Per fi, comencem a competir tots els equips!

Primer cap de setmana que tornem a la normalitat i poden competir tots els equips del club, des dels més petits fins als primers equips. Un total de 14 partits en total, on destaca la segona victòria consecutiva del sènior femení en el derbi contra l’ AECAM Malgrat. Gaudiu del resum de les cròniques fetes pels nostres entrenadors sobre la visió dels seus respectius partits.

AECAM Malgrat: 52 – CB Calella: 57

Segona victòria consecutiva de les noies, que afrontaven el partit de dissabte amb la motivació extra que suposa jugar un ‘derbi’ a la pista de l’AECAM.

✏️  Marc  FORCADA [Sènior femení 2ª Catalana]

L’equip va sortir molt fort des de l’inici, tornant a treballar de manera excel•lent en defensa i mirant d’imposar un ritme molt alt de partit. El primer període finalitzaria amb un parcial de 8 a 21 degut a la bona feina i a l’encert exterior (fins a 9 triples vam anotar durant el partit), una de les assignatures pendents fins el moment.
El rival es va refugiar en una defensa zonal que, en un primer moment, va aconseguir canviar la dinàmica del partit i permetre a les locals apropar-se en el marcador però un darrer parcial de 0 a 7 en el darrer minut de la primera part ens permetia arribar al descans amb un marcador favorable de 27 a 36.
A la segona part, el Malgrat va mantenir la seva defensa zonal en gran tram del partit i el marcador va estar bastant estable sempre dominat per les nostres jugadores, exceptuant els darrers 2 minuts.
El Malgrat va fer un últim intent de pujar línies defensives i endurir el partit, aconseguint rebaixar la distància al marcador a només 2 punts a falta de 50 segons per acabar el partir. Una cistella en rebot ofensiu de Jordina Sistac posava el 52 a 56 al marcador i, a la següent defensa, una bona defensa ens permetia recuperar la pilota i rebre falta de les rivals, enviant a la Cristina Acosta als tirs lliures, dels quals n’anotaria 1, per deixar el marcador en el definitiu 52 a 57.

Seguim millorant per tal d’arribar el millor possible a la recta final de la temporada i assolir el nostre objectiu i, a més, gràcies al bon treball en el dia a dia de les jugadores, el premi de les victòries està arribant.

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

Parets: 44 – CB Calella: 38

✏️  Quim Serra [Junior B]

Partit on fem un mal inici amb alguns errors defensius on permitiem al Parets anotar molt fàcil, arribem al primer quart 14-10.
Comencem al segon quart i intentem eliminar aquests errors i ho aconseguim, però ens costa molt anotar, arribem a mitjà part amb un 25-18.
La segona meitat ens fan els 20 minuts de zona, no som capaços d’anotar tirs aïlliberats tot i està bé en defensa no aconseguim capgirar al marcador.
Seguim treballant.

CB. Calella: 59 – CB Sant Josep: 75

Partit on fem un bon inici,  jugant amb ritme i corrent al contraatac. Llastima que no podem aconseguir finalment la victòria.

✏️  Miriam  MOLINA [junior femení]

Partit on fem un bon inici , jugant amb ritme i corrent al contraatac. A mesura que pasen els minuts deixem de fer aquest joc i comencem a perdre pilotes, i no defensant l’1×1. Arribem a la mitja part amb un menys -5. La segona part i la major part del partit ens penalitza el rebot defensiu, que directament no fem ni l’intent d’anar a agafar-ho. Necesitem que totes les jugadores donin un pas endavant perquè no podem dependre de 4-5 jugadores per competir els partits. Seguim treballant💪🏻 🏀

Boet Mataró: 40 – CB Calella: 33

Primer partit després de bastant de temps sense jugar i el nerviosisme en els nens es podia veure. Abans de començar el partit, xerrada per treure aquests nervis i sortim amb unes ganes increibles.

✏️  Toni  CAMACHO [Premini Masculí]

Desde el primer moment veiem que es un partit igualat, però ens adonem que nosaltres podem posar una marxar més però ens costa. En atac ens surten molt bé les coses, bones combinacions de pases on sempre acabavem amb un jugador tirant sol i jugant bastant bé.
Però ens vam trobar amb un “handicap”, la defensa, no vam ser capaços de poder defensar com ho hem fet sempre els entrenaments i aixo es va notar perquè el rival ens feia canastes molt fàcil.
L’únic quart on hi va haver un canvi de xip defensiu va ser al 7è amb un parcial de 5-12 per tornar a entrar al partit però aquest canvi de xip no va tardar gaire en desaparèixer.

Ara toca seguir treballant dur aquestes setmanes i seguir amb la clara millora que estem veient en els petits de la casa. Hem après que aquest esport la defensa és molt més important que l’atac i això ho treballarem molt bé.

Seguim confiant en el procés🏀🔥

UB LLefià A:  79 – CB Calella: 63

Partit en el qual no teníem res a perdre i molt a guanyar.

✏️  Miquel PUIG / Jordi PUIG [Sènior masculí 2ª CATALANA]

Ens desplacem a casa del líder, un CB Llefià que únicament a perdut un partit en tota la competició i va ser contra nosaltres. Jugadors experimentats i amb edats de 30 anys, que saben moure’s molt bé dins la pista i acostumen a defensar en zona 3-2 o 2-3. Preparem un partit ràpid per la nostra part, mirant d’imposar un ritme molt alt de partit amb contraatacs coordinats que ens ajuden a competir durant tota la 1a part. A la represa el Llefià ens planteja una zona 3-2 i el nostre baix encert en els tirs de tres en penalitza durant la resta del partit, al igual que la dura defensa local a l’intentar penetracions dins la zona, no sempre assenyalades pel conjunt arbitral. Toca treballar diversos temes i tornar a recuperar sensacions.

CB Argentona: 36  – CB Calella: 80

Dos mesos després de l´últim partit, el nostre mini femení torna a jugar partit i a competir, i de quina manera ho va fer…

✏️  Miriam MOLINA/ Toti ALBÓ [Mini Femení]

Va ser un partit on desde el primer fins l’últim quart, el ritme de joc que imposem és un ritme molt alt, sacant les bandes i el fons molt ràpid per tal d’enganxar al rival desprevingut i poder anotar amb facilitat. Aconseguim també en algunes fases del partit circular la pilota de costat a costat i anem cada vegada obrint més espais perquè el nostre joc sigui més fluid i no xoquem unes amb les altres. Destacar també punts que aconseguim en segones i terceres opcions gràcies als rebots ofensius que agafem degut a la nostra superioritat en l´alçada.
En defensa ens falta treballar més la defensa de 1×1, però aconseguim fer ajudes i quan ens sobrepassen es troben alguna defensora més i se´ls hi fa més difícil fer canasta.
Felicitar a les noies per la victòria i per la represa a la competició, i seguim treballant.

CB Calella - Mini Femení

CB Calella : 65 –  CE Palamós: 50

Ens enfrontavem els tercers classificats que arribaven amb molt bona dinàmica de resultats.

✏️  Jordi PUIG/ Albert PERARNAU [Cadet Inter]

Inici igualat de partit on ells basaven tot el seu joc en el llançament exterior.
Un parcial de 14-2 al inici del segon quart ens permet aconseguir una avantatge de 10 punts.
A la represa tornem a tenir un quart igualat,on la seva defensa zonal desde finals del segon quart no ens bloqueja mentalment,i aconseguim tirs alliberats gràcies a un bon moviment de pilota i buscant la millor opció.
Molt bon últim quart on trenquem el partit i aconseguim marxar de 18 punts.
Partit molt seriós en defensa, siguen molt agressius a la defensa del 1c1,i per fi aconseguim jugar amb transicions ràpides sense bot com portem predicant tot l’any.
Així si podem guanyar a qualsevol equip de la competició,esperem que tots entenguin com ha de se el nostre estil de joc.
Felicitats a tot l’equip per una victòria merescudissima.

Cb Calella - Cadet Inter

AE Badalonès B: 66 – CB Calella: 67

Partit que afrontem un diumenge al matí, amb 8 jugadors i contra l’últim equip de la classificació que no ha guanyat cap partit però ha fet suar de valent a més d’un equip per la intensitat i les ganes amb les que juguen per buscar i trobar la seva primera victòria.

✏️  Josep LÓPEZ [Júnior Inter]

La primera part es va decantar pel conjunt rival degut a l’enorme quantitat de tirs i entrades sota cistella que fallem, amb i sense contacte. També va jugar un factor important el seu encert en el tir de tres punts, destacable, i les nostres errades en la lectura d’ajudes defensives, el que ens fa acabar la primera part amb un -10.
A la represa i després d’una reflexió al vestuari, posem una marxa més, pressionem al rival i montem una zona press que ens permet recuperar moltes pilotes i córrer al contraatac, amb l’Arnau Fors com a referència, que va acabar amb 23 punts.

En resum, vam fer el que haviem de fer, sumar la quarta victòria seguida, tot i que ara cal començar a treballar de valent als entrenaments, reincorporar jugadors que han estat baixa últimament i establir un nivell i una intensitat de joc constant. Seguim💪🏼

L’Estonnac: 35 – CB Calella: 73

✏️  Sergi FERRER  [Pre-Infantil]

Després de quasi 2 mesos sense competir, ens enfrontem a un equip on des d’un principi sobta per la gran altura d’un dels jugadors. Tot i això, sortim el més concentrats possibles i aconseguim allunyar-nos del rival gràcies al gran encert en el tir.

Arribem a la mitja part amb 20 punts de ventatja, però sobretot aclarem que el partit no s’ha acabat i la frase “Oblideu-vos del marcador, la segona part serà un partit nou, anem 0-0”, fet que aconsegueix que seguim igual de forts i intensos per acabar guanyant el partit.

El partit es resumeix en una molt bona defensa, que permet recuperar pilotes claus per poder fer punts fàcilment al contraatac. Felicitar als jugadors per la gran feina i actitud.

Seguim treballant!

CB Calella: 59 – Virolai: 23

✏️  Aniol FORS  [Infantil]

Primer partit de l’any, el qual afrontàvem amb moltes ganes de demostrar el que haviem millorat durant aquest mes i pico sense competició.

Partit molt complet on traslladem a la pista allò que hem estat intentant fer durant tota la temporada. Bona circulació de pilota on la majoria d’atacs acabaven en bones decisions. En defensa tot l’equip compromès i realitzant una bona pressió.

Tot i això el 4rt període ens hem descontrolat i hem confós la intensitat amb la bogeria, per sort només han estat 5 minuts dels 40 que dura el partit.

Aquesta setmana la tornada al seu camp, seguim treballant i intentant aprendre recursos nous que afegir al nostre joc!!

AE Sant Andreu de Natzaret: 27 – CB Calella : 63

✏️  Josep LÓPEZ [Mini masculí]

Bona arrancada en aquesta segona volta que s’ha fet esperar per culpa de la Covid i que es presentava amb un partit d’entrada igualat però que el ritme de joc, la intensitat defensiva d’alguns jugadors i el començament de rotació de pilota amb criteri, talls i alguna porta enrere ens permeten sumar molts més punts que el rival.
Tot i que encara hi ha errors en certes jugades, ja siguin ofensives o defensives, la feina dels entrenaments es va deixar veure en alguns moments del nostre joc. Queda molt de camí però els nanos estan motivats i sempre que hi tinguin les ganes de treballar i competir podem dir que estem fent bé la feina.
Seguim💪🏼🏀

CB Calella: 100 – CB Premia de dalt : 36

✏️  Alex MUÑOZ / Paco GARCIA [Sots 25]

El rival vino con tan solo 5 jugadores, y por lo que se ve, los mejores estaban con el senior, con lo que no hubo partido. Aprovechamos para practicar ataques contra zona, ya que ellos estuvieron los 40 min en zona, contraataques y hubo ratos de gran acierto desde la linea de 6,25 por lo que al final el resultado fue muy abultado.