L’últim quart ens regala una victòria treballada!

El sots-21 femení d’Àlex Moral i Jordi Fiérrez no dona mai per perdut un partit, i aquest diumenge, contra el CB Cabrera s’ha demostrat un cop més: 66 a 60, i seguim invictes

“Hortalisses Pi” CB Calella, 66 – CB Cabrera, 60

✏️ Per Àlex MORAL [sots21 femení]

Partit molt maco, on el Cabrera ens imposa un ritme de joc elevat en intensitat i anotació. Molts minuts al darrere fins que, a l’inici de l’últim període amb un -9, ens posem a treballar de valent per remuntar i guanyar de sis un gran partit. Setmana que ve, la tornada 🏀

CB Calella - Saber frenar a temps per superar una rival. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Natàlia Arán condueix l'atac de l'equip. Foto: Esther Pujol

CB Blanes, 54 – “Ergasia” CB Calella, 51

✏️ Per Àlex MORAL [sènior femení]

Inici molt correcte de les nostres, amb un 0 a 8 que no hem gestionat bé. El Blanes ha lluitat per apropar-se fins que al tercer període, un parcial de 15 a 7 a favor seu  ens condueix a un final ajustat. El final, a cara o creu. Dues possessions claus després de temps morts amb dos llançaments alliberats que no hem anotat, no ens han permès guanyar el partit. A treballar pel de tornada, dissabte a la tarda

CB Tona, 63 – “J.P. Fruits Vermells” CB Calella, 82

✏️ Per Jordi PUIG [sènior masculí]

Inici igualat, amb una defensa molt intensa per part dels locals que aconseguim trencar amb un parcial al final del primer quart de 5-15, amb tres triples gairebé consecutius. L’agressivitat en el rebot ofensiu els permet tenir segones opcions, però quan el controlem i augmentem el ritme de les transicions aconseguim un màxim avantatge de 27. Al final, partit dur malgrat el resultat

CB Calella - Jordi Estany enxufant! Foto: Esther Pujol
CB Calella - Roger Barriga defensa la penetració a cistella. Foto: Esther Pujol

“Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 69 – CE Valldemia, 44

✏️ Per Jordi PUIG [sots-21 masculí]

Entrada freda a nivell ofensiu que aconseguim canviar augmentant el ritme de joc i millorant la circulació de pilota. Excel·lent segona part a nivell defensiu. Ajustem les línies de passada i això ens dona cistelles fàcils. Partit molt seriòs que ens permet seguir invictes. Seguim treballant

CB Calella - Pedro Rodríguez amb el retrovisor posat. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Hugo Martínez molt a prop de la cistella. Foto: Esther Pujol

“Fustmar” CB Calella, 33 – UE Mataró, 107

✏️ Per Quim SERRA [júnior primer any masculí]

Partit en què, des del minut 1, el rival es mostra molt superior. Entre les nostres baixes i les lesions durant el partit, ens quedem amb sis jugadors i el partit, on en cap moment ens trobem còmodes, se’ns fa llarguíssim. Esperem recuperar jugadors pel següent partit, seguim.