Llops i dracs es troben al “Parc Dalmau”: 24 hores de lluita ferotge!

Les 24 hores del Club Bàsquet Calella s’apropen perillosament! I s’espera que sigui una de les edicions més competides que es recorden. Un equip de llops i un de dracs es disputaran el tro. S’han citat al “Parc Dalmau” el 29 i 30 de juny!

La 44a edició ja és aquí!

La cita s’avança gairebé un mes. Llops i dracs han volgut aprofitar la lluna plena! El camp de batalla, el “Parc Dalmau”. Per última vegada, el cautxú rebregat de la seva superfície viurà un duel com aquest. Ja, pràcticament inservible, i després de la lluita, serà substituït per un parquet immaculat! Però, abans… la mare de totes les batalles. 24 hores de cistella rere cistella. Qui guanyarà aquest cop? Els llops negres o els dracs vermells? Els lleons grocs seran els encarregats de posar pau i d’anar sumant punts, baixes i el que faci falta!

20 de juny, últim dia per inscriure’s

Afanya’t si no et vols perdre aquesta trobada a la mitjanit sota la llum de la lluna! Convoca els teus llops o els teus dracs, un mínim de 5 i un màxim de 15, i…

Inscriu-te ja!

CB Calella - Les samarretes de les 24 hores
CB Calella - La samarreta negra
CB Calella - La samarreta groga
CB Calella - La samarreta vermella

13 euros, inscripció i samarreta!

Com els últims anys, la inscripció es fa a través del web del club i es pot fer, o bé individual, o bé per equips. Dijous 20 de juny es tanquen les inscripcions. Enguany, el club s’ha vist obligat a avançar un mes la cita, perquè, al juliol el pavelló estarà ocupat per la instal·lació del parquet. L’edició d’enguany no te la pots perdre! Un agraïment als nostres patrocinadors “Un lloc per viure” i “Win333” que fan possible la festa amb què, tradicionalment, el CB Calella tanca la temporada.

I, entre partit i partit, per recuperar forces podràs disposar del servei de bar que muntarem fora del pavelló. I també de música en directe, amb els DJs Joan Sans, d’Event Pro-Music, i Jimmy Boy, que ens portarà el seu reggae!

CB Calella - Cartell de la 44a edició de les 24 hores del CB Calella