Segona setmana on els partits són verdaderes finals!

Dels 7 partits disputats aquesta setmana el Club Bàsquet Calella aconsegueix 3 victòries i 4 derrotes. Importants victòries del sènior masculí a fora i victòria de lluita, mèrit i esforç pel cadet inter i el junior B. Malauradament pèrdua del sènior femení per les fases de permanència, amb el marcador controlat la major part del partit. Destacar el partit del Sots-25, que amb partit competitiu finalment surt creu. Us deixem les cròniques seguidament…

CB Coll: 69 – CB Calella: 72

Pista duríssima,contra un rival intents a nivell defensiu,i on nosaltres sabíem on erem superiors.

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior 2ª CAT ]

Primers 20 minuts gràcies el nostre llançament exterior aconseguim controlar el partit,la nostre superioritat a nivell interior no es veu reflexada ja que ells es tancaven moltíssim dins la pintura però la ràpida circulació ens permetien trobar tirs alliberats.
Excel·lent sortida al tercer quart ens donen una màxima avantatge de 11 amb contraatac nostre on perdem la pilota i una desconnexió de 2 minuts ens fa rebre un parcial de 10-0.
Últim quart igualat on la nostre solidesa mental el final de partit i el nostre encert en els tirs lliures van segellar una important victòria a domicili.
Cal se més regulars durant els 40 minuts i no se tan fluctuants,i necessitem tancar el partit abans per no arribar a finals ajustats.
Tot i així partit molt seriós dels nostres que ens dónen moltíssima moral per afrontar els següents partits.
Seguirem treballant

CB Calella Sènior masculi

CB Calella: 43 – CB Calaf: 50

Derrota en el 2n partit de la fase de permanència i que complica la salvació.

✏️  Marc FORCADA [Sènior femení]

L’equip va entrar molt bé al partit, amb un parcial d’11 a 0 i amb molt bones sensacions tant davant com darrera.
Després d’uns minuts de colapse i baixada d’intensitat, les rivals es posen per davant (22-23), però ens refem i arribem al descans 5 punts amunt.
Després del descans, el partit segueix igualat fins l’últim període, on una sèrie d’errades defensives nostres molt clamoroses, permeten a les calafenques obrir una petita escletxa que va ser una llosa per nosaltres.
Nova derrota que dificulta encara més assolir l’objectiu però seguirem treballant i lluitant fins l’últim minut de temporada.

CB Calella - Sènior femení

CB Castellar: 64 – CB Calella : 73

✏️  Quim SERRA [Júnior B masculí]

Partit difícil on ens desplacem a la pista del Castellar, que amb tota la temporada només han perdut 1 partit.
Vam sortir molt concentrats i amb molt bona actitud i arribem al final del primer quart amb un 17-25.
El segon quart, fem els 10 millors minuts de la temporada, on aconseguim una bona rotació de pilota i amb molt d’encert (8 triples). Arribem a mitjà part amb un 40-52.
Iniciem la segona part, els tirs que la primera part entraven aquesta segona part no entren, però ens centrem amb la defensa. Arribem a últim quart amb un 53-59.
Últim quart on comencem amb 3 triples seguits i agafem un avantatge de 17 punts i arribem al resultat final 64-73.

Molt bon partit i espectacular l’encert desde la línea de 3 amb 14 triples.
Seguim treballant!

CB Calella Junior B

CB Calella: 63 – Grup Barna: 59

Primer quart amb nervis, precipitacions i els tirs alliberats en atac no acabàvem de tenir encert.

✏️  Jordi PUIG/ Albert PERARNAU [Cadet inter masculí]

Segon quart desde la defensa i el control del rebot aconseguim equilibrar el marcador i arribem al descans amb -2.
A la represa fem un excel·lent quart a nivell defensiu on deixem el rival amb 6 punts i ofeguem el joc ofensiu dels seus jugadors importants amb una defensa coral sense escletxes.
Últim quart gestionem molt bé els atacs,i aconseguim cistelles fàcils després de recuperar boles en les línies de passe.
Portem 1 any i mig preparant-nos per un dia així,on la baixa de jugadors importants demostren que els 14 jugadors son importants i no depenem de tan sols 2.
Era el moment de fer un pas endavant tot el conjunt,i el van fer sobradament.
Agrair a tots els jugadors per el partit i la intensitat que vam mostrar,i molt orgullós de tots i cadascún dels nanos perquè ells sempre són els protagonistes i es mereixien un partit aixi.
Aquests nois són molt grans i tenen molt a dir 🏀

UE Mataró: 94 – CB Calella: 72

Derrota del nostre júnior al camp del 2o classificat.

✏️ Alex MORAL / Josep LOPEZ [Junior Inter]

Equip amb una gran dinàmica a la 2a volta, que han estat imparables i molt forts. Iniciem el partit amb concentració i actitud, fet que ens permet estar durant tot el primer quart i l’inici del segon igualats, fins i tot per davant al marcador , però un 19 a 0 en questió de 3 minuts al 2on període, ens fa dir adeu a les nostres opcions de victòria… 3 minuts molt dolents amb seleccions de tir horribles i sense balanç defensiu, que fa que marxem a la mitja part amb un -20, que al 3er període vam tractar de remontar, arribant a posar-nos -11, però no va ser mai suficient. Cal estar concentrats els 40 minuts, per poder emportar-nos la victòria… seguim.

CB Calella: 38 – CB Parets: 47

✏️ Miriam MOLINA / Quique CAMACHO  [Junior Femení]

Partit contra el segon classificat que iniciem amb desconnexions i no fent el que sabíem que haviem de fer. Las pèrdues de pilota al primer quart per la defensa pressió amb 2c1 a les bandes de l’equip rival va fer que ens posem per darrera en el marcador. Quan entenem com hem de treure aquesta pressió i li donem ritme al partit ens posem a competir.
Poc a poc anem millorant aspectes del joc però sobretot falta ser lineals i equilibrades durant els 40 minuts de partit.
Tot i això competim en tot moment contra un molt bon equip.
Cal millorar l’encert i cistelles fàcils que ens vessin inclús poder donat la victòria.
Toca seguir treballant. Endavant!

CB Montgat: 54 – CB Calella: 52

✏️ Paco GARCIA / Alex MUÑOZ  [Sots-25]

Y salió cruz!!! partido durísimo, en el q. nos jugabamos. los. dos equipos el ser o no ser… y al final fue co. o una moneda al aire…. y ya os dije antes el final…Al.principio del 4o cuarto cojimos. una mini ventaja de 10 puntos, pero un acierto. increíble de alguno de ellos desde más allá de la línea de 6.25(muchísimo más allá a veces), los volvió a meter en el partido, y un último triple del. núm 5 desde casi 10m,con la posesión acabandose, a falta de 19 s y con. +1 para nosotros en ese momento, acabó por destrozarnos.. una última entrada fallida, un rebote en ataque y otro fallo debajo del aro, nos impidió ir a la prórroga al menos… una lastima… El equipo luchó como nunca y no hay nada q reprochar…