Nova jornada on el sènior Femení segueix molt en forma i aconsegueix una nova victòria

Premini Masc 73 – Joventut de Badalona 28

Nova victòria dels més petits en un partit on va tindre dues cares completament diferent.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Primera part on sortim una mica amb patiment.

Les coses no surten i veiem certa por en la majoria dels jugadors només perque portaven la samarreta de la Penya al davant. Ens costa molt jugar al nostre joc i també fer cas al que li diem als jugadors.

Arribem al descans amb un +1 al marcador però amb unes sensacions molt dolentes. Aprofitem el descans de 3 minuts per treure d’una vegada la por, començar a fer cas i intentar jugar al joc que portem mesos treballant.

Els nostres petits canvien el xip i comença un nou partit. Augmentem la defensa i en atac aconseguim sortir molt ràpid en contraatacs gràcies a la minimització del bot i fem recordar que el més important és que la pilota corri més que ningu.

En aquests ultims 4 periòdes aconseguim fer uns grans parcials com 10-0 o 17-2 que ens fa agafar la gran avantatge on finalment es reflexa en el marcador.

Hem aprés, que quan fem el que hem de fer i ho entenem a la perfecció, jugem molt més fàcil.
Ara toca seguir amb aquesta dinàmica tant bona gràcies al treball que fem dia a dia i que els peques entenen cada cop millor.

Seguim treballant i com sempre, seguim confiant en el procés.💪💚🧡

Premini mixte 17 – Reformit Arenys Bàsquet 46

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte]

Partit a casa a les 9 del matí, on sortim bastant adormits, a mes l’estat d’anim dels jugadors no es molt alt degut a que saben que el rival nomes a perdut un partit.
Tot i que animem i motivem als nens, perque sortin i amb moltes ganes al partit, això no fa efecte.
Durant el 4 primers quarts el marcador es mante igualat, pero pero, a partir del 5e quart baixem la intensitat i rebem un parcial abundant en contra.
Durant el partit hem estat animant als nostres jugadors pero, poc a poc el rival va agafant ventge, el qual ens fa acabar amb aquest resultat.
Aquesta setmana toca aprendre dels errors i continuar creixent, tant individualment, com en equip.
Seguim treballant.
1, 2, 3, Calella!💚🧡

Argentona 36 – Mini Femení 62

Mal partit en líneas generals

✏️ Marc Colls[ Mini Femení ]

Visitem Argentona, pista sempre complicada i en vers un equip molt ben treballat. Comencem dormides i sense l’intensitat que requereix el partit, les locals es senten còmodes i aconsegueixen un petit aventatge al marcador fruit de la nostre fluixa defensa i errors constants sense oposició de cara a cistella. Ens costa molt neutralitzar dues de les seves jugadores referents.

Fins el 6è quart mateixa tònica, tot i que aconseguim capgirar el resultat i colocar-nos 2 punts a dalt seguim sense oferir el potencial que te aquest equip. A partir d’aqui les noies canvien el xip i posen el peu a l’accelerador, això dona pas a tres parcials contundents per acabar de certificar la quarta victòria seguida, tot i que aquest cop el “com” no ha sigut l’esperat ni el que teniem en ment al pla de partit, sense retreure mèrits al rival, que ha competit molt bé. Malgrat tot, cal destacar la reacció de l’equip i del bon bàsquet que ens han fet gaudir als últims quarts. Han d’entendre que hi hauran partits més travats que seran mes complicats per treure endavant

És important fer autocrítica, quan juguem bé i donem el nostre 100% com la setmana pasada ho reflectim a la crònica, pero quan és al reves també cal dir-ho, i no passa res. Cada partit ens ha de servir per saber on estem i que necesitem per construir l’equip que volem arribar a ser.

La setmana vinent ens visita el Gramenet, únic equip invicte de la lliga fins el moment i amb el qual ens disputarem la primera plaça del grup. Caldrà treballar dur aquests dies per millorar coses i arribar en les millors condicions per afrontar aquest exigent repte

Som-hi noies! Seguim sumant💚🧡

Bàsquet Alella B 59 – Mini Masc B 50

Partit contra un dels rivals més forts de la competició que se’ns escapa de les mans a l’últim quart.

✏️ Júlia Turrens[ Mini Masc B]

Iniciem el partit conscients que estem davant d’un rival sense cap derrota i amb una mitjana de 50 punts per partit.

Sortim amb una actitud molt positiva i una defensa agressiva i intensa provocant que l’Alella no pugui jugar al seu joc i que els nostres facin un parcial de 0-8 on la majoria són punts de contraatacs.

Durant tota la primera meitat, ens mantenim per davant del rival arribant a la mitja part +10.

Iniciem la segona part confiats i baixem la intensitat tant en defensa com en atac.
Els mal passes i el mal moviment de pilota fa que el rival recuperi moltes boles i tingui moltes més ocasions de tir que a la primera part.
No baixem al balanç i no bloquegem el rebot donant segones oportunitats al rival que acaben en bàsquet.

Arribem al vuitè quart empatats. No canviem de xip i acabem el partit -9.

Partit que ens fa aprendre com a jugadors i ens ensenya a no confiar-nos en un resultat que pot canviar en qualsevol moment.

Seguim! 💚🧡💚🧡💪🏻

C.B VILASSAR DE MAR 80 – MINI MASCULÍ 51

Derrota marcada per no haver dominat el rebot defensiu.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Iniciem el partit amb un pla de partit ben senzill ja que ens trobavem en una pista molt curta i estreta. El nostre plantejament es basava en intentar corre al contratac ja que amb aquestes característiques de la pista se’ns faria molt difícil atacar passant i tallant. La dinàmica que voliem imposar al partit era ben senzilla i els jugadors ho van entendre.

Primer quart per oblidar, rebem un 16-0 perquè no dominem el rebot defensiu i no tenim encert a l’hora de atacar. Aquest quart va demostrar que si no dominavem el rebot, no podiem córrer al contratac i per tant se’ns feia molt difícil aconseguir cistelles fàcils. Els rivals van poder tirar moltíssimes vegades més que nosaltres gràcies a la seva gran implicació en el rebot ofensiu.

A la represa del segon quart, els jugadors se n’adonen de la importància del rebot defensiu i això ens permet millorar molt el nostre joc i realitzar un bon quart amb un 2-9 a favor nostre. La resta de quarts ens mantenim bastant igualats al nostre rival, amb alguns quarts excepcionals tant per la seva part com la nostra. Vam seguir lluitant fins al final però el primer parcial ens va passar una gran factura durant tot el partit. Els nostres jugadors van realitzar una defensa exepcional ja que vam aconseguir que la majoria de vegades haguessin de realitzar els llançaments des de fora l’ampolla i no des de dins. Encara que vam presentar una millora en el tema del rebot, van haver-hi algunes accions puntuals on ells van tenir més oportunitats de nou pel rebot. Vam acabar el partit amb orgull i plantant cara la resta de parts, però tal i com hem dit abans, el primer quart ens va passar factura per la resta del partit. També remmarcar que en els quarts on vam poder dominar bastant el rebot, vam realitzar els contratacs d’una manera excepcional, amb poc bot, moltes passades i tirant cistelles completament sols.

Ara ja sabem què hem de millorar i practicar als entrenaments perquè ens hem adonat que si no dominem el rebot, això ens impedeix realitzar el nostre joc. Ara toca millorar i centar-nos en el següent partit.

Confiem en el procés i seguim endavant!🧡💚

PRE-INFANTIL FEMENÍ 36 – C.B. COLL 31

Tot i que no ha sigut un partit brillant, recuperem sensacions després de dues jornades que no van ser bones per nosaltres.

✏️ Toti Albó[ Pre Infantil Femení ]

Partit que disputem a casa contra el C.B Coll on només entrar a la pista, veiem que és un equip que fisicament estan més fetes i són més altes que nosaltres.
Intentem sortir amb ganes de fer un bon partit i capgirar la dinàmica dels dos últims partits, on per culpa de concentració i d´intensitat, no juguem com estavem acostumades.
Inici del partit amb alternances en el marcador, on fallem bastants tirs lliures i algunes ocasions clares i on els punts que concedim, són gràcies a terceres i quartes opcions per culpa del rebot ofensiu ja que ens sobrepassen en altura. Marxem 21-19 a favor nostre a la mitja part.
Parlem de tancar el rebot, d´apretar en defensa, i en atac intentar de generar espais per poder treballar 1vs1 i portes enrere.
Totes aquestes coses, les posem en pràctica, i ens fan només 12 punts els 4 últims periodes, fruit d´una bona feina col·lectiva. En atac però i degut a una defensa zonal on advertim a l´àrbitre que no es pot fer sense gaire èxit, ens costa molt anotar. Tot i això i en un final apretat, sabem gestionar molt millor que altres setmanes l´últim periode, i aconseguim guanyar el partit de 5 punts.

Recuperem sensacions, ens tocarà aquesta setmana últim partit de l´anada contra un rival fort, i seguirem treballant per acabar de pulir detalls i tenir un joc més fluid i constant durant el partit.

Som-hi!!!

Preinfantil masculí 47 – 67 Sferic verd

Derrota dels calellencs degut a un joc irregular en el que hi ha hagut moltes pilotes perdudes i una mala comunicació entre els jugadors.

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Un inici del partit en el que els rivals han demostrat superioritat pel que fa a la intensitat. El nostre joc s’ha basat en 1c1 constants, mentre que el seu joc ha consistit en únicament contraatacs. A causa d’una mala defensa, han aconseguit anotar força punts, mentre que nosaltres no teníem gaire encert. Aquest estil de joc ha durat fins a la mitja part, on s’han col·locat 22 punts per sobre nostre en el marcador. Tot i així, hem aixecat el cap, i hem incrementat tant el ritme de joc com l’encert. Això ha provocat que aconseguissim guanyar els dos següents quarts, el que ha demostrat que podíem estar perfectament al nivell del rival. Als dos últims quarts, hem mantingut el ritme de joc, i hem aconseguit empatar els quarts. Però tot i això, hem acabat 20 punts per darrere del rival.

Sant Gabriel Ripollet 53 – Infantil 46

Masses entrebancs, en un partit que ja es preveia complicat.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Quan en un partit no defenses els talls, la pista és descoberta, fas 4/20 en tirs lliures, et falta intensitat i t’expulsen tres jugadors per 5 faltes… Guanyar? No fotis!

Tot i això, acabes competint, però aleshores apareix la figura de l’amic àrbitre, que només veu faltes de color taronja i es permet el luxe de vacilar als entrenadors del Calella. Un impresentable de manual.

No ha estat un bon partit del Calella, però el resultat final diu que es podia haver guanyat. No és tant important guanyar, com fer-ho mitjançant un bon joc. I avui, tot plegat no ha estat a l’alçada.

Els jugadors de l’equip han d’escoltar més als entrenadors, i aplicar allò que es treballa, treballa i treballa als entrenaments.

L’excusa no és només l’arbitratge, ni les condicions del camp, però emprenya que sempre ens toqui el rebre, quan nosaltres intentem transmetre altres valors, no pas guanyar al preu que sigui, sinó com a conseqüència lògica de la feina ben feta.

Seguim creient molt en aquest equip, i això no canviarà mai! 🧡💚

Cadet B 43 – CB Cabrera 55

Un 3r quart desastrós decideix el partit.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Rebem al líder imbatut, tenim clara la feina a realitzar i la portem practicant molt de temps. I ho demostrem durant gran part dels primers 20 minuts, amb grans moments de joc convinats amb petits moments d’empanamenta, però que ens fan arribar a la mitja part amb un 24-23 al marcador. Hem aconseguit esquivar el bloqueig que sempre tenim al 2n quart.

Durant el descans, recordem el que hem fet bé, per tal de seguir fent-ho i intenten corretgir errors que hem tingut.

A la represa, desapareixem del camp, i rebem un parcial de 6-20, que ens fa arribar a l’últim quart amb un -13 al marcador.
Un últim quart igualat, i que aconseguim guanyar per 1 punt, obviament no és suficient per remontar el partit.

Amb amb aquest partit, veiem que tenim la capacitat de guanyar a qualsevol dels equips de la lliga, però que si cada setmana desconnectem durant un quart sencer, serà impossible.

Tant jugadors com entrenadors tenim l’objectiu de millorar per intentar que l’equip estigui a nivell B, i per això hem d’aprendre d’aquestes situacions que tenim setmana rere setmana.
Encaixant 20 o més punts en un sol quart, és impossible guanyar un partit si l’objectiu és que el rival anoti menys de 50 punts.

Tot i això, continuem treballant!💚🧡💪🏼

Cadet A 38 – Roser 48

Partit difícil contra un bon rival a la nostre pista.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem al partit sense intensitat i es nota al marcador 0-11 els primers minuts de partit, intentem reaccionar i acabem el primer quart amb un 6-11.
El segon quart, seguim amb la mateixa dinàmica on ens costa moltíssim anotar, arribem a mitjà part amb un 12-22.

Comencem la segona meitat més agressius a cistella, ja que els llançaments de lluny avui no entraven i guanyem al quart amb un 13-12.

Iniciem l’últim quart amb un -9, som capaços a ficar-nos a 4 punts, però arribem al final del partit amb un 38-48.

Seguim

AB Premià 54 – Júnior B 50

Plantem cara al segon classificat en un dels partits més complets de la temporada per part dels nostres.

✏️ Josep López [Júnior B]

Derrota com a visitants contra un equip que només ha perdut 1 partit en tota la fase regular, les pilotes perdudes i la falta d’intensitat en algunes accions defensives ens passen factura i ens impedeixen acabar per davant al final del partit.

Comencem el partit amb un rival entonat i intens des del primer moment, atacant l’aro constantment, buscant penetracions que els permeti doblar la pilota al jugador alliberat. Ens costa entendre a que juga el rival i en atac estem espesos, precipitant-nos massa i amb poc encert però poc a poc anem entrant al partit.
Al segon quart provem una defensa en zona per evitar les seves penetracions. La bona execució de la mateixa, així com els nervis del rival ens permeten robar moltes pilotes i sortir al contraatac, anotant bàsquets fàcils que ens permeten marxar al descans amb un marcador empatat, 29-29.

A la represa, la tònica del partit es manté i un 3r quart on ambdós equips no estem gens encertats ens deixa amb un -4 amb els últims 10 minuts per endavant.
L’encert inesperat de 3 del rival ens fa tornar a la defensa individual, on amb la intensitat i la lluita mostrada durant tot el partit i amb la possibilitat de guanyar som capaços d’aguantar i contrarrestar el seu encert amb 3 triples que ens deixen a 4 punts faltant 2 minuts, però la defensa asfixiant, així com la permissivitat arbitral no ens donen opcions a seguir anotant per igualar el matx i acabem caient contra un equip capdavanter a la classificació.

Un cop més, l’equip ha demostrat que és capaç de competir contra qualsevol equip de la lliga, sempre i quan la intensitat estigui al nivell esperat i siguem capaços de ser constants durant els 40 minuts. Marxem amb el cap ben alt i encarem el proper partit, jugant a casa, a l’espera de recuperar els últims lesionats i competir fins al final de temporada amb tota la plantilla disponible.
Seguim💪🏼🏀

C.B. Vic 78 – Júnior 2n any 41

Derrota contundent del Calella a la pista del líder.

✏️ Quim Serra [Júnior A ]

Els calellencs visitaven la pista del líder on cap equip havia aconseguit guanyar-hi. Una de les claus del partit era començar el partit amb energia per tal d’evitar que el Vic no pogués imposar el seu ritme de joc. Tanmateix, els calellencs no ho van aconseguir i el partit va quedar pràcticament sentenciat al final del primer període (25-7).

El segon quart va seguir la mateixa tendència, el Vic jugant còmodament en atac i amb transicions ràpides, i el Calella tou en defensa i desencertat en atac.

El tercer període els calellencs van sortir convençuts que calia molta més intensitat per poder competir la segona meitat. Gràcies a una defensa zonal van poder frenar el ritme ofensiu del Vic.

El quart període, amb el partit ja sentenciat, va estar molt més igualat i els calellencs van poder marxar del partit amb millors sensacions que les mostrades a la primera part.

Premià de Mar 67 – Sots 21 masc 55

Partit irregular amb moltes baixes enfront el líder i derrota clara.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

La sortida a pista va ser una declaració d’intencions: el líder a mossegar i nosaltres a veure què passaria. I lògicament ens van passar pel damunt. No vam tenir cap opció de lluitar el partit. Les avantatges es van anar eixamplant fins a dominar-nos per sobre dels 27 punts al tercer quart.
Curiositats del bàsquet quan més malament pintava tot plegat vam jugar un darrer quart excel·lent i vam retallar diferències fins els 9 punts a falta de 2 minuts. Increïble la versió nova de l’equip tot i que òbviament massa tard.
Al final derrota digna i demostració que tot i les limitacions de l’equip en quant a efectius i a aspectes de joc podem competir enfront qualsevol si ens multipliquem en defensa.
Seguim treballant esperant el retorn dels lesionats

Sènior Femení 59 – A.E. Minguella 51

Encontre davant d’unes rivals que a la primera volta ens havien guanyat sobradament.

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Comencem molt endollades sobretot en defensa per guanyar el primer quart, però baixem la intensitat en el segon i marxem al descans per sota en el marcador (-4).

Tornem concentrades i amb les idees clares de què hem de rectificar per capgirar el resultat. Ens apliquem en atac, però molt més en defensa i acabem el quart amb un parcial a favor de 26-11 per afrontar l’últim quart amb avantatge (+11) i poder gestionar els següents deu minuts amb una certa tranquil·litat, a on juguem molt serioses amb tot l’equip ficat i controlant en tot moment el ritme de partit per aconseguir una victòria final treballada.

Un cop més agraïm que la grada local estigués plena i amb la presència d’equips femenins del club que no van parar d’animar i fer soroll.

Continuem treballant!!! 💪🏻🏀 🧡💚

Cb Vilanova 69 – Sènior Masc 52

Pista complicada,i rival duríssim físicament on teníem clar que ens exigirien el màxim sobretot a nivell mental.

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Remarquem que cal iniciar el partit amb intensitat,cosa que els últims partits ens costa molt entrar en joc.
Res mes lluny de la realitat,primera quart anem amb una marxa menys i la intensitat i la duresa dels locals,afegit a L’encert exterior ens fan arribar els primers 10 minuts amb un 22-7.
Segon quart intentem entrar dins el partit desde el llençament exterior que la dins la pintura ells es tanquen moltíssim.
Mitja part amb -10 al marcador i amb la sensació que cal igualar el joc físic dels locals i no entrar en provocacions.

Ells basen el seu joc en destruir i sobrepassar el reglament,i fan un joc amb moltes mans,comentaris per desastabilitzar,i molta duresa.

En cap moment ens sentim còmodes atacant,i la permisivitat arbitral premiant l’equip que destrueix en lloc de jugar ens fa impossible competir amb aquestes cirscumstàncies.

No podem posar d’excusa la baixa de dos jugadors importants,ja que els altres components del equip han de fer un pas endavant i sobreposar-se en partits durs i físics com el que va plantejar el rival i sabent que passaria així.

Cal millorar un cop més les sortides a pista,i aprendre de jugar contra rivals que busquen treure’ns del partit basant-se en joc subterrani,cops,i faltes sense venir a lloc.

2 jugadors més lesionats es sumen a una plantilla curta, però seguirem contant amb la gent de casa de les categories inferiors, no toca una altre.