57

Molt bon partit de bàsquet on el rival venia de guanyar per una diferencia de 45 punts i anotant 85.

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Mala entrada on l’equip rival ofensivament ens passa per sobre,i això lligat a la nostre defensa tova,sense ajudes,i arribant tard a les línies de passe i la defens del 1c1 ens fan encaixar 22 punts els primers 10 minuts.

Segon quart entenem com defensar,i pujem l agressivitat e intensitat i deixem el rival amb 8 punts i marxem al descans amb +1 al marcador.

Tornem insistir al igual que la setmana passada que els primers minuts de la represa marcaran el partit,si defensivament estem posades i controlem el rati de pilotes perdudes ho tirarem endavant.

Tornem a entrar amb una marxa menys,i l’equip rival aconsegueix una avantatge de 6 punts a la meitat del tercer quart.

Mala actitut,defensivament sense comunicació,males seleccions de tir..temps mort (toc d’atenció)marcant el pla del partit,remarcant la defensa,i sobretot INTENSITAT i TREBALL.

Dit i fer parcial de 16-0 amb uns Excel.lents minuts a nivell defensiu,i clarividència en atac ens fan marxar en el marcador amb una màxima avantatge de 11 que anem gestionant fins el final del partit.

Minuts de molt bon bàsquet,i altres amb falta de concentració i una marxa menys a nivell defensiu.

Hem d intentar se mes contant a durant els 40 minuts.
Gran victòria a casa contra un molt bon rival.