Primera victòria de l’Infantil masculí: a la tercera va a la vençuda!

En un cap de setmana on només han jugat 4 equips, el balanç ha estat de 2 victòries i 2 derrotes. L’Infantil masculí que aquest dissabte va aconseguir la seva primera victòria de la temporada contra la UE Mataró i el Mini femení, que també va derrotar a la UEM, són les notes positives de la jornada. Per la seva banda, el Cadet B va caure contra el Club Joventut de Badalona i el Pre-mini masculí va perdre a la pista del Canet. La resta dels nostres equips… van tenir jornada de descans!

CB Calella: 65 – UE Mataró-Germans Homs ILM: 15

La dura derrota de la setmana passada a la pista del Vilassar de Dalt, ens ha servit per fer un canvi de xip i reaccionar. I de quina manera!

✏️  Aleix DURAN [infantil masculí]

Una xerrada el passat dimecres per parlar sobre la situació de l’equip ha servit per reaccionar i aconseguir la primera victòria de la temporada!

Afrontàvem el partit il•lusionats al veure el canvi de mentalitat dels jugadors durant la setmana.

Un primer període amb una defensa exhaustiva, fent 2c1 i robant moltes pilotes ens ha permès anotar molt fàcil, acabant amb un parcial de 25-9. La resta del partit ha seguit la mateixa tònica: gran defensa, bona circulació de pilota, bona lectura del joc i jugades molt maques on hem anotat fàcil.

Aquesta setmana hem demostrat del què som capaços de fer. Ara no val abaixar el nivell. Amb l’actitud i les ganes d’aquest dissabte podem guanyar o perdre, òbviament, però plantant cara. Ens esperen partits molt macos, n’estem segurs! Seguim treballant i millorant! 💪🏻💪🏻

UE Mataró-FM-MLF: 38 – CB Calella: 83

L’alt ritme de joc, tant en atac com en defensa, i els ànims entre jugadores, ens deixen partits com aquest! Felicitats, noies!

✏️  Toti ALBÓ [mini femení]

Grandíssima victòria de les noies que s’ha vist a Mataró. Durant tot el partit aconseguim mantenir un ritme molt alt tant en atac com en defensa, on quart rere quart anem ampliant l’avantatge fins aconseguir una còmode victòria.
En defensa, cada vegada ens situem millor davant la jugadora amb pilota i inclús comencem a veure ajudes quan ens sobrepassen.
I en atac, molt bones i ràpides transicions, i mica en mica aconseguim que la pilota circuli amb certa fluïdesa.
Molt bon partit noies, deixant de banda la victòria, em quedo amb aquells moments que les veig com s’animen l’una amb l’altre, la cohesió que va agafant aquest grup i la felicitat en tot moment de totes. Enhorabona i seguim.

CB Calella: 56 – Club Joventut Badalona 4: 88

L’agressiva defensa dels rivals no ens va fer estar còmodes en cap moment de l’encontre

✏️  Quim SERRA [cadet masculí]

Partit on el joventut va ser molt superior en tots els aspectes del joc. La seva defensa tan agressiva ens va fer molt de mal, cap moment del partit vam està còmodes.

El primer quart vam poder aguantar on vam arribar amb un 12-17, però cada minut que passava anavan agafant més avantatge i cap moment vam poder reaccionar.

Partit que ens a de servir pel futur, seguim treballant 💪

CB Canet: 59 – CB Calella: 38

Malgrat que alguns dels rivals ens treien dos caps d’alçada, els més petits del club no s’han donat mai per vençuts! Bona feina, nois!

✏️  Toni CAMACHO [pre-mini masculí]

Jugàvem contra un equip que els seus darrers partits havien guanyat de 50, però veient les ganes del nanos, hi havia una gran motivació per jugar contra ells.

Arribant al descans encara estàvem dins el partit, perdent per una diferència molt reduïda, però a la represa, no hem sabut defensar als seus jugadors més destacats que ens treien quasi dos caps. Tot i això, hem donat la cara durant tot el partit i mai s’han donat per vençuts.

Tot i la derrota, hem quedo amb les cares de felicitat dels nens sabent que ho han lluitat fins al final i han gaudit jugant. Molt orgullós i seguirem treballant amb els petits de la casa!