Victòria a domicili de les noies de l’infantil femení, que els serveix per encadenar-ne dues de seguides i seguir agafant bones sensacions

Vilanova del Vallès 18 – Premini Mixte 69

Partit on els jugadors/es mostren dues cares completament diferents durant el matx.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Arranquem el partit avisant de que no havíem de sortir confiats per molt que fos un equip de la part baixa de la taula.

Dit i fet, els dos primers quarts sortim adormits i confiats i acabem amb un marcador ajustat al final del segon període, 15-21.

Ens adonem de l’error que estem cometent i els jugadors/es ho entenen i el nostre joc passa de ser del pitjor de la temporada, al millor partit fins ara. Apretem la defensa i en atac juguem tal i com sabem jugar i realitzem dos períodes amb el marcador rival a 0.

Els següents dos quarts segueixen el mateix ritme i aconseguim un resultat brutal en 4 quarts, 3-48.

Per acabar, hem de millorar el tema de no sortir confiats a cap partit ja que qualsevol rival ens pot plantar cara. Per altra banda, felicitar als nanos per haver actuat davant del problema i arreglar-ho de la millor manera possible.

Seguim endavant!💚🧡💚🧡

CB Calella Premini Masculí Verd 49 – CB Canet 78

Partit de moltíssima intensitat contra el líder invicte i indiscutible de la categoria.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

En els dos primers quarts els calellencs reben un parcial de 12-37 amb un CB Canet demostrant el motiu pel qual tanca diversos marcadors per 50 punts de diferència. L’equip visitant amb recital de contraatacs i un elevadíssim encert a cistella ens deixa sense alè demostrant a tothom que és un equip que podria competir sobradament a Nivell A.

A partir del tercer quart, i un cop els deu jugadors locals entenen com juga el CB Canet i la intensitat del rival, ens mostrem més valents i segurs de les nostres possibilitats. Els petits jugadors calellencs gairebé ja no brinden la possibilitat de generar contraatacs a l’equip visitant tallant diverses pilotes en defensa i perdent poques pilotes en atac.

De fet, en un parell de quarts el nivell de concentració i competició dels calellencs és el més elevat de la temporada. Malauradament l’encert a cistella dels calellencs és baix a causa de la intensitat del Canet, tot i que el nivell de concentració i competició dels calellencs és encomiable i ens emportem un parell de quarts.

Destacar la magnífica actitud de l’equip el qual va jugar el partit més exigent del que portem de temporada amb un rival excel·lent i molt superior a nosaltres. Per últim, agrair sincerament les paraules i felicitacions que vàrem rebre del cos tècnic i pares visitants per l’actitud i motivació que varen mostrar els nostres jugadors durant tot el partit.

Premini Taronja 18 – UE Montgat 46

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Afrontem el partit contra un rival que va amunt a la classificació. Sabem que serà un partit dur i complicat, però sortim molt motivats.
El rival mostra una intensitat i unes ganes molt superiors a nosaltres, i tot i que lluitem per igualar el marcador, el rival va augmentant a poc a poc la diferència de punts, fins a arribar al final del partit amb el -28.
Aquest partit ens ha fet veure que sí no donem el màxim als entrenaments i als partits ens costarà arribar als objectius.
Ara ja estem molt motivats per començar la segona volta i amb moltes ganes de guanyar.
Seguim treballant.
1,2,3 Calella 💚🧡

Mini Femení 47 – CN Caldes A 30

Gran partit de les nostres noies on el bon moviment de bola i la defensa agressiva ens donen la victòria.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Iniciem el partit adormides, desconcentrades i fora de la dinàmica. L’equip rival, al revés de nosaltres, comença amb una defensa molt dura que fa que ens costi passar del mig camp i amb uns contraatacs ràpids que provoquen un 4-4 al primer quart.

No és fins al tercer quart que les noies no fan el canvi de xip i comencem a jugar al nostre joc: córrer com a primera opció i movent la bola fins a trobar l’espai i fent talls des de costat contrari de bola quan l’equip rival ens frenava. La bona defensa en la línia de pase i la agressivitat de les jugadores provoca que el Caldes li costi entrar a cistella, fent un quart de 13-2.

La segona part l’afrontem confiades i baixant el nivell d’intensitat tant en defensa com en atac. Tot i així, no tenim grans “despistes” que ens fan arribar al +17 final.

Molt contents de l’evolució que estan tenint les noies i de les ganes que tenen de continuar aprenent dia rere dia.

Seguim! 💚🧡

Mini Verd 26 – CN Caldes 76

Partit transitori davant del rival més potent de la lliga

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Erem conscients que competir-li de tu a tu al Caldes, un equip que encadenava dues jornades seguides tancant marcador i que, sota el meu punt de vista, hauria d’estar jugant a una categoria més alta que s’ajustés millor al seu nivell, era un repte molt complicat que exigia alhora la nostra millor versió tant ofensiva com defensiva.

Realitzem dos primers quarts dintre del que caben prou correctes, amb alguns errors no forçats però en general mostrant una bona imatge. El nostre taló d’aquil•les sens dubte és el tercer i quart periode, on patim una baixada en quan a intensitat i concentració bastant significativa i que juntament amb accions de mèrit del rival amb contraatacs ràpids i alguna esmaixada sorprenent propicien que els visitants adquireixin un aventatge al marcador que seria ja àmplia i definitiva. Partit on ens penalitzen molt els nostres punts més dèbils i ens fan veure de les nostres mancances. Ressaltar com aspecte positiu que l’equip com ens ve tinguent acostumats competeix fins el final malgrat el resultat

És important que els nois tinguin clar que estan en aquesta categoria perquè s’ho han guanyat ells,ningú els hi ha regalat res. D’altre banda també han d’entendre que en partits com aquests on el rival és visiblement superior, el resultat passa a un segon pla, i on realment cal donar-hi importància és a intentar competir el millor possible, i sobretot a passar-ho bé jugant a aquest esport, que a vegades ens oblidem que és sobre el que es fonamenta el bàsquet formatiu. És cert que quan pateixes derrotes tan abultades, és complicat conservar els ànims tant a pista com a la banqueta, però si ens frustrem constantment, l’únic que aconseguim és fer-nos més mal encara.

Dit això, no queda un altre que seguir amb la línia de treball de les últimes setmanes, que està siguent bastant bona, per encarar aquesta segona volta amb les millors condicions possibles i amb l’ambició del primer dia.

Seguim💚🧡

Mini Taronja 29 – CB Cabrils 66

Perdem l’oportunitat d’aconseguir la primera victoria per la falta d’intensitat i concentració.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Ho teniem tot de cara, veniem d’un gran partit a Pineda, una setmana intensa d’entrenaments i l’equip rival es presentava només amb 7 jugadors.

Iniciem bé el partit, però un bloqueig del segon al quart període on no estem intensos i atents en defensa i amb un encert pràcticament nul, ens fan encaixar un parcial de 8-41 que ens fa arribar als 16 minuts finals amb una diferencia pràcticament impossible de retallar.

Tot i així sembla que l’equip va intentar reaccionar i vam poder igualar els últims dos períodes, però degut als anteriors períodes no van tenir cap impacte en el partit.

Portem setmanes avisant, que als entrenaments hem d’estar més concentrats i escoltar a les indicacions que donem els entrenadors, perque tot el que diem i corregim, es per buscar que millorin.

Finalment agraïr a en Pol Bermúdez i a en Gerard Tarrés per donar-nos un cop de mà.

Continuem treballant!💚🧡

BC Tecla Sala 30 – Infantil Femení 64

Fem saltar la banca i davant d´un partit molt complert, estrenem el casiller de victòries derrotant a l´únic equip que hi havia imbatut a la lliga.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Partit a Hospitalet a una pista exterior on iniciem molt concentrades i durant els primers quarts tenim una defensa molt intensa on aconseguim robar moltes pilotes i aconseguir així molts punts de contraatacs. Deixem a les del Tecla Sala amb un total de 7 punts a la mitja part, mentre que les nostres n’anoten 29.

A la segona part ens relaxem una mica defensivament, ens costa més baixar al contraatac de les contrincants, fent que anotin alguna cistella fàcil. Tot i així, seguim presionant i robant pilotes, que ens permet seguir sumant punts de contraatac.

En general, partit on han estat els 6 quarts intenses i concentrades, pendents només del nostre joc, aconseguint robar moltes pilotes i aixecant el cap per correr. Quan ens tocava jugar estàtiques també em sapigut jugar fent 1 contra 1 quan tocava i fent talls des del costat contrari de pilota.

En resum, molt satisfets amb el partit i amb l’actitut de les jugadores durant tot el partit.

Seguim treballant 🧡💚

AECAM Santa Susanna 71 – Cadet Taronja 52

Primera derrota de la temporada. La falta d’intensitat en certs moments i les males decisions ens passen factura en un escenari que sabíem que seria molt complicat, juntament amb una actuació arbitral inexplicable.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Inicia el partit amb un AECAM tal i com esperàvem: molt intens en defensa, posant moltes mans i buscant un atac ràpid i directe. Nosaltres, d’altra banda, sortim a mig gas en un partit que sabem que és una final, amb un ritme molt lent, sense poder córrer al contraatac en tot el primer quart i amb una circulació de pilota molt lenta.

El partit segueix la mateixa tònica durant tota la primera part, amb un rival molt agressiu i un arbitratge descaradament permissiu i imparcial en l’aspecte defensiu, el que ens fa centrar-nos amb aspectes totalment aliens a nosaltres.

Acabem la primera part 35-22. Tot i el mal joc, estem dins el partit, intentem demanar calma, concentració i cap fred per tal de donar-li la volta a la situació. Els jugadors responen i tot i que seguim encaixant bàsquets massa fàcils a sota aro degut a la baixa efectivitat de les segones ajudes, la ratxa ofensiva individual, amb 12 punts seguits de’n Samu en tan sols 2 minuts, ens posen a només 2 punts del rival a falta de 10 minuts pel final.
Malauradament, els primers 4 minuts de l’últim quart es resumeixen en un parcial de 15-0, on l’encert rival és admirable i on el nostre joc ofensiu es torna a veure opacat per la falta de moviment sense pilota, la nula circulació de la mateixa i la gran intensitat dels de Santa Susanna.

Una pena perdre aquest encadenat de victòries, tot i així, feia unes setmanes que no estàvem entrenant amb la intensitat que toca, el compromís ha anat a menys i ens hem relaxat. Queda tota la segona volta per davant, hem de recuperar la constància i el bon joc, però sobre tot les ganes de millorar, doncs encara queda molta feina per fer.

No ens donem per vençuts. Seguim treballant.🧡💚

Sub25 Calella 55 – Laieta 61

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

nueva derrota, esta vez contra los líderes del grupo, q en la ida nos habían sacado de la pista por agresividad y velocidad, y esta vez no. íbamos a permitirse lo, así q salimos super motivados, esto tb nos reo un poco de ansiedad a la hora de atacar, y en todo el. primer cuarto solo pudimos anotar desde el tiro libre, ellos cogieron una renta de unos +10,q fueron aguantando. más o menos durante el partido, qunq un arrron nuestro en el último. cuarto y estuvimos a punto de darle la. vuelta, pero estuvimos fallones desde el 6.25, y no hubo manera. Aún así, totalmente orgulloso de nuestros jug, q pese a ser muy inferiores físicamente, competimos superbien, y nunca Le perdimos la cara al partido. A seguir, Amunt Calella🧡💚🧡💚

Sènior fem 54 – Natzaret 46

Rival directe a la part alta de la classificació on potser a l’anada vàrem fer els pitjors minuts de tota la temporada.

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Arranquem fredes el partit sobretot a nivell ofensiu,on fem males seleccions de tir,i no acabem de trobar situacions alliberades de tir.
En defensa patim contra una jugadora físicament molt potent i no acabem de fer la defensa especial preparada durant la setmana.
Al descans arribem amb un pobre 20-27.

Excel·lent segona part a nivell defensiu on borrem el rival a base de intensitat i ajudes defensives contra la seves millors jugadores.
Tercer quart anotem els mateixos punts que la primera meitat,on desde la defensa aconseguim cistelles en transició ofensiva.
Gran actitut coral i segona part molt seria de les noies,en un partit contra un bon equip.
Toca seguir treballant

Senior M. Calella 58 – Sant Pol 43

✏️ Álex Muñóz [Sènior Masculí]

Derbi contra nuestros vecinos, y pese a la diferencia final, el partido fue bastante igualado y competido hasta final del tercer cuarto, q nos pusimos las pilas defendiendo y conseguimos escaparnos en el marcador. En. los. dos primeros, la igualdad fue absoluta, y nuestra pasiva defensa los dejaba llegar al aro fácilmente, y claro, alguna metían… y como en ataque tampoco estábamos. muy finos, pues el resultado era más igualado de lo q en un principio se pensaba si. mira la clasificación… Bravo por el Sant Pol, con algunos jugadores criados aquí, y q venían muy motivados, q nos lo pusieron realmente difícil.. Y Bravo por los nuestros, pues otra vez la. mala suerte nos golpeó en forma de lesion(Jordi Llorens espero q no sea para mucho) y tuvimos q afrontar el partido con solo 7 seniors y 2 sub25… Por lo que el. mérito es realmente grande…. el equipo esta muy unido, y haciendo las cosas bien… ahora vienen partidos complicados donde habrá q sacar lo mejor de cada uno para poder competir como hasta ahora… Amount Calella💚🧡💚🧡