Primera setmana que no s’ajorna per Covid cap dels 7 partits disputats.

La pandèmia dóna treva i aquest cap de setmana ha deixat jugar els 7 partits que el CB Calella disputava. Cal destacar, el derbi cadet inter Calella-Pineda que malauradament deixa una lamentable imatge a la graderia del Parc Dalmau. Victòria dels equips Sèniors masculins, Sots 25 i junior B. Per contra trobem la derrota del Cadet Inter i Sènior Femení.

CB Calella: 66 – Cb Mollet B: 47

L’esforç del tercer quart ens ajuda a aconseguir la victòria.

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Partit on comencem molt igualats, tenin moments de desconnexió i fluixos en defensa. Aquests moments ens fan arribar a mitjà part amb un 32-27.
Comencem la segona meitat amb l’intenció d’eliminar aquests minuts de desconnexió i ho aconseguim parcial de 24-11 en el tercer quart.
Últim quart on controlem el partit i arribem al resultat final de 66-47 .
Seguim💪

En Nil, fent un tir al partit contra el Boet
En Genís, durant un tir davant el seu defensor

CB Calella: 51 – UER Pineda: 63

Uns fets lamentables a la grada per part de l’afició visitant a la primera part, fa que es desllueixi el derbi i que els jugadors no puguin gaudir del que més els agrada, jugar a bàsquet.

✏️  Jordi PUIG [cadet masculí interterritorial]

Inici travat, amb imprecisions i sobreposant-se les defenses per sobre els atacs.
Primera part poc vistosa on a partir d’uns fets lamentables a la grada per part de l’afició visitant ens trenquen el ritme i estem pendents de factors externs que del que comporta simplement jugar a bàsquet i disfrutar.
Això ens bloqueja mentalment, no tenim idees i els percentatges de tir són paupèrrims.
Defensivament, no estem del tot malament, però l’atac i la conseqüent falta de confiança d’alguns jugadors ens penalitzen molt a l’hora de trobar tirs alliberats.
Llàstima que nanos tan joves no puguin gaudir del que més els hi agrada per culpa de persones que van a insultar i a perdre els papers a una grada.
Toca fer autocrítica en el joc ofensiu i que recuperin sensacions.
Ens aixecarem segur.

L'Aleix buscant un 1c1 contra el Vic
En Lluc, iniciant una entrada davant un defensor del Vic

Femení Maresme: 67 – CB Calella: 45

Derrota davant un dels equips que competeix pel liderat del grup, amb brots verd de cara al futur.

✏️  Marc FORCADA [sènior femení 2ª CATALANA]

L’equip va mostrar dues cares ben diferenciades.
D’inici, la pitjor de les seves versions, donant totes les facilitats al rival en un primer període per oblidar (23-2) i una primera part molt dolenta que ens deixava 39 a 14 al descans.
A la represa però, l’equip va mostrar la seva millor cara i va començar a treballar de manera col·lectiva a les dues bandes de la pista, aconseguint un gran tercer període (8-21) i posant les coses molt difícils al rival, que va haver d’apretar de valent per trencar la dinàmica i aconseguir eixamplar de nou la diferència al marcador en el darrer període.
Cal agafar la 2a part del partit com a referència del que volem aconseguir ser a pista i així, de ben segur, la 2a victòria arribarà aviat.

El partit aturat per tirs lliure a favor del Granollers
Imatge del partit aturat per una falta personal

CB Calella: 85 – CB Santa Coloma: 70

Els entrenaments de la setmana ajuden a millorar el percentatge de llançament i a reflectir-ho dins el partit.

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [sènior femení 2ª CATALANA]

Molt bon inici de partit on desde la defensa i el control del rebot ens permeten tenir un alt ritme de transició ofensiva i aconseguim 28 punts al primer quart.
Segon quart seguim augmentant la diferència gràcies a un alt percentatge en el llançament exterior i arribem al descans amb +20 al marcador.
Tercer quart aconseguim la màxima diferencia,i últim quart ens relaxem i baixem la intensitat defensiva i baixem una marxa menys el ritme els dos costats de la pista i acabem guanyant un partit bo a nivell ofensiu xo irregular defensivament parlant.
Hem de tornar a se l’equip defensiu que erem abans de la parada de Nadal, toca seguir treballant.

CB Calella: 70 – CBS: 62

✏️  Alex MUÑOZ/ Paco GARCIA [Sots-25]

Partido complicado, la zona durante 40 min del equipo rival unido a sus superioridad en el rebote, hizo que nos costara mucho imponer nuestro ritmo. Por suerte solo vinieron con 7 jug, dos de ellos megaveteranos, y poco a poco fuimos desgastando a su mejor hombre, el base (28 puntos) que llegó fundido al último cuarto, además, con una buena racha en el tiro de tres al final, hizo que cogieramos una buena renta, que ya no dejamos hasta el final. A ver si poco a poco volvemos a encontrar nuestro juego…

CB Calella: 53 – CB Quart: 47

Un partit treballat on s’aconsegueix la victòria gràcies a l’esforç col·lectiu.

✏️  Alex MORAL [Junior Inter]

Partit molt treballat dels nostres júniors on amb lesions i confinaments , hem pogut treure endavant treballant durant els 40 minuts. Partit molt dur , amb molta permissivitat que tota dos equips hem portat al límit durant molta minuts, però avui si, la constància de tot el partit ens ha permès sumar una treballada victòria.