Partit complet de l'”Ergasia” CB Calella a la pista del cuer: 37-81 contra el Banyoles

Segona victòria consecutiva del sènior femení que deixa l’equip a la zona tranquil·la de la classificació de Segona Catalana, amb 5 – 5. Partit bo, en defensa i en atac, a Banyoles. Una altra bona jornada per als equips femenins del club

CB Banyoles, 37 – “Ergasia” CB Calella, 81

✏️ Per Àlex Moral

Gran partit de les nostres sèniors a la pista del Banyoles, equip que ocupa l’última posició. Les nostres, tot i no començar al 100%,  poc a poc hem anat agafant ritme i dinàmica arribant al descans amb un 14 a 32. A la represa, el gran treball al contraatac i les transcisions ens han permès distanciar-nos amb un +40 al final del tercer període. Felicitar les noies per aquesta cinquena victòria. Seguim!!

CB Calella - Una acció del partit del nostre sènior femení a Banyoles

Sagrat Cor, 45 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 73

✏️ Per Àlex Moral

Gran partit del sots 21 al pati de l’escola Sagrat Cor. Les nostres, tot i jugar a pista descoberta, s’han sentit còmodes. Quan remem totes en una mateixa direcció sumem i la veritat és que aquest partit ha estat molt bo. Gran actitud i treball. Seguim!!!!

Boet Mataró, 50 – “Restaurant Saó” CB Calella, 42

✏️ Per Albert Perarnau

Partit fora del nostre horari habitual en una pista complicada, que hem començat molt fredes. Desprès d’un inici on anem temptejant el rival i ens costa molt fer punts, una bona defensa ens dóna un còmode avantatge de 6 a 14. Un arbitratge molt cassolà i alguna desconnexió de les nostres durant el segon quart (28- 26) i tercer quart (38-31) fan que el Mataró agafi certa distància al marcador. L’últim quart, una mica carregades de faltes en algunes posicions, fan que l’aportació de tot l’equip hagi estat important. Aquesta vegada la sort (o la falta d’ella), alguna decisió no gaire encertada i un triple del rival a les acaballes, han fet que no hagi estat  possible aconseguir la victòria (50-42). Com a conjunt, hem de seguir perseverant als entrenaments en l’actitud de les nostres per sobre d’altres conceptes. Aquest equip, quan s’hi posa, ens fa gaudir. Seguim !!!

El Círcol, 45 – “Restaurant Saó” CB Calella, 60

✏️ Per Jordi Puig

Molt bona entrada al partit, amb circulació de pilota i robant pilotes de primera línea de passada que ens permeten anotar amb facilitat. Poc a poc, el rival entra al partit amb una intensitat fora del que és normal, amb molts contactes, molts cops i un joc dur. Les nostres, davant d’aquesta duresa, marxen del partit i comencen els plors, les desconnexions, les individualitats, la por a fer coses. Es bloquegen, tant en atac com en defensa. Seguim sent irregulars, no aconseguim mostrar una mentalitat forta quan s’endureix el joc, seguim sense escoltar les rectificacions donades des de la banda i algunes jugadores segueixen a l’ombra. Quan juguem com es demana, es disfruta i es veu al marcador, cosa que no ens importa, però desgraciadament quan es disfruta els resultats venen sols. Seguirem treballant