“Restaurant Saó” CB Calella, 72 – Gramenet BC, 28: el júnior amb una marxa més!

Bona estrena a la segona fase de la competició. De la resta de la jornada per als nostres equips femenins, cal destacar les victòries del sots 21, que les fa acabar primeres la fase prèvia, i la de l’infantil. En canvi, el sènior ha perdut

“Restaurant Saó” CB Calella, 72 – Gramenet BC, 28

✏️ Per Xavier ARNIJAS

Equip que recordàvem d’altres anys. Molt bon joc interior, basat en dues jugadores molt físiques. Iniciem el partit en zona pel respecte al seu potencial sota els taulells. Un parcial de 16-2 a la primera part ens sorprèn, però no ens relaxem. Ans al contrari, les nostres concentrades i intenses fins al final del partit. El nostre perímetre es mostra molt ràpid al contraatac i les nostres pivots molt agressives i encertades. Un partit rodó, no tant pel resultat (que també) sinó per l’actitud i l’ambició del grup

CB Calella - El júnior celebra la còmode victòria contra el Gramenet BC

“Ergasia” CB Calella,  42 – Vilablareix, 44

✏️ Per Àlex MORAL

Partit que iniciem amb criteri i treball, actitud defensiva però amb moltes dificultats d’anotació. Bons llançaments, executats alliberades, però que no som capaces d’anotar. Tot i així, treballem i arribem a meitats del tercer quart amb un 32 a 25. En aquell moment, desconnexió total. Pilotes perdudes que permeten el rival anotar en situacions de contraatac i males decisions en atac ens fan rebre un parcial de 0 a 15 matador, que intentem aixecar amb canvis i que al final ens permet arribar vius amb un 42 a 44 a falta de pocs segons i amb possessió. Disposem de dos llançaments, però surt creu. Una pena, ja que ens trobàvem davant un rival de la part alta de la taula i ens podíem enduur una victoria molt interessant, però per això cal treballar els 40 minuts i reduir els errors. Seguim!!!

CB Calella - La Paula Romero conduint l'atac. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Marina Camps intenta escapolir-se d'una rival. Foto: Esther Pujol

CB Ripollet,  37 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 87

Victòria treballada de les nostres sots 21. Recuperant sensacions perdudes a anteriors jornades, fent els deures des del minut 1. Tot i les baixes, treball, implicació i victòria que ens permet finalitzar la primera fase líders i ara a per la segona, que iniciem en dues setmanes. Seguim treballant!

CB Calella - L'Aïna Pi disputant una pilota. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Júlia Casellas darrere la pilota. Foto: Esther Pujol

Femení Maresme, 45 – “Restaurant Saó” CB Calella, 52

✏️ Per Jordi PUIG

L’infantil comença la segona fase en el mateix lloc on vam acabar la primera. Igualat inici durant la primera meitat. Nosaltres perdem moltes pilotes, moltes d’elles no forçades, i en atac necessitem obrir més el camp per poder trobar espais per jugar l’un contra un. A la represa sortim fredes i poc agressives en la defensa de la jugadora amb pilota. Inexplicablement, fallem una gran quantitat d’entrades soles sense oposició. No és fins els dos últims quarts en què, amb una excel·lent defensa, aconseguim recuperar pilotes i acabant amb superioritat fem un parcial de 16-4 que sentencia el partit a favor nostre. La reacció arriba massa tard, però tot i així ens val per aconseguir la victòria. Ens ha de servir d’aprenentatge per entendre que hem de començar amb aquesta intensitat i entrar fortes en les finalitzacions. Seguim treballant

La Júlia Gómez en una acció del partit contra el Femení Maresme. Foto: Antonio Puente Granell
La Isona Batista lluitant per la pilota. Foto: Antonio Puente Granell