Nova victòria del sènior femení i del sènior B. Seguim tot el club millorant dia a dia!

Seguim creixent setmana rere setmana! Nova victòria del sènior femení i del sènior B. Aquest és el camí!

CB Cabrils 40 –  Premini Mixte 26

El partit comença molt lent, però a mesura que anem jugant el joc va agafant forma.

✏️ Enric Costa [Pre-mini masculí]

Arribem a la meitat de l’enfrontament amb un 17 – 11 amb possibilitats de capgirar el marcador.

Ens posem mans a l’obra i els nostres jugadors començen a defensar i robar moltes pilotes. Amb les bones passades i la bona sortida de contraatac sumem uns quants punts i al 7è quart el marcador s’ajusta (25 – 20).

Al 8è i últim quart el Cabrils ens fa un parcial de 15 – 4.

Molt contents per la defensa dels jugadors i jugadores del Calella. Cada cop veiem més ganes de jugar i a la banqueta s’animen molt!!

1,2,3, CALELLA!!

CB Cabrils 24 – Premini Masc 75

Partit que ens serveix per agafar una alegria i un plus d’energia per seguir millorant.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Desde el principi del partit ja veiem que el nostre joc era superior el del rival, amb això i els conceptes que els hi anem insistint setmana radera setmana van sortint i cada cop més, el fet de compartir la pilota i que poguesin anotar tots els jugadors de la plantilla fa que com equip millorin i fagin millorar al company que tenen al costat.

Després d’adonar-nos que el resultat anava siguent tant abondant vam voler buscar nous conceptes que mica en mica volem anar afegint als mes petits de casa perquè cada dia siguin millors jugadors.
La part negativa que trobem es que seguim jugant al ritme que volen els rivals i no imposem el nostre ritme com voldriem, depenen del quart que toca no sabem si sortirem relaxats o a tope, es una de les principals coses que volem canviar i els nanos també.

Seguim acabant els partits i seguim fent els nostres crits i les nostres alegries, aquesta setmana va tocar victòria ,però com sempre dic el resultat a aquestes edats no importen. Ara toca fer una altra gran setmana de treball per jugar el darrer partit d’aquesta primera lligueta i a partir d’aqui anar cap amunt.
Seguim amb les mateixes ganes del primer dia i entrenament a entranament busquem el millor per els nostres.
Seguirem treballant i com sempre, seguirem confiant en el procés.

Mini Mixte 15 – Aecam Malgrat 65

Partit irregular dels nostres davant un dels rivals forts del grup

✏️ Marc Colls [ Mini Mixte ]

Arrivavem al partit conscients de que calia fer les coses molt bé per intentar competir aquests tipus de partit, on l’experiencia del rival pesava mes que les ganes i la ilusió de l’equip i que tot i fer una excel•lent segona part no va ser suficient per contrarestar al Malgrat, que va ser molt superior durant la primera part en gran part perquè no vam estar al nivell d’intensitat d’altres partits

Cal seguir treballant als entrenos com estem fent fins ara. Estem molt satisfets de la progressió que estan tenint. Seguim!

Mini Masc. 85 – Vilassar de Mar 35

L’equip recupera la seva essència respecte a l’últim partit.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Victòria a casa del nostre mini masculí que, aquest cop sí, va defensar a un molt bon nivell durant tot el partit. La pressió constant ens va permetre recuperar moltes pilotes i fer bàsquets fàcils al contraatac. Aquests contraatacs també van ser gràcies a les combinacions de passades entre els jugador envès de l’abús del bot i les accions individuals.

D’altra banda, encara tenim problemes a l’hora de fer el balanç defensiu, així com anar tots al rebot. El que no es pot discutir és la lluita i l’entrega de tots els nanos, és un plaer poder comptar-hi des d’un inici i durant quasi tot el partit.

Aquesta setmana ens enfrentarem al Sant Pol de nou, ara a casa, els quals vindran preparats i ens donaran molta guerra. Serà un partit que ens servirà per saber realment on som, sempre i quan treballem bé i respectem el nostre estil de joc.

Seguim millorant dia a dia.
1, 2, 3, Calella!🧡💚

Pre Infantil femení 70 –  U.E.R. Pineda de Mar 40

Partit rodó on ens deshinibim, ens ho passem bé i el joc flueix per si sol durant tots els periodes del partit.

✏️ Toti Albó [ Preinfantil femení ]

Aquest setmana hem jugat contra el Pineda, on l´història recent contra aquest equip quan ens hem enfrontat tant l´any passat com aquest any, no teniem gaires bons records, ja que era un rival incòmode per la seva intensitat i duresa defensiva, i això ens treia del partit i les jugadores estaven més pendents i atemorides dels cops que tenien que rebre que no pas del joc i de posar en pràcitca totes les coses que preparavem per el partit.
L´història però d´aquest cap de setmana ha sigut ben diferent. Les noies han sortit amb una intensitat increible, fent una molt bona defensa i robant moltes pilotes, sortint en contratac o bé compartint la pilota si ens venia la defensa, i el millor d´això, és que ho hem anat repetint quart rera quart fins acabar el partit. En cap moment n´hem tingut prou, i hem mantingut aquesta intensitat fins que han xiulat el final del partit. I una vegada acabat, les cares de felicitat que feien cadascuna de les jugadores i la rotllana que han fet, ha sigut tant per mi com per la Natàlia el millor que et pot passar sent entrenador. FELICITAT en majúscules. Viure aquests moments i veure com el teu equip disfruta no només mentres juguen, sinó també després fora del pavelló, dona sentit i valor a tot allò que els estem ensenyant i formant.
Moltes felicitats noies, seguim!!! 💪🏻🏀

Infantil 74 – Mataró Parc Boet 33

Un partit de dues cares, amb una gran victòria final.

✏️ Sergi Ferrer [Infantil A]

Començament de partit amb molts dubtes, degut a la intensitat defensiva de l’equip rival, al límit de la falta.

L’equip, de mica en mica va entrant en joc i això fa que s’arribi al descans amb un marcador molt igualat.

Després de quatre consignes, els jugadors, surten a la pista totalment canviats. Una gran defensa, el domini del rebot i bons contraatacs, fan que el resultat es vagi eixamplant, amb un joc cada vegada més fluïd.

Una vegada més, l’encert en el tir exterior desequilibra la defensa contrària i fa que les transicions i els atacs estàtics millorin.

A mig partit, l’Eiver pateix un fort cop al turmell, que l’impedeix seguir jugant, i aleshores la resta de jugadors de l’equip fan un important pas endavant. No ho fem mai, però avui volem destacar l’aportació anotadora d’en Samu, que ell sol fa 37 dels 74 punts de l’equip. I, com no també hem de destacar la gran feina defensiva de tots els jugadors de l’equip.

Amb tot això, hi ha jugadors que potser no tenen el seu dia en atac, però que fan una feina increïble per a l’equip.

Tot això demostra la importància de l’equip, en aquest cas UN GRAN EQUIP.

Seguirem treballant setmana darrere setmana, per aconseguir que el concepte “equip” cada dia es vagi fabricant més.

Cadet B 91-24 On Tour ACB Palau

Els partits duren 40 minuts.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Després d’una dura derrota la setmana anterior, arribava un partit més senzills per recuperar sensacions.

Les consignes eren clares, DEFENSAR, l’equip rival tenia una mitja de menys de 30 punts per partit, i abans de començar ens vam marcar com a objectiu no encaixar 25 punts. I així va ser, la primera part, on vam arribar al descans amb només 8 punts encaixats.

El partit en aquell moment ja el teniem a la butxaca, però els entrenadors vam recalcar que la feina no s’havia acabat, encara quedava mig partit. No voliem que l’equip es desconectés els 20 minuts restants degut a la gran diferència en el marcador, però no va ser possible.

Tot i no realitzar una mala segona part, va quedar lluny de la feina vista a la primera. Potser en aquest partit no va ser necessari estar connectats els 40 min, però ens hem d’acostumar que vindran partits mes complicats on si que caldrà, i aquest partit era l’ideal per demostrar que ho podem estar.

Aquesta cap de setmana serà complicat, així que toca treballar dur durant aquests 3 entrenaments, continuem treballant!

AECAM 70 – 57 CADET A

Partit molt igualat durant els primers 30 minuts, però l’últim quart desconnectem i som incapaços de tornar a entrar al partit.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Comencem al partit molt bé, on els llançaments entren i la defensa estem molt intensos. Aconseguim agafar un avantatge de 10-22.
L’AECAM reacciona i és torna a engenxar al partit i arribem a mitjà part molt igualats.

El tercer quart, cap dels dos equips aconsegueix marxar al marcador i arribem a l’últim quart per tot per decidir.
Últim quart, desconnectem amb defensa i l’AECAM ho aprofita, tenen un gran encert desde la línea de tres i ens fan un parcial de 22-8.
Seguim!

Júnior B. 54-69 Creu Alta Sabadell

L’actitud i l’entrega en bona part del partit ens permet competir però no ens és suficient per vèncer al líder.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Partit a casa contra el líder, els rebiem amb només 1 partit perdut, un equip físic i amb molta altura. Sabiem que no seria un partit fàcil però també que no hi teniem res a perdre i això els va quedar ben clar als jugadors. Els nostres van sortir a competir de tu a tu, igualant les desventatges físiques amb ajudes en defensa, buscant el tir alliberat quan intentàvem penetrar en atac i el rival es tancava, així com anar alternant entre defensa individual i zonal per tal de frenar les seves ràpides penetracions.

Seguim amb problemes defensius, no aguantem molts 1c1 i això, sumat a les segones i terceres oportunitats que concedim per no tancar el rebot, ens perjudica i molt regalant punts al rival. Un arbitratge molt correcte ens va permetre defensar i teniem molt clar quin era el límit per la falta, tot i així, el fet de voler frenar el jugador quan ja ha penetrat i no abans, fa que els rivals tirin 27 tirs lliures, dels quals n’anoten 19.

Tot i així, vam estar competint durant tot el partit i si el rival s’escapava sempre aconseguiem recuperar-nos i tornar a estar a menys de 5 punts, però no vam acabar de ser determinants, vam tornar a baixar el cap i la falta de confiança ens va passar factura al final.

Orgullós de la cara lluitadora mostrada en bona part del partit, en la millora d’alguns aspectes del joc, però amb un mal sabor de boca de pensar que podem donar molt més del que estem fent.

Seguirem treballant, queda molt de camí i entre tots ho aconseguirem.

Júnior de 2n any 48 – Vila Dental CB Blanes A 75

Els calellencs no van poder igualar el nivell físic i el ritme del Blanes.

✏️ Nil Camps  [Júnior A ]

El júnior de 2n any del Calella es va veure superat per un Blanes superior físicament i amb major encert en el tir.

Tanmateix, la primera part va estar molt igualada, els calellencs van sortir mentalitzats de la importància del partit i van aguantar el ritme de l’equip visitant. Gràcies a la seva intensitat, els calellencs van aconseguir trobar situacions còmodes de llançament que els va permetre estar dins del partit en tot moment. A la mitja part es va arribar amb un 24-30 al marcador.

A la segona meitat, el partit va girar com un mitjó. De mica en mica el Blanes va anar fent valer la seva superioritat física, i els calellencs van començar a notar el desgast i cansament, producte d’una rotació més curta de l’habitual a causa de les baixes. El tercer quart els calellencs van rebre un parcial d’11-24.

Lluny d’afluixar, el Blanes va mantenir el ritme al quart període i als calellencs se’ls hi va fer llarg el partit. El resultat final va ser 48-75.

A.E. Badalonès 37 – Sènior Femení 44

Victòria treballada!

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Partit contra unes rivals directes a on sortim amb intencions clares d’aconseguir la victòria des de l’inici. Encara que, ha estat una primera part amb imprecisions en atac, manca de decisió a l’hora de fer combinacions fàcils i la lectura d’alguns aspectes ofensius, però tot plegat ho compensem amb la gran defensa executada que ens dona com a resultat moltes errades de les rivals i recuperacions de la pilota per a obtenir situacions de contraatac fàcils i eixugar-les en atac concedint només quinze punts en vint minuts. Després de l’avantatge (+9) al descans, a la segona part hem hagut de treballar de valent amb molt de sacrifici per a mantenir el nivell defensiu, ja que en cap moment hem pogut tenir una diferència clara en el marcador per encarrilar el partit, fruit del treball atacant de les contrincants, finalment la defensa pressionant, l’anticipació i el bon percentatge en el tir lliure fa que assolim una gran victòria.
Continuem treballant!!!

* Des d’aquesta setmana passada tenim una nova incorporació en l’staff tècnic.
La Marina Camps se suma com a Segona Entrenadora.

Mataró Parc Boet 54 – Cantonada CB Calella 57

La Cantonada Calella guanya a la difícil pista del Boet Mataró, i suma la primera victòria a domicili de la temporada.

✏️ Nil Camps  [Sènior Masculí La Cantonada]

Els calellencs van afrontar el partit conscients de la dificultat d’aquest. Acostumats a jugar en pista central, el diumenge tocava fer-ho en transversal, amb tot el que comporta. Als visitants els hi va costar entrar en el partit i trobar el seu ritme. El Boet va aconseguir imposar un ritme lent on les transicions ràpides eren pràcticament inexistents.

Els calellencs no trobaven l’encert des del triple, fet que provocava que la defensa visitant es tanqués cada vegada més. El sènior B masculí del club va arribar al descans perdent per 7 punts.

Tot i que l’equip era conscient de la importància del tercer quart, i la necessitat d’accelerar el ritme de partit i trobar situacions clares de llançament, els calellencs no ho van assolir i van arribar a perdre de disset punts. Els visitants van aconseguir retallar una mica la distància, el resultat al final del tercer quart era 49-36.

Lluny de desanimar-se i deixar-se anar, els calellencs van continuar insistint convençuts que estaven fent bé les coses, més enllà del resultat que indicava el marcador. Finalment, van poder imposar el seu joc i van trobar l’encert que havia mancat al llarg del partit. Quan faltava un minut els calellencs van aconseguir empatar el marcador a 54 punts. En els següents atacs cap dels dos equips va poder desfer la igualada, fins que a falta de 14 segons els calellencs van anotar el triple que els hi acabaria donant la victòria (54-57).