“Restaurant Saó” CB Calella, 53 – UER Pineda, 52: victòries que valen per tres!

Gran cap de setmana de bàsquet per als nostres equips femenins. Guanyen tots, tret del sènior, que fa un molt bon partit contra l’Onyar, les segones: 51-66

“Restaurant Saó” CB Calella, 53 – UER Pineda, 52

✏️ Per Jordi PUIG

Derbi a casa, partit vibrant i emocionant. Mala entrada. En atac no aconseguim generar ni fer circular la pilota. Poc a poc anem entrant des de la defensa i les ajudes sobre les seves millors jugadores. En atac, dues marxes menys pel que fa al ritme de joc i a l’hora d’atacar la cistella i buscar la millor opció. Mitja part, tot igual. Empat al marcador: dominen les defenses per sobre dels atacs. És en el sisè quart pugem línies i fem cistelles fàcils. Final de partit ajustat, els petits detalls ens donen la victòria. Bon partit de bàsquet i molt bon ambient a la grada

CB Calella - Gran victòria de l'infantil contra l'UER Pineda, un triomf que val per tres!

“Hortalisses Pi” CB Calella,  69 – Castellbisbal, 48

✏️ Per Àlex MORAL

Bon partit del nostre sots 21! Hem agafat una renda d’entre quatre i sis puntets que hem mantingut tot el partit. No ha estat fins a la recta final, als últims cinc minuts que hem pogut marxar definitivament al marcador, de 20. Bona concentració i bon treball contra un rival amb alçada i que ens ha plantejat una zona durant moltíssims minuts. Un fet que ens ha exigit aplicar criteri tàctic en cadascun dels atacs. Seguim en bona línia. La notícia negativa, l’esquinç de la Paula Soto. Esperem que es recuperi ben aviat. Ara, aquesta setmana ens arriba un merescut descans

CB Calella - Sempre enxufades i amb el focus ben posat. Foto: Esther Pujol

“Ergasia” CB Calella, 51 – CE Onyar, 66

✏️ Per Àlex MORAL

Brutal partit de les nostres sèniors. Rebem a casa el segon classificat, que té a la millor jugadora de la categoria. L’equip surt molt actiu i concentrat i amb un 14 a 13 ja mostrem que l’Onyar haurà de treballar. El segon quart, un recital absolut de les nostres, deixant el rival en 20 punts a la mitja part. Amb una brutal defensa sobre la millor jugadora rival i una molt bona dinàmica amb 29 punts anotats. +9!! Iniciem el tercer període i l’Onyar es col·loca en zona i, amb molt de criteri en atac, ens fan un parcial de 6 a 20, que ens fa arribar quatre a sota al final parcial.  Al final perdem de 15, pero molt contents pel treball i ganes de les nostres jugadores. Felicitaaaats!! Ens venen dues setmanes d’aturada, descans i treball per encarar el mes de març que acabarà de marcar la temporada. Seguim treballant!

“Restaurant Saó” CB Calella, 68 – Sant Pol, 32

✏️ Per Xavier ARNIJAS

Tercer cop que ens trobem aquesta temporada. Ens coneixem molt bé. Felicitar al Sant Pol per l’inici de partit, gran treball defensiu i concentració, un bon dibuix tàctic per intentar aturar la nostra superioritat ofensiva. Però, sota els taulells ens mostrem determinants. Amb segones i terceres opcions a favor, no tenen opcions. Bon treball de conjunt de les nostres. Estem aconseguint molta regularitat però hem de treballar més els nous conceptes. Només així ens mantindrem a la part alta de la classificació

“Joieria Gratovil” CB Calella, 66 – BC Tecla Sala, 59

✏️ Per Nausica MUSACH

El cadet es mostra regular al començament, amb petits errors però controlant i mantenint un petit avantatge que ens fa arribar a la mitja part amb una diferència bastant còmode. Però, abaixem els braços i es lesiona la Jana Jassé, fet que deixa tocat l’equip. Comencem a perdre pilotes, a no defensar i l’actitud cau en picat. Resultat? A falta de 10 segons, empat. Un triple fallat a l’últim segon ens condueix a la pròrroga. Al temps afegit, les noies juguen de manera excel·lent i amb una actitud impecable que ens dona una victòria merescuda. Cal felicitar les jugadores, tot i els alt-i-baixos del partit. La bona feina durant la setmana es veu reflectida en els partits! Seguim treballant