Sense partits, sense pavelló, sense quotes: toca pagar?

Divendres, 20 de novembre, els clubs haurem de pagar a la Federació Catalana de Bàsquet la quota de la Mutualitat dels equips de no promoció, que cobreix els jugadors i jugadores de qualsevol lesió durant la pràctica esportiva

Novembre s’afegeix a l’abril, el maig i el juny d’aquest nefast 2020 per als clubs esportius catalans. El Club Bàsquet Calella ha pres la justa decisió de no cobrar a les famílies la quota dels mesos en què no hem pogut oferir entrenaments als nostres jugadors i jugadores, perquè les mesures restrictives han fet que el pavelló estigués tancat. Aquest mes tampoc és una excepció i el desembre ja veurem. Però, toca pagar!

Malgrat que la competició s’ha hagut de reajustar, malgrat que el toc de queda ens ha obligat a canviar tots els nostres horaris d’entrenament, malgrat que el pavelló del “Parc Dalmau” no el tenim disponible, malgrat que la viabilitat econòmica del club està seriosament amenaçada pel fet de no ingressar les quotes. Malgrat tot, toca pagar!

Els clubs també patim els ERTOs

Durant la primera onada de la pandèmia, i coincidint amb els tres mesos sense activitat, el Club Bàsquet Calella va haver d’aplicar expedients de regulació als seus entrenadors. El campus d’estiu va permetre recuperar l’activitat, però no l’economia, agreujada encara més per la pèrdua dels ingressos atípics que generen les 24 hores i el 3×3, o les barraques de la Festa Major.

Ara toca pagar la quota de la Mutualitat dels equips de no promoció. En breu, arribarà la dels de promoció. I quedarà encara fer front a la quota de la Llicència federativa. Segons l’últim comunicat federatiu, la competició no s’iniciarà fins al 17 de gener del 2021, per als campionats de no promoció, mentre que per als de promoció es mantenen els calendaris, partits i dates actuals. Anuncien un reajustament de la quota, però…

Quan arribin les factures, què farem els clubs si la caixa és buida?

CB Calella - Quan tornarem a veure un partit al "Parc Dalmau"? Foto: CB Calella