Tercera jornada amb victòria del Júnior en el derbi!

Tercera jornada amb debut dels últims equips que encara no havien arrencat!

Joventut Badalona 2: 59 – Premini mixte: 9

Segon partit de lliga en un camp complicat i molt aviat.

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte ]

El partit comença a un ritme molt lent, els nostres jugadors surten adormits tant ofensivament com defensivament. Al primer quart ens encaixen un parcial de 8-0 amb 6 punts del seu jugador més destacat, el dorsal 44.

Motivem al jugadors desde la banqueta i sortim amb molta energia al segon quart, torna a passar el mateix que al primer quart, no sabem a qui defensar i ens costa moure la pilota.

El partit segueix en ritme decadent, camp estret i pocs espais, no ens van deixar jugar amb comoditat ja que els rivals defensen molt bé l’ 1vs1 i saben posicionar-se per anar a buscar els rebots.

Acabem la primera meitat amb un resultat sorprenent, 52-6.

A la segona meitat ens tanquen marcador i el partit acaba amb un 59-9 que ens deixa amb molt mal sabor de boca.

Hem de seguir treballant i aprenent, que ens queda molt per gaudir del bàsquet!!

1,2,3 CALELLA!!

Pineda de Mar: 52 – Premini Masculí: 49

Segon partit de lliga on vam poder disfrutar d’un derbi que per mala sort se’ns va escapar després de mostra dues cares en el partit.

✏️  Toni CAMACHO [Pre-mini Masculí]

Vam començar molt i molt bé, fent un joc que fins i tot tant en Dani com jo ens sorprenia el fet de com moviem la pilota en atac, en buscar sempre el tir més fàcil i amb unes ganes increibles, acaban el 4t periòde amb un 6-12 a favor i un més 7 per acabar la primera part.

Però de cop i volta tot canvia, arribem al 5è periode després del descans i l’equip és un altre, deixem de fer bons atacs i la defensa és nul•la, el resultat, 10-0 en contra que ens fa molt de mal. Encara que seguiem motivats per tornar a encarrilar el partit va ser impossible perquè ja sigui els nervis o els cansanci, la pilota no volia entrar i erem un altre equip completament.

Ara toca seguir i seguir treballant, anem pel bon camí, només falta anar retocant cosetes i anar cap amunt, un equip tant motivat a l’hora de divertir-se i treballar al final tindrà la seva recompensa.
No importa com comença sinó com acaba.
Seguim confiant en el procés.💪🔥

Mini masculí: 68 – Llavaneres maresme: 28

Bona estrena a casa amb victòria però, sobretot, amb un joc que convenç. Defensa imponent, ràpids contraatacs però també dosis de joc estàtic col•lectiu.

✏️ Josep López [ Mini Masculí ]

Estrena a casa on ens emportem la victòria davant el Llavaneres, un equip ben equilibrat però que gràcies a la bona pressió i defensa individual dels nostres els costava mantenir la pilota. D’inici a fi vam estar molt intensos, ben ordenats i vam tornar a confiar en que un bon atac passa primer per una bona defensa.
La dinàmica del partit es va centrar en l’aportació de cada un dels jugadors al bé col·lectiu de tot l’equip, on tothom va sumar.

Va haver-hi jugades destacades on jugàvem al passar i tallar, contraatacs amb més passes que bots, però molt puntuals. L’actuació i el resultat van ser positius, per descomptat, però no ens podem confiar i cal seguir treballant als entrenaments per polir i aprendre a interpretar aquests aspectes del joc, que ben segur que amb el temps els assolirem. Molt content per l’actitut i les ganes de jugar i lluitar cada pilota per part de tot l’equip.

Seguim!!🧡💚

Mini Mixte: 4 – Cb Cabrera: 54

✏️ Marc Colls [ Mini Mixte ]

Primer partit del mini mixte a la lliga així com per part de la majoria de la plantilla primer partit com a jugadors i jugadores de bàsquet i per part nostre com a entrenadors

Un moment molt especial per a tots on s’hi podia veure reflectit en l’energia i les ganes amb les quals els nanos van disputar tot el partit malgrat el resultat final i la superioritat del rival.

Sortim intentant posar en pràctica els conceptes básics del joc i les coses adquirides durant els entrenos com també mica en mica anar familiaritzar-nos amb les situacions i normes de partit

En front ens trobem un rival molt per sobre el nivell de la competició com és el Cabrera, equip que practica un gran bàsquet fruit dels seus anys de més experiència per part dels seus jugadors que fan que dominin el joc en ambdues bandes de la pista

Encara queda molt camí per recòrrer, pero amb la il•lusió i les ganes que venen a cada entreno fa que el marge de millora sigui molt més ràpid i ampli.

Estem molt orgullosos d’ells i elles

Preinfantil Masculí: 36 – Bàsquet Neus: 43

Partit on males decisions, mala comunicació i mala actitud fan perdre el preinfantil de 7 contra el Bàsquet Neus.

✏️ Genís Membrives [Pre-Infantil masculí]

Partit a casa contra el Bàsquet Neus, on tot i començar adormits ens posem amunt en el marcador. No ens entren els tirs, però tot i això en el 2n i 3r quart aconseguim mantenir-nos per sobre. Al 4rt quart un seguit de males accions acompanyat d’una mala comunicació defensiva ens fan perdre l’avantatge i ens col·loquem per darrere. 5è i 6è quarts, on tot i anotar alguna cistella, continuem sense parlar en defensa, i ens fan bàsquets sols, el que ens porta a no reduir la diferència de punts. 7è i 8è quart on tot i els intents per recuperar el partit, no ens entren les cistelles, i acabem perdent-lo.

Deixant de banda la derrota, és un partit del qual han d’aprendre, que tot i que a vegades les coses no surtin bé, el que no es pot fer mai és abaixar el cap, sinó que s’ha de lluitar fins al final.

PREINFANTIL2
PREINFANTIL1

Boet Mataró: 50 – Preinfantil femení: 49

Bones sensacions en l’estrena de la competició de les noies del Pre Infantil femení on s’ha competit durant tot el partit i al final la balança a caigut per les mataronines en l’últim suspir del partit

✏️ Jordi Albó [Pre-Infantil femení]

Molt bona arrencada de les noies en el 1r partit de lliga aquesta temporada, on l’adaptació a cistelles grans i de dues jugadores noves ha sigut bastant bona.
Ens falta però en alguns moments del joc interpretar la nostra defensa i saber com ens hem de col•locar i com hem de fer les ajudes. Per culpa d’això, rebem en alguns moments cistelles molts fàcils. També concedim segones i terceres opcions per no lluitar el rebot.
Tret d’això, la resta ha sigut molt positiu. Intentem posar ritme a l’atac sortint ràpid, obrim el camp per tal de treballar 1×1, fem el passe quan la companya està desmarcada i molt bon ambient de tot l’equip a la banqueta animant a les companyes.

Pròxima setmana, més i millor

Seguim 💪🏻🏀

PREINFANTILFEM2
PREINFANTILFEM1

Infantil Masculí: 80 – UE Montgat A: 51

Bona victòria del Calella contra un equip incòmode.

✏️ Sergi Ferrer [Infantil Masculí]

Victòria molt treballada des de la defensa per aturar el joc del base visitant i l’efectivitat d’alguns jugadors des de la línia de 6,25. Partit igualat en els 4 primers períodes, millora defensiva a partir del 5 període, que fa que el marcador es vagi eixemplant.

Bona aportació en defensa i atac de molts jugadors, amb una interessant distribució de punts.

Pas endevant de jugadors que van jugar amb dubtes al primer partit, i bones combinacions per moments en alguns atacs.

Millora en defensa, segueix sent el repte, aconseguint atacs més fluïts i més corals.

El rebot i el tir de tres punts segueixen sent l’assignatura pendent. Cal seguir treballant i centrar-nos en els següents partits!

Frase motivadora: Si lluites pots perdre; si no lluites, estàs perdut.

CB Lliçà d’Amunt: 83 – Cadet B: 51

El món al revés.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Segon partit de la temporada on ens enfrontem a un rival, que la setmana anterior va guanyar d’una diferència de 115 punts. Tot i això, nosaltres sabem quin és el joc que ens va funcionar el partit anterior, i és la línia que volem seguir: defensar i sortir al contraatac.
Però des d’un bon inici ens veiem superats pel joc rival, el qual es basava en la mateixa idea que nosaltres. El problema, nosaltres no estem atents en defensa i rebot, i, per tant, no podem sortir ràpidament per buscar cistelles fàcils.

Pel que fa al joc estàtic, la bona pressió rival i l’alta permissivitat de l’àrbitre fa que ens bloquegem en la majoria d’atacs.

La part positiva, per instants hem tingut bons moments de joc (els quals hem d’aprendre que ens durin més al llarg del partit), i l’actitud de no abaixar els braços en cap moment tot i el marcador advers.

Continuem treballant!

Premia de Dalt: 50 – Cadet A: 32

L’encert no ens acompanya a la primera derrota de la temporada.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem el primer quart amb un bon inici, on ens col·loquem amb un 0-7. Des d’aquest moment desconnectem amb defensa i en atac, el Premia aconsegueix un parcial de 22-0. Arribem a la mitja part amb un 30-14.

La segona meitat, ens costa moltíssim anotar, com tot el partit, els tirs no entraven tot i fer bones defenses, en cap moment ens podem acostar en el marcador. Arribem al resultat final de 50-32.

Seguim!

Júnior 1r any: 47 – AB Premià: 64

Tot i la millora respecte a la jornada anterior, derrota a casa amb un resultat enganyós, on vam competir 30 dels 40 minuts de joc.

✏️ Josep López  [Júnior ]

Segon partit de lliga i primer a casa, on veniem motivats per aconseguir la primera victòria de la temporada després de l’actuació a el Masnou de la setmana anterior.

Comencem el partit amb una bona defensa individual a tot el camp i amb un joc més fluid del que haviem desplegat fins aleshores, amb més control sobre el rebot i generant joc per l’equip. 14-11 al primer quart.

A la repressa, un excés de confiança ens fa baixar el ritme i això permet al rival sentir-se més còmode, augmentant la intensitat. Els concedim tirs alliberats per poca comunicació en defensa i ens superen fàcil en l’1×1 per no estar amb bona col·locació defensiva. El marcador mostrava un resultat de 23-29 a la mitja part.

Som capaços de reaccionar, augmentem la intensitat, realitzem canvis en defensa alternant entre zona i individual, tornem a controlar el rebot i ens plantem amb 40-42 a l’inici del quart quart, on arriba la desconnexió.
El rival ens apreta i ens centrem massa en l’arbitratge, deixant de banda el nostre propi joc. En atac ens col·lapsem i en defensa concedim alhora que el rival té un encert extraordinari en diverses ocasions, el qual fa que en qüestió de 2-3 minuts marxin en el marcador i ens vinguem avall per complet.

Hem de fer autocritica, el partit té 40 minuts i els hem de jugar tots i cada un d’ells, així com estar pendents de les nostres accions, no de tercers. Tampoc hem de baixar els braços d’aquesta manera, doncs l’objectiu ha de ser lluitar fins al final.

Tot i la derrota, es van veure millores notables, no tot és negatiu ni molt menys, i estic segur de que ens aixecarem més forts per encarrilar la temporada com ens mereixem. Seguim!

Júnior 2n any: 60 – UER Pineda de Mar: 56

El Júnior de 2n any es va emportar el derbi contra el Pineda gràcies a la solidesa demostrada durant tot el partit i l’encert ofensiu en el darrer quart.

✏️ Nil Camps  [Júnior A ]

L’equip calellenc va arrencar el partit amb energia empès per una afició que va omplir el pavelló del Parc Dalmau. El primer quart va estar marcat per la igualtat entre els dos equips i la defensa es va imposar a l’atac. Tot i això, els calellencs van acabar el primer quart per davant en el marcador (11-8).

El segon quart va seguir amb la mateixa tònica i les defenses cada vegada es tancaven més. El joc ofensiu dels calellencs era poc àgil i els costava imposar el seu ritme de joc. La prova de tot plegat eren les escasses transicions ofensives ràpides i un únic triple anotat en la primera meitat del partit. Tanmateix, l’equip va arribar al descans guanyant per un punt (24-23).

El tercer quart del júnior seguia amb la mateixa tònica de la resta del partit, ja que costava trobar espais en atac i aconseguir tirs lliurats. Ara bé, la bona defensa va permetre que el Pineda no marxés en el marcador (33-36).

El quart i definitiu període va ser diferent dels anteriors, es van començar a generar espais i la velocitat del joc va augmentar. Els calellencs es van adaptar perfectament en aquest context de partit i van augmentar les seves prestacions ofensives. L’encert des de l’exterior i la solidesa des de la línia de tirs lliures van ser claus per poder trencar el partit. Els calellencs van guanyar l’últim període (27-20).

Sots 21 masculí preferent: 59- La Garriga: 46

Nova remuntada i victòria mostrant dues cares oposades.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Segon partit al nostre pavelló i victòria enfront la Garriga en un partit amb dues cares clarament diferenciades.

Primer quart igualat i lleuger domini dels visitants. Ens va costar molt anotar i el nostre joc ofensiu va ser lent, sense selecció de tir i errades de concentració. Els de la Garriga tampoc ho van aprofitar. (7-12)

Al segon quart res no canvia i ni amb la zona 2-3 plantejada aconseguim canviar la inercia del joc. Els visitants milloren els seus personatges de tir exterior i marxen
21-29 al descans i tot per rectificar.

La sortida en el tercer quart va ser oposada als 2 primers quarts: agressivitat en defensa i rebot defensiu. Parcial increïble de 17-0 i tot de cara: 40-32.

Al darrer quart l’equip treballa molt bé defensivament i controlem el rebot. Assolim avantatges de 12-14 punts per acabar adjudicant-nos un triomf molt treballat i merescut gràcies a la defensa i domini del rebot.
La victòria ens ha de reforçar positivament i la lleugera millora respecte els primers partits ens confirma el camí que cal prendre: hem de seguir treballant per seguir creixent com equip i el treball començarà a veure’s a pista. També estem constatant que sense agressivitat en defensa no podrem competir els partits

Sots 25

Descans

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

U.E. Montgat 62: – Sènior Femení: 59

Amb opcions fins al final

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Començament amb una defensa agressiva, però descol·locada i sense encert en l’intercanvi de cistelles, encaixant un 13-0 en contra, ens refem i les hi tornem (2-13) abans d’acabar el primer quart. Matx igualat fins a arribar al descans amb -2, motivades i amb una actitud immillorable. La segona part ha estat un estira-i-arronsa, encaixant parcials i tornant-los a l’instant fruit del gran treball de totes en defensa, llàstima que no hem estat encertades des de la pintura, tot i disposar moltes vegades de segones opcions i petits detalls que han decantat el partit per l’equip local i que hem de polir de cara als pròxims encontres.

Felicitar a totes per competir els quaranta minuts donant-ho tot.
Continuem treballant.

Llinars A: 58 – Sènior Masculí: 71

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Camp ple de gom a gom,amb moltíssima gent,tambors,i una afició local amb ganes de apretar desde la grada.
Iniciem el partit freds en atac,i en defensa arribem tard i ens falta comunicació.
Poc a poc desde la defensa i el control del rebot defensiu aconseguim capgirar el marcador fent un parcial de 11-22.
A la represa era important aguantar la seva sortida,i vam aconseguir controlar el partit on ens interessava però sense marxar en el marcador.
Últim quart excel.lent en quan a la presa de desicions a nivell ofensiu on l’extrapass ens donava tirs completament alliberats.
Recuperem les sensacions defensives del primer partit,i ens van permetre sumar una important victòria davant un públic i un camp complicat.
Remarcar el gran partit del sots 21 Enric Costa que ens va aportar energia,i va fer un partit molt seriós als dos costats de la pista.
Aquest és un dels principals objectius del club treure jugadors per el primer equip.
Seguirem treballant en aquest camí tan llarg

SENIOR CANTONADA3
SENIOR MASC2

C.B. Llinars B: 59 – La Cantonada Calella: 33

✏️ Nil Camps  [Sènior La Cantonada]

La Cantonada Calella es va veure clarament superat per la intensitat i el nivell físic imposat pel Llinars.

Un horrible primer quart (23-4) va condicionar la resta de partit. Els calellencs van sortir freds i molt lluny de la intensitat amb què ho va fer el Llinars. Des de la defensa, els locals van ofegar l’equip calellenc i van agafar un avantatge que ja seria impossible de recuperar.

Tot i això, la Cantonada Calella es va refer del mal inici i gràcies a una bona defensa zonal i una major fluïdesa en el joc ofensiu, va arribar al descans amb opcions de competir el partit (30-14).

El tercer període va seguir amb la tendència del segon, i els calellencs es van tornar a imposar (9-14). D’aquesta manera, es va arribar al quart període amb un desavantatge d’11 punts.

En els darrers deu minuts, els locals van tornar a augmentar el seu nivell físic i l’àrbitre no ho va castigar. Aquest fet va provocar que la remuntada es convertís en inviable i, de fet, l’avantatge local va tornar a augmentar fins a situar el marcador final (59-33).