La quarta jornada es resol amb dues victòries importants dels nostres equips sènior

Premini mixte 33 – C.B. Cabrils Taronja 63

Tercer partit de lliga, tot i la derrota molt bon partit dels més petits.

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte ]

El partit comença amb molt bon ritme i molta motivació, els nostres jugadors surten amb molt bona actitud tant ofensivament com defensivament. Al primer quart fem un bon parcial de 8-6

Animem als jugadors, perquè segueixin amb el mateix ritme de partit i sortim amb moltes ganes al segon quart, i tornem a fer un bon quart com el primer, amb petits inconvenients com no saber a qui defensem i donar moltes opcions de tir a l’equip contrari.

El partit segueix, però la nostra mala defensa fa que el Calella fagi mals quarts amb parcials dolents i molts contraatacs per part seva, que fan que l’equip rl Cabrils vagi agafant avantatge.

A la segona meitat intentem tornar a pujar la intensitat, ho aconseguim, però no aguantem fins al final, i tornem a fer uns mals parcials, com amb la desavantatge de la primera meitat i de la segona acabem 33-63.

Tot i haver perdut, estem molt contents amb la millora com a equip i individual, i l’evolució que estan fent els nens setmana a setmana.
Seguim treballant, i creixent.

1,2,3 CALELLA!!

Premini Masc 75 – C. B. Cabrils Negre 25

Primera victòria dels més petits del club en un partit molt bo de principi fins al final.

✏️  Toni CAMACHO [Pre-mini Masculí]

Comencem el partit amb les idees clares, defensa on deixem molt clar que em d’ estar concentrats en tot moment a qui defensem, agafar el rebot i sortir ràpid a atacar. Aquestes 3 idees queden molt ben clares on a partir de la defensa i aprofitant el mal balanç del rival mica en mica anem agafant una aventatge bastant cómode però sense parar de deixar de treballar.

Després d’agafar una molt bona aventatge intentem provar coses noves on limitzem el bot i busquem els màxims de pases possibles per poder compartir la pilota i jugar un joc més fluid i més dinàmic.

Després d’aquesta victòria ens donem compte que el treball mica en mica va tenint recompensa, però no ens aturem aquí, ara volem més i més perquè es nota que aquest grup i aquests petits volen seguir millorant i per aixó no pararem de treballar per ser cada cop més millor EQUIP.
Seguim treballant i sobretot seguim confiant en el procés

Vilassar de Mar 30 – Mini Masculí 80

El mini masculí suma la tercera victòria consecutiva gràcies al nivell d’intensitat en el seu joc.

✏️ Josep López [ Mini Masculí ]

Nova victòria del mini a Vilassar, on gràcies al voler lluitar cada pilota com si fós l’última i una sortida ràpida al contraatac ens dona una considerable ventatge durant cada quart del partit.

El resultat és abultat, tot i així, no vam fer el nostre millor partit. Vam estar despistats en moltes ocasions defensives, vam fer un joc molt individualista, ens costa treballar per rebre… Ara bé, tot això passa desaparcebut en un partit on vam ser molt constants en quant a ritme, intensitat i ganes de guanyar. A vegades cal tirar més de cor que de tàctica i aquest partit en va ser un exemple.
Per descomptat, hi va haver jugades de molt encert, jugades col·lectives i de bon joc en equip, però més aviat puntuals que no pas constants. Cal millorar en aquest aspecte.

El proper diumenge al matí jugarem el derbi a Sant Pol, contra uns locals que tampoc han perdut cap partit. Treballarem de valent per sumar una nova victòria.
Seguim!💪🏼🏀

Mini Mixte 12 – AECAM Malgrat 62

✏️ Marc Colls [ Mini Mixte ]

Després d’una molt bona setmana d’entrenaments afrontem el partit amb l’objectiu de posar en pràctica un dels aspectes en que més haviem insistit als entrenos com era la sortida de pressió, ja que sabiem que el rival que teniem davant ens ho exigiria.

A la primera part aconseguim el que ens haviem proposat amb bastant d’éxit, fruit d’això generem contraatacs que materialitzem amb cistella o falta.

A la segona meitat el rival puja l’intensitat i el nostre joc ja no és tan fluid com al primer temps, i que juntament a algunes desconexions en defensa fa que baixem el nivell respecte el primer temps.

Malgrat el resultat final, els nens i les nenes estan millorant setmana darrere setmana i l’evolució respecte el primer partit és molt positiva tot i que encara ens queda molt per aprendre.

Molt contents de com estan progressant!

Pre-Infantil Masculi 32 – El Círcol B 67

Segona derrota de la temporada i ens trobem en un partit amb molta falta d’intensitat i ganes el qual l’equip rival no ens va perdonar ni una.

✏️ Armand Rodríguez [Pre-Infantil masculí]

Comencem una mica adormits amb molts problemes per sortir de la pressió i a l’hora dels rebots sobretot defensius, un parell d’atacs en transició en mantenen a pocs punts del rival a la mitja part. Seguidament fem una desconnexió total i molts problemes per sortir de la pressió el qual porta al rival a fer punts fàcils i fer-nos un parcial en els dos següents dos quarts de 3-21 el que fa que el rival se’ns allunyi completament en el marcador. Els dos últims quarts aconseguim millorar la sortida de pressió, però no estem encertats en atac i se’ns fa impossible remuntar.

Tot hi la derrota cal ressaltar que en cap moment els jugadors van deixar de competir i aquesta actitud i rectificant aquests detalls que ens perjudican tant estic ben segur que aquest equip anirà cap amunt.

Seguirem treballant!!
1,2,3 Calella💚🧡

UER Pineda 68 – Pre-Infantil femení 29

Derrota contundent a la pista del Pineda, on les desconnexions i la mala lectura que tenim del partit ens passen factura.

✏️ Jordi Albó [Pre-Infantil femení]

Mal partit de les noies contra el Pineda on només aconseguim anotar 7 punts a la mitja part.
Cada vegada que pujem la pilota i davant d’una defensa amb moltes mans i constants 2×1 a la jugadora que té la pilota no sabem moure ràpid la pilota per trobar la jugadora lliure i ens estampem constantment amb les defensores. Tampoc hi ha el moviment de la pilota que van fer la setmana passada i en molts moments, abusem del llançament de la línia de 3punts tinguent millor opció d’anotar.
En defensa seguim amb el problema del rebot i concedim moltes segones i terceres opcions i durant estones i amb el resultat desfavorable, abaixem els brassos i això hem de mirar de no fer-ho mai i sempre hem de competir tots els minuts.

A seguir treballant!!!💪🏻🏀

ACB Palau 47 – Cadet 1r any 91

Victòria còmoda però cal millorar.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Partit on dominem de principi a fi, un primer quart on destaquem en defensa per encaixar només 6 punts. Tot i això remarquem que cal continuar apretant en defensa, ja que aquest equip tenia un mitjana de 17 punts per partit.

A partir d’aquí els altres 3 quarts malament en defensa, ens agafaven sempre al contraatac, portes enrere, no poder aguantar els 1c1….

En atac sí que va ser un bon partit, on hi va haver jugades on aconseguíem cistelles pràcticament sense botar.

Portem temps recalcant als jugadors que el marcador no ens importa, sinó que el més important és posar en pràctica el que treballem durant la setmana. I no va acabar de ser del tot així.

Continuem treballant!

Cadet 2n any 70 – Aecam 62

Partit molt treballat on ens emportem una gran victòria.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Inici de partit fluix on ens trobem superats pel rival, ens agafen un avantatge de 12 punts. Augmentem el ritme en defensa i en atac, aconseguim tornar a engenxar-nos al marcador per arribar a mitjà part molt igualats.

La segona meitat demostrem que volem emportar-nos la victòria i tots els jugadors tenen una actitud molt bona i aconseguim emportar-nos una victòria molt valuosa contra un gran rival.

Seguim!

Sant Pere Terrassa 55 – Júnior B 40

Derrota del nostre júnior en un camp complicat, on un inici de partit per oblidar ens passa factura a la segona part.

✏️ Josep López  [Júnior ]

Iniciem el partit molt tous en defensa, amb errades clares en les ajudes i amb un rival molt agressiu des del principi, on un permissiu arbitratge estableix des d’un inici un nivell de contacte elevat, al qual ens costa adaptar-nos.
Més enllà de l’encert del rival, que nl va ser desorbitat tot i permetre algun que altre bàsquet fàcil, va ser el nostre desencert el que va fer que ens vinguéssim avall des d’un inici. 3 punts al primer quart, tots de tir lliure, i 7 punts al segon, on 5 d’aquests 7 arriben a l’últim minut de quart.

A la represa, ens treiem la pressió de sobre, tot i la primera part anem -20 en el marcador però decidim deixar de preocupar-nos pel resultat i centrar-nos en jugar a bàsquet i posar en pràctica el que es treballa als entrenaments.
Una zona press a tota la pista, juntament amb alternances amb defensa individual i sobre tot, un significatiu augment d’intensitat, ens permeten robar pilotes, donar-nos confiança i si més no, començar a entrar en el ritme del partit. 14-9 al final del tercer quart però sensacions molt més positives que en tota la primera part.
Finalment, a l’últim quart, fem un parcial, no baixem els braços fins al final i acabem guanyant-lo 11-21.

El resultat és negatiu, però voldria destacar la lluita de tot l’equip tot l’equip, tot i amb el marcador i l’encert totalment advers de la primera part van ser capaços d’oblidar-se’n i seguir remant els 20 minuts de la segona part.

Com sempre, ens falta constància, pero l’ambient tant a la banqueta com a pista va començar a ser diferent, a partir d’ara l’equip ha d’estar unit i tots junts anirem cap amunt.
Seguim.

C.B. Santa Coloma 74 – Júnior de 2n any 78

Victòria de molt de mèrit a la pròrroga. Els calellencs van aconseguir superar el Santa Coloma, tot i la intensitat i ritme mostrat per l’eqiuip local.

✏️ Nil Camps  [Júnior A ]

L’equip va sortir molt concentrat i conscient del nivell físic que requeriria el partit. Només començar, el Santa Coloma ja es va posar a pressionar a tota la pista i a fer dos contra uns. Tot i això, una bona circulació de pilota en atac i l’encert en moments determinats van permetre que els calellencs acabessin guanyant el primer Quart (18-22).

El segon període va començar de la mateixa manera que el primer, el ritme del partit era molt alt. L’equip calellenc intentava controlar les ràpides transicions ofensives de l’equip local. Gràcies a una bona feina, els calellencs van arribar amb avantatge al descans (32-39).

Com era d’esperar, els locals van sortir amb la idea clara d’augmentar el nivell físic i la intensitat defensiva per intentar capgirar el marcador. La paciència i la tranquil·litat van ser les Claus que van permetre a l’equip calellenc aturar les envestides del Santa Coloma i mantenir l’avantatge al final del tercer quart (45-51).

Els calellencs van sortir el quart període conscients que encara quedava molta feina per fer i que el Santa Coloma ho lluitaria fins al final. La intensitat i velocitat del partit va continuar augmentant, i en aquest escenari els locals s’hi sentien molt més còmode. Tant és així, que van aconseguir capgirar el marcador i posar-se cinc punts amunt. Quan semblava que el partit s’escapava, els calellencs van reaccionar i van forçar la pròrroga des de la línia de tirs lliures.

Amb la moral d’haver forçat la pròrroga, els calellencs van sortir amb la idea de guanyar la pròrroga i per extensió el partit. De fet, van arribar a guanyar de deu punts. El Santa Coloma va intentar reaccionar als darrers dos minuts, però, aquest cop, ja no hi van ser a temps. Al final, victòria de molt de mèrit del júnior en una pista complicada.

Minguella 67 – Sots 21 masculí preferent 62

Derrota en un partit molt intens

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Segona derrota a domicili, en aquesta ocasió, també a Badalona. Com ja va succeir a la primera jornada els partits als històrica pavellons de Badalona requereixen una intensitat i concentració de principi a fi. Malgrat l’equip dóna la cara i es manté viu dins del partit ens falten detalls sempre relacionats amb la intensitat i concentració que decanten els partits en favor dels adversaris.

Primer quart igualat i lleuger domini local malgrat les errades en el llançament. (12-9) Ens va costar molt anotar i el nostre joc ofensiu va ser lent, sense selecció de tir i errades de concentració. Els del Minguella tampoc ho van aprofitar i al segon quart va canviar la decoració a favor nostre: encerts en els tirs de llarga distància i domini a la pintura: 22-31 al descans i sensacions molt positives.

La sortida en el tercer quart havia de ser la clau però va ser un veritable drama per nosaltres: en 2 minuts els badalonins van escombrar-nos de la pista i un parcial de 14-2 capgirava el marcador (36-33) El Minguella va jugar amb agressivitat en defensa i van passar a dominat el rebot defensiu i ofensiu. Mantenim el tipus i acabem el tercer quart amb un -3.

Al darrer quart l’equip treballa molt per mantenir-nos vius i s’alternen els diferencies molt breus a favor d’un o altre equip. La clau va estar en el percentatge de tirs lliures: 10/11 el Minguella als darrers 9 minuts per un paupèrrim 4/10 nostre. Aquí perdem les opcions.

La derrota ens ha de reforçar la idea que l’equip segueix millorant i que pot competir contra qualsevol equip sempre i quan igualem la intensitat. Aquest rival és un dels forts de la categoria i vam ser capaços de plantar cara. La setmana vinent al nostre pavelló tindrem una nova prova de foc en enfrontar-nos amb el Premià, el màxim favorit del grup que està imbatut encara.
Seguim treballant pensant que hi ha molt per rectificar i molt per gaudir

Sant Fost 38 – Calella Sub25 63

Gran victoria del Sub25

✏️ Álex Muñoz [Sots 21]

Partido muy completo en el que la buena defensa unida al gran acierto de tiro de 3, hizo que nos fueramos rapidamente en el marcador. El equipo va a mas, y la semana q viene tenemos una prueba muy dura contra el Aecam que esta invicto, y sera una buen examen para saber exactamente cual es nuestro nive

La Cantonada Calella 64 – C.B. Vilassar de Mar B 79

La Cantonada Calella continua sense conèixer la victòria. Tot i la millora en el joc, cinc mals minuts van condemnar a l’equip.

✏️ Nil Camps [Sènior La Cantonada]

El Sènior B del Calella va sortir a la pista mentalitzat de la importància del partit. Tot i l’encert en atac, en el primer període no va poder imposar-se en l’apartat defensiu i el Vilassar va arribar a anotar vint-i-dos punts (18-22).

En el segon quart, l’equip local va ser capaç d’augmentar la intensitat defensiva i controlar l’atac vilassarenc. Tant va ser així, que un parcial de 19-14 va fer que els calellencs arribessin al descans amb avantatge (37-36).

L’equip era conscient que el tercer quart era clau per l’esdevenir del partit. Com era d’esperar, el Vilassar va augmentar el ritme i, alhora, el seu encert des de la línia de tres punts. Els calellencs van perdre més pilotes de l’habitual i van permetre córrer al Vilassar (50-58).

Tot i que en el darrer quart el Calella va intentar augmentar la intensitat defensiva mitjançant pressió a mitja pista, l’encert dels visitants va fer impossible la remuntada (64-79).

Sènior Femení 53 – U.E. Mataró 41

Victòria treballada!!

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Molt bon inici amb contraatacs clars, recuperacions de pilota i cistelles fàcils, fruit de la defensa individualitzada, agressiva i intensa imposada al rival per obtenir un resultat clar a favor nostre en el primer parcial, però no acabem de sentir-nos còmodes i això fa que deixem reaccionar a les visitants i s’acostin a -2 (22-20) al descans. En el vestidor prenem consciència de les nostres possibilitats, sortim motivades i per això el tercer quart ha estat la clau de la victòria, un cop més amb una actitud, sacrifici i seguint els rols individuals i col·lectius en defensa de tot l’equip, que junt amb l’encert en atac ens dona una renda de +13 en el marcador que hem sabut administrar fins al final del partit.

Agrair a la grada (força plena) el suport rebut en tot moment sense parar d’animar.

Sènior A masc 76 – CB Vilanova 64

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Iniciem els primers deu minuts amb un gran d’encert desde el llançament exterior on amb 5 triples gairebé consecutius i amb un gran joc coral i trobant tirs alliberats aconseguim 31 punts.
En el segon quart s’imposen les defenses per sobre l’atac i arribem amb +14 al descans.
A la represa els visitant que venen d’encaixar en els dos últims partits 46 i 48 punts,pujen la intensitat en algunes accions sobrepassant el reglament i endureixen el joc.
Aconseguim se forts de cap i fem una segona part molt seriosa on mai deixem que els visitants s’acostin al marcador.
Gran partit on cal destacar la paciència en moments puntuals,la concentració en el joc deixant de banda factors externs,i partit molt seriós amb una grada que ens va ajudar a sumar la tercera victòria.
Poc a poc anem veient la millora d’alguns jugadors a nivell físic i a nivell de sensacions cosa que ens permetrà està més preparats a mesura que vagi avançant la competició.