El sènior femení, les ‘number one’!

Som líders, i amb un partit menys! Un 4 de 4, i amb el partit pendent contra el Sant Gervasi, l’altre equip, que com el nostre, també està imbatut. L’1 de novembre jugarem contra elles, el partit ajornat del dia del referèndum. Diumenge, però, el rival, el Sant Hilari. A seguir la ratxa!

Què ho fa que l’equip sigui líder de Segona Catalana? Sempre hem sentit a dir que es juga com s’entrena durant la setmana. I enguany, el sènior ha aconseguit una cosa fonamental: 10 i 12 jugadores a cada sessió, és a dir, la plantilla al complet. Una cosa que, la temporada passada, per diferents motius, no passava. Aquest és un punt clau. Un altre, la maduresa de l’equip amb l’arribada de les 4 noves incorporacions.

La Joana Piqué, que pot jugar en totes les posicions exteriors; la Mireia, que ha reforçat notablement el joc interior; la Neus, una jugadora total; i la Nausica, que tot i el seu debut a la categoria, té molt i molt talent, configuren un equip que pot aspirar a tot i que, de fet, des del primer dia ja ho està demostrant. Les 4 han donat una consistència a la plantilla, que juntament amb les jugadores que ja hi eren l’any passat, fan la combinació perfecta per poder somiar. El nostre entrenador, l’Àlex Moral, és l’encarregat de tocar de peus a terra.

Àlex Moral

Entrenador sènior femení

El lideratge no canvia res, l’objectiu és la salvació