TOP5 de novembre a l’instagram del CB Calella

Instagram és la xarxa que més bull al CB Calella. Creixem dia a dia i ja hem superat els 400 followers. El mes de novembre, les fotos del sènior femení mostrant la samarreta amb el número de victòries a la lliga, són les més valorades… amb permís de l’infantil A

La ‘number one’!

El 22 de novembre el FC Barcelona va visitar el pavelló del “Parc Dalmau”. La foto de família que es va fer el nostre infantil A abans de començar el partit és la que més ‘likes’ ha rebut aquest mes de novembre!

La número 2!

Una tradició feta realitat. La foto més buscada mentre el sènior femení ha mantingut la imbatibilitat. La de la samarreta amb el número de victòries acumulades. La de la desena, ocupa el segon lloc al rànquing!

👏👏 SOU DE 🔟! IMPARABLES! #Líders #SegonaCatalana #2aCAT #ClubBàsquetCalella #BàsquetFemení #SomCalella #Calella #Bàsquet

A post shared by Club Bàsquet Calella (@cbcalella_oficial) on

La número 3!

I, ja ho diem, la iniciativa té tirada i molta. Molt a prop de la samarreta amb el 10, trobem la samarreta amb el 9. Aquest cop va ser la Laura Illas, la protagonista de la imatge.

La número 4!

I abans, va ser la número 8. Aquell dia el protagonisme va ser per a la nostra jugadora del júnior A, la Paula Romero, que va jugar el partit contra el Boet Mataró. I, vist el marcador, va donar sort!

I la cinquena!

Aquesta se l’enduu la Laura Farreras, pel seu brillant gest cap a la seva germana. La Mireia ha patit una greu lesió al genoll que la farà perdre’s tota la temporada. Al febrer passarà pel quiròfan per operar-se dels lligaments. I la Laura, des de fa unes setmanes llueix una samarreta amb el número 6, el de la Mireia, i amb un lema ben clar: “Farem el camí juntes”. Gran Laura! Cal dir, que ocupa la cinquena posició, però és la primera pel que fa a comentaris.

Un repte?

Des del club, us encoratgem a partir de ja,  a què pengeu les vostres fotos amb la samarreta de joc, la d’escalfament o bé amb el xandall i que la compartiu amb l’etiqueta #igersClubBàsquetCalella. Les que sumin més likes durant aquest mes de desembre, les publicarem al web. T’atreveixes?

El 23 de desembre, la presentació oficial

Abans de les festes de Nadal, esteu tots convocats al pavelló. Aprofitarem l’aturada de la competició per fer la presentació de tots els equips i les fotos oficials. Aquell dia tindràs una bona oportunitat per penjar la teva foto. Estàs convocat: el dissabte 23 de desembre a les 5 de la tarda!