Quin cap de setmana! Presentació del club i triplet de victories dels sèniors!

Seguim creixent setmana rere setmana! Presentació del club i triplet de victories dels sèniors en un cap de setmana rodó.

AB Premià B 34 – Premini Mixte 26

La defensa ens permet aguantar tot el partit amb comoditat, però al final tenim una petita desconnexió i acabem perdent, però ens és igual.

✏️ Enric Costa [Pre-mini masculí]

El Premini Mixte fa un partidàs, tant en defensa com en atac, començem molt actius a l’hora d’atacar a cistella, fent molt bones passades i anotant sota la cistella amb tirs totalment sols que ens permeten seguir el ritme del partit.

Tant l’Ainhoa com jo, l’Enric, estem molt contents amb la progressió que han fet els jugadors i jugadores del Premini Mixte.

Seguirem treballant.

1,2,3, CALELLA!!

Mini mixte 24 – Mataró 32

✏️ Marc Colls [ Mini Mixte ]

Partit davant un rival on al seu camp vam donar la sorpresa i ens vam endur el partit, aquest cop però, per petits detalls s’ens torna a escapar un altre partit que teniem bastant controlat en tot moment, seguint la tonica de l’anada, amb molta igualtat durant el transcurs dels periodes.

Defensivament el millor partit d la temporada tot i algunes errades puntuals que haurem de corregir. En atac no vam tenir el dia tot i que vam generar moltes situacions per sumar bàsquets fàcils que no vam materialitzar amb cistella cosa que va aprofitar el Mataró per posar-se per davant al marcador. Malgrat això vam començar aplicar conceptes nous al nostre joc com la circulació de pilota en el joc estàtic i vam augmentar el nostre ritme respecte els altres partits que és una de les coses que buscavem més, en aquest aspecte estem molt contents. El que haurem de millorar però, serà mantenir el nivell defensiu durant els 40 min i començar els partits amb més intensitat que el rival.

Estem treballant bé i això es veu reflectit a la millora dels nanos. Ens omple d’orgull escoltar comentaris positius sobre l’evolució de l’equip, això ens indica que anem per bon camí, però caldrà seguir treballant per construir l’equip q volem arribar a ser

Mini masc. 91 –  Bàsquet Sant Pol 51

Victòria treballada de tot l’equip que deixa els nostres com a líders de grup a falta d’una jornada.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Partit a casa contra un rival que sabiem que vindria amb ganes i a per totes, haviem de sortir concentrats des d’un inici, intensos i centrar-nos en jugar sense complicacions.
Els dos primers quarts són molt igualats, tenim varies errades defensives que ells aprofiten per anotar, també concedim segones oportunitats per no anar a pel rebot defensiu. En atac estem estàtics, ens costa córrer i generar ocasions per la falta de moviment de pilota, causa també de la defensa intensa del rival tallant la línia de passe.

Al retocar un parell de coses i marcar unes pautes a la banqueta, som capaços de ser més constants defensivament, d’estar ben col•locats i frenar els 1×1 i les portes enrere en varies ocasions. Comencem a robar pilotes i sortir ràpid al contraatac, amb un passe quasi assegurat sempre pel jugador que porta la pilota. La pressió individual de tots a tota la pista va ser clau.

Amb aquesta victòria, ja en són 9 de consecutives. Els nens estan millorant dia a dia, però encara tenen molt potencial per explotar. Caldrà mantenir el cap fred, seguir tocant de peus a terra i no deixar de treballar als entrenaments per a aconseguir-ho.

Seguim creixent, i enhorabona a tots els jugadors i gràcies als ànims dels pares, com sempre excel•lents.
1, 2, 3, Calella!💚🧡

Sant Pol 56 –  Pre Infantil femení 32

✏️ Toti Albó [ Preinfantil femení ]

Bona i fugaç sortida de les noies que ve acompanyada d´un bloqueig en atac i una passiva defensa que ens condemna en molts moments del partit contra un Sant Pol que no ha perdut cap partit i que ens han demostrat una molt bona fluidesa del joc.

Partit que comencem amb molta confiança després dels partits fet les dues últimes setmanes, i les sensacions al primer quart i a l´inici del segon, són bones, on mostrem una alta intensitat defensiva i la pilota es mou amb fluidesa i a mitjans del segon període estem 15-11.
A partir d´aquí, les coses en atac no van sortint i venen acompanyades de cistelles fàcils que concedim amb portes enrere, i cada vegada anem baixant més el cap i perdent l´energia que teniem i ens col·loquem 30-13.
En atac abusem molt del bot, sense circular la pilota ni oferir-nos per rebre, i a vegades amb impressicions en la passada per la precipitació que ja últimament no feiem…
En defensa, perdem en moltes ocasions la referència de la nostra jugadora, o en ocasions no estem atentes per sortir a l´ajuda d´una companya.

Hem de seguir treballant, sobretot la part de no abaixar els braços i de lluitar tots els minuts, ja que de talent, les noies han demostrat que el tenen i que saben jugar bé, així que seguirem i tornarem a demostrar-ho.

Som-hi!!!

Preinfantil masculí 60 –  Canovelles 40

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil femení ]

Partit molt intens on tot i no sortir connectats ni en defensa ni en atac, aconseguim remuntar i quedar per sobre del rival.

Començament del partit força fluix per part d’ambdós equips. Tot i que no entraven els tirs, el problema el teníem en defensa, ja que ens anotaven punts fàcils quan, per altra banda, ells no ens ho permetien. Fins a la mitja part els dos equips han anat frec a frec encara que al final del 4t quart el Canovelles anava 6 punts per sobre nostre. Al 6è quart els calellencs han sortit a per totes i han aconseguit remuntar i posar-se al capdavant del marcador. Això ha fet que l’equip local veiés l’oportunitat de guanyar el partit tal com havíem fet al camp de l’equip rival a la primera volta. Quart rere quart hem anat ampliant l’avantatge i hem aconseguit acabar el partit 20 amunt.

Seguim!

Infantil Masculí 61 – Sant Andreu de Natzaret B 48

Gran victòria, en un partit complicat amb els jugadors justos.

✏️ Sergi Ferrer [Infantil A]

Mal partit del Calella que, tot i això ha aconseguit una gran victòria, contra un equip molt competitiu que ens havia guanyat de 20 punts al partit d’anada.

El Calella comença molt fort amb un parcial inicial de 12-0, amb una bona aportació anotadora de l’Eiver, que acaba el partit amb 35 punts.

Malgrat això, l’encert de l’equip visitant, els contraatacs, els 1c1 mal defensats, el rebot i la curta banqueta local, fan que el marcador s’equilibri.

El partit no acaba de ser fluïd pels locals, però unes bones defenses, cistelles esporàdiques i algunes transicions ben finalitzades, fan que el Calella mantingui fins al final una bona diferència en el lluminós.

A destacar la participació del jugador del Mini masculí, Biel, que gràcies a ell hem pogut ser 8 jugadors, el mínim requerit i per la seva feina tant en atac com en defensa durant tot el partit.

Aquesta victòria ens permet posar-nos al capdavant de la classificació, gràcies al treball d’aquest equip que, tot i tenir alts i baixos, sempre acaba sent un grandiós equip.

Com a entrenadors ens satisfà veure com els jugadors en certs moments del partit, s’ajunten enmig de la pista per parlar i animar-se entre ells. Tots aquests detalls, que no semblen importants, però ho són i els que més, ens demostren que podem estar orgullosos d’haver-se format un equip tan meravellós.

Frase motivadora: “Crec que algú hauria d’explicar als nens que és normal fer errades. Així és com aprenem. Quan competim, fem errades” (Kareem Abdul-Jabbar, Harlem, NY 1947).

CB Cardedeu 42 –  Cadet B 58

Quan juguem en equip, tots som millors.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Afrontavem aquest partit amb baixes, davant teniem un bon equip que la setmana anterior havia tingut contra les cordes al lider invicte i amb el que ens jugavem la segona posició.

Una primera part no molt brillant, però sense errors molt greus, ens fa marxar al descans amb un -1 al marcador.

Al descans intentem buscar la forma de trencar la seva zona 3-2, i recordem que el més important de tot és la defensa.

A la represa deixem de fer la pressió tot el camp i ens centrem en gastar totes les energies a partir del mig camp. La gran defensa i el sorprenemt encert en atac, ens fan arribar al marcador final amb un +16.

Cal recalcar que els jugadors en cap moment van sapiguer com anavem en el marcador, i creiem que això els va ajudar a jugar com saben, independentment de si guanyavem o perdiem.

Aquest cap de setmana s’han començat a veure realment els fruits del que portem treballant des de l’agost, i podem afirmar que ha sigut el millor partit de la temporada amb diferència.

Continuem treballant!!💚🧡

Granollers 44 –  Cadet A 77

Partit molt seriós dels nostres on ens emportem una còmode victòria.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Després la derrota de la setmana anterior ens volíem treure el mal sabor de boca i tornar a recuperar sensacions.
Vam començar molt forts on al bon inici ja vam agafar un bon avantatge. Arribem a mitjà part amb un 13-42 al marcador.
La segona meitat afluixem una mica al ritme, tot i així mantenim la distància fins al final i ens emportem una victòria molt important.
Seguim!

CB Granollers 45 –  Júnior B 50

La perseverància, tot i amb mals moments de joc, ens donen la victòria a un camp complicat.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Partit de diumenge a la tarda a Granollers, contra un rival molt similar a nosaltres en quant a resultats, pel que sabem que haurem de ser constants i treballar durant els 40 minuts per emportar-nos el partit.

La tònica del partit va estar en les imperfeccions de tots dos equips. Moltes pèrdues de pilota generaven contraatacs, faltes de concentració en defensa donaven peus a bàsquets fàcils i la nostra fràgil defensa de l’1×1 els va permetre penetrar i treure moltes faltes personals en els nostres interiors. Després de dos primers quarts freg a freg, ens en anem al descans amb un 23-24 a favor gràcies a un triple a l’últim segon després d’una jugada ben executada pels nostres sacant des de la banda.

Corregim diversos aspectes del joc a la mitja part i plantegem una defensa zonal per contrarestar les seves penetracions i ho alternem amb una defensa individual en ajudes per quan sortia el seu tirador, el qual vam saber defensar en tot moment.
Al final, el cap fred i el saber aguantar la pressió en defensa i la calma en atac ens van otorgar una ventatge de +5 en un últim quart que vam guanyar 8-15.

Tot i que ens vam endur la victòria, les sensacions que vam deixar a pista van ser agridolces. Seguim tenint moments en que som capaços de tot i moments per oblidar. Entre tots hem de fer un pas endavant, treballar més seriament als entrenaments i aconseguir ser constants durant els 40 minuts de joc.

Seguim treballant💪🏼🧡

UE Mataró 71 –  Júnior A 60

Partit molt igualat fins al final on els petits detalls marcant la diferència.

✏️ Quim Serra  [Júnior A ]

Comencem molt bé amb atac,no tan en defensa on ens anoten 27 punts però nosaltres ens mantenim al partit gràcies a l’encert en el tir (27-22).
Segona quart als dos equips baixem el ritme d’anotació i arribem a mitjà part amb un 42-36.

La segona meitat, el Mataró per moments agafa un avantatge de 10 punts, però en cap moment els nostres baixen els braços i per moments ens tornem a engenxar al partit. Tot i així, en cap moment arribem a girar al marcador i arribem al final del partit amb el resultat final de 71-60.
Seguim!

Vilanova del Vallès 51 – Sots 21 masculí 59.

Victòria en un partit defensiu.

✏️ Paco Garcia  [Sots 21]

Partit amb molt de fred a Vilanova del Vallès i triomf merescut des del treball defensiu.

Primer quart d’ambdós equips sense encert en el tir. Els locals es planten en una defensa zonal 2-1-2 que ens costa molt superar donat el pèssim encert en el tir exterior.

Al segon quart no canvia la decoració i millorem lleugerament el nostre joc i encert per acabar la primera part aconseguint un 22-24 favorable i deixant una sensació de joc amb dubtes.

La sortida en el tercer quart va suposar la millora definitiva a nivell defensiu i control del rebot. Assolim una avantatge de 8 punts que ens genera confiança.

Al darrer quart l’equip segueix treballant defensivament molt bé i sense brillantor mantenim una renda que oscil·la entre els 7-9 punts.

La manca d’encert no ens impedeix assolir una victòria fonamentada en el treball defensiu.
Només des de la defensa aconseguirem millorar el joc. Diumenge un partit que ha de suposar una millora per l’autoestima de l’equip

Santa Perpetua 62 – Sots 25 61

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

Lástima de partido, q se nos fue en el. ultimo minuto.. partido muy igualado y q podiamos haber ganado cualquiera de. los dos… una buenaracha de triples en el segundo cuarto, nos dio una ventaja, q fuimos aguantando hasta un minuto del final, donde un par de perdidas le dio esperanzas al rival, y un triple final de ellos nos dejo sin victoria… aun asi, muy orgulloso de los jugadores q lo dieron todo…

Sènior Femení 45 – El Masnou Basquetbol 39

Jornada de presentació del Club (2022-2023)

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Enfrontem un partit contra un equip de la part alta de la classificació amb un inici fluix i sense una bona lectura del joc que plantegen. A partir del segon quart pugem el ritme de joc junt amb una defensa més individualitzada i pressionant sobre les jugadores claus que porten la seva direcció i atac, és en aquest moment quan ens posem per davant en el marcador, tot i que les diferències no han estat molt àmplies, sempre estem per davant fins al final del matx perquè hem agafat la iniciativa en atac i sobretot amb una defensa molt treballada i sacrificada de tot l’equip, que ha estat la clau un cop més per aconseguir la victòria contra un equip competitiu, que té un parell de jugadores en les quals basa el seu joc, però a on nosaltres les hem sabut parar en els molts moments més decisius dels quaranta minuts, incloent-hi un final d’acció individual espectacular per acabar d’arrodonir la victòria.
Continuem treballant!!!

Sènior Masc 64 –  Pineda de Mar 57

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Dia de presentació davant tots els nostres,amb un ambient de bàsquet,de club,i al cap i a la fi una gran festa en un derbi contra el Pineda.

Molt bona entrada on amb tres triples quasibe consecutius ens donen la primera avantatge de +9.
La concentració defensiva,on les primeres i segones ajudes colapsen el rival.
Segon quart igualat on mai acabem de marxar en el marcador,i arribem al descans amb +5.

A la represa els visitants augmenten la intensitat defensiva e intenten capgirar el marcador buscant un joc físic,i controlant el rebot als dos costats de la pista.
Arribem els últims 10 minuts amb igualtat en el marcador,però aquí és on fem un pas endavant defensivament i bloquejem l’atac rival.
Vital aportació dels 12 jugadors,on desde la banqueta i desde la grada ens donen ales per aconseguir una important victòria contra un rival directe.
Gran partit defensiu,on fem un excel.lent treball sobre els seus dos jugadors més importants,i les sensacions de tot l’equip anant tots a una.
Ara tenim dos setmanes per preparar un partit complicat a la pista dels favorits del grup,toca seguir treballant.