Prorroguem la ratxa! Júnior “A” femení, 59 – Femení Osona, 49

Partit decidit a la pròrroga, que permet el júnior “A” femení acabar la primera volta invictes i liderant la classificació. Amb un calaix de dues victòries sobre el segon i de quatre, amb el tercer

Júnior A, 59 – Femení Osona, 49

🏀 PARCIALS: 7-10; 22-18 [29-28, descans]; 9-8; 9-11 [47-47, final]. Pròrroga: 12-2 [59-49, final]

✏️ Per Àlex Moral

Partit amb unes dificultats immenses per a nosaltres. Afrontem el partit amb 6 baixes. 6 júniors “A” disponibles, que completem amb l’ajuda de l’Anna Berjón i la Judith Valle. Partit on comencem molt toves, nervioses i on el rival, el Femení Osona (3er classificat), venia amb 11 jugadores amb moltes ganes de fer-ho bé. El partit s’inicia amb un 2 a 10 del rival, que fins al minut 9 del primer quart, som incapaçes de trencar. Dues cistelles nostres, una d’elles un triple, ens deixen 7 a 10 al final del primer període. Ens plantem al 2on quart amb 2 triples inicials que ens posen 13 a 10, però que no aprofitem. Topem contínuament amb una defensa pressionant que ens arriba a deixar 17 a 24. Un parcial final de 12 a 4 ens fa arribar a la mitja part +1. El tercer quart s’inicia patint, igualat i amb falta d’anotació arribant al final 38 a 36. A l’últim quart, arribem a les últimes possesions amb empat, resultat que ens porta a la prórroga 47 a 47.

Iniciem la prórroga amb 3 triples seguits, parcial de 9 a 0 que ens fa endurn-nos una magnífica i important victòria per 49 a 59 final, que ens manté líders invictes al final de la primera volta. Fantàstic treball de les nostres júniors, que es mereixen un gran aplaudiment! 👏👏👏👏👏👏

CB Calella - La Mireia Farreras en acció. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Cristina Acosta conduint el contracop. Foto: Esther Pujol

Kids&Us Premini “A”, 70 – Sant Gervasi, 26

✏️ Per Sergi Ferrer

Un partit on hem sortit molt despistats tant en atac com en defensa, perdent moltes pilotes. Més tard hem despertat gràcies a les cistelles de contraatac d’alguns jugadors, però tot i així ha costat per males decisions arbitrals. Acabem aquest partit d’escàndol amb moltes coses a millorar

CB Calella - En Roger Martí superant els braços dels rivals
CB Calella - L'Òscar Albuja pensant què fa

Kids&Us Premini “B” mixte – Sant Pol

✏️ Per Paco García

La millora de l’equip es pot apreciar setmana rere setmana i contra el Sant Pol hem jugat molt bé, passant-nos la pilota, fent entrades i rebotejant. L’equip va aprenent cada setmana aspectes nous i vam insistir molt en fer sacada de banda i de fons molt ràpidament per sorprendre el rival. Va sortir molt bé. Crec que hem fet molts punts i ha estat molt divertit. No sabem si hem guanyat però ens ho hem passat pipa. Li dediquem el partit i totes les cistelles a l’Aleix Duran, un dels nostres entrenadors que no va poder venir. We love this game!!!!

Sènior femení, 53 – CB Ripollet, 48

Victòria molt important del sènior contra un rival directe. Partit igualat en tot moment, on sempre els dos equips hem patit per anotar. Un canvi defensiu nostre, i sobretot l’encert en els tirs lliures al final amb un 8/11 a l’últim quart, ens ha portat a la victòria

CB Calella - El sènior femení celebra la victòria amb la samarreta de suport a la Jordina Clusellas. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Estela Moral en un moment del partit contra el CB Ripollet. Foto: Esther Pujol

Infantil femení, 38 – CB Llinars, 47

✏️ Per Nausica Musach

Partit on no hem estat concentrades en cap moment, no hem fet el que sabem i hem jugat de manera molt individual. Hem fet passes que no anaven enlloc. No hem tancat en cap moment el rebot, hem perdut pilotes soles i no hem complert amb les responsabilitats individuals. Tot i així només hem perdut de 9. Elles no han guanyat per bon equip, ha sigut culpa nostra que els hi hem donat facilitats. Toca seguir treballant molt

CB Calella - Lluitant per una pilota
CB Calella - La pilota que volem totes

CE Laietà, 43 – Cadet “B”, 46

✏️ Per Jordi Puig

Partit complicat i amb dificultats abans de començar per vàries qüestions. 3 baixes, una pista de ciment feta per jugar a frontó. Hem començat concentrats en defensa i intentant córrer sense bot. Segon quart desastrós en atac. No hem pogut anotar els primers 6 minuts. Mitja part, resultat pobre dels dos equips 23-19 en contra. Mala sortida després de la represa on ells marxen a una màxima diferència d’11 punts, i nosaltres amb molts problemes per anotar. Ens quedem estancats amb 21 punts fins el minut 28 de partit. Massa pendents del camp, de les relliscades, dels contactes i això ens feia fallar tirs fàcils a prop de cistella. Un triple i una falta de tres punts al final del tercer quart ens tornava a enganxar. Un canvi defensiu a l’últim quart, buscant dos contra uns, i paciència en atac ens ha fet guanyar el partit. Molt bona actitut dels nanos al tram final del partit. Destacar la lluita i l’ambició per no donar mai el partit per perdut. Toca seguir creixent

CB Calella - La segona victòria del Cadet B. Aquesta, en un frontó

Júnior “B”, 61 – Valldemia, 58

✏️ Per Aleix Duran

Partit dolent. Segona setmana consecutiva que estem jugant malament. Partit molt lent, on hem jugat al ritme que han volgut els visitants. Hem fallat cistelles fàcils, hem estat molt tous en defensa i això a sota aro ens ha penalitzat, ja que eren més grossos que nosaltres. Hem deixat escapar molts rebots, tant defensius com ofensius. La primera meitat, hem estat sempre al darrere al marcador, arribant al descans 23-26. A la represa, hem millorat una mica en la defensa. A falta de 4 minuts, anàvem 11 a munt, però 3 pilotes perdudes han acabat amb 2 triples i una cistella fàcil, posant-se a -3. A falta de 30 segons, ens han xiulat una tècnica, i s’han posat 2 a sota. A falta de 15 segons, hem perdut una pilota a l’hora de sacar de fons, però, per sort, han fallat la cistella. Al rebot, hem tret una falta que ha acabat amb 2 tirs lliures. Hem anotat el primer, que posava el 61-58 final. Al cap i a la fi, aquesta temporada, de moment, 9 victòries i 2 derrotes

CB Calella - En David Cortés aixeca la seva alçada. Foto: Esther Pujol

Mini “B” mixt, 41 – AE Boet, 42

✏️ Per Mireia Farreras

Partit que gràcies a l’ajuda de 4 preminis hem pogut jugar a causa a les baixes d’última hora. Hem començat molt bé, movent la pilota, corrent i generant situacions de bàsquets fàcils sota cistella. Hem seguit quasi tot el partit així i treballant intensos en defensa. Llàstima d’alguns moments que ens hem despitat i hem baixat la intensitat. Tot i això estem molt contentes per la feina feta i l’evolució en quan a joc en equip, sobretot la dels 4 petits, que a pista ho han donat tot i han treballat molt intensos

AB Premià, 49 – Preinfantil femení, 57

Partit molt complicat i difícil abans de començar degut a les baixes. Teníem 8 jugadores i dues d’elles molt tocades. Primera part fluixa pel que fa a la intensitat i falta de concentració. Ens ha penalitzat molt el balanç defensiu nostre i el rebot defensiu. Ens toca millorar aquests dos aspectes, juntament amb els tirs i entrades a prop de cistella. Felicitar l’actitut i l’esforç de totes les jugadores que han lluitat i competit malgrat no estar bé físicament. Molt orgullosos de les nenes

Escolàpies Figueres, 54- Júnior “A”, 57

Nova victòria a domicili davant d’un rival duríssim que ha dominat a plaer al llarg dels primers 20 minuts gràcies a una defensa asfixiant que ens ha dificultat les accions i ens ha fet baixar els percentatges. La diferència arribava als 14 punts i els nostres bloquejats. A la represa, i després de la reflexió al descans en forna d’esbroncada, l’equip treu tot el seu orgull i demostra que, sense encert però amb treball defensiu i rebotejant, es pot remuntar. A 2 minuts pel final capgiràvem el marcador i ens dirigíem a un final d’infart. A 7 segons pel final l’Arnau Monné transformava un dels 2 tirs lliures de que disposava després de rebre falta, per posar el 54-55 i jugar-nos el matx en la darrera defensa amb 7 segons per jugar-se. Gran defensa i rebot defensiu a un segon. Falta dels figuerencs desesperada i 2 tirs a un segon per tancar el partit: 54-57.

Destacar la demostració d’orgull i l’actuació col·lectiva amb bones accions d’equip a la 2a part plenes de sacricifi i lluita. Els pares i mares, com sempre, no han deixat d’animar donant-nos ales en els moments crítics. Gràcies famílies

CB Calella - L'esclat de joia després de la victòria en l'últim suspir. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Arnau Monné en una acció del partit. Foto: Esther Pujol

Bàsquet Alella, 61 – Cadet “C”, 43

Partit amb alts i baixos. Físicament han estat superiors a nosaltres. Ens han guanyat sota aro. El primer període ha acabat amb un 25-8. Un marcador que ha marcat la diferència final. Al segon període, hem aconseguit escurçar distàncies fins als 10 punts, posant el 32-22 al marcador. A la represa, els locals han tornat a escapar-se, aprofitant el nostre desencert i les seves segones opcions. Nosaltres hem estat incapaços de tancar el rebot. L’últim període hem aconseguit córrer i fer circular la pilota ràpidament, cosa que ens ha permès anotar fàcil, però hem despertat massa tard. Al final, 61-43. L’empanada del primer període, ens ha costat cara. La setmana vinent ens desplacem a la complicada pista del Minguella

CB Calella - Marc Colls en una acció del partit

Mini “A”, 83 – Vilassar de Mar, 59

✏️ Per Arnau Monné

Partit amb certa semblança a una muntanya russa. Començament amb falta de concentració, actitud i ganes de voler fer bé les coses, que ens feia anar darrere al marcador durant els primers 3 quarts. Després d’unes quantes reflexions i rectificacions, els nostres van sortir en el 4t quart a mossegar, pressionant tota la pista, robant pilotes i fent cistelles fàcils i asfixiant el rival. Rodant la pilota d’un costat a l’altre i donant moltes assistències amb un parcial de 22-2 al final del quart. Finalment, la segona part sencera vam continuar al mateix ritme. Vam poder practicar més el passar/tallar, tancar bé el rebot + sortida de contraatac i a botar menys i fer més passes, que ajuda a cansar-nos menys. Aquesta setmana toca treballar més els aspectes negatius d’aquest partit

CB Calella - Per on passes, Biel?

UE Sant Cugat, 82 – Preinfantil masculí, 57

✏️ Per Laia Arnijas

Un partit on la grip ens ha passat factura per la baixa de l’Arnau Lluís i l’entrenador. Ens ha costat molt tancar rebots i fer ajudes defensives. Ens hem despistat molt durant els 3 primers quarts i malgrat que després hem despertat. En atac ens ha costat molt fer bàsquet, sobretot en tirs lliures [9/34], però com sempre es diu: dels  errors se n’aprèn

CB Calella - L'Emmanuelle Butera tirant a cistella

CB Cornellà, 55 – Infantil, 65

✏️ Per Josep López

Partit molt intens, amb molt contacte físic i un marcador ajustat. El rival pressionava tota la pista i això ens ha fet perdre algunes pilotes, però amb un temps mort per fer un parell de canvis tàctics s’ha solucionat. Bona rotació de pilota i molt bona actitut per part de tot l’equip, animant des de pista o des de la banqueta i lluitant fins al final per obtenir el premi de la victòria