Calella, 64 – Les Franqueses, 38. El retorn somiat de la Míriam, amb 5 triples!

I al final, un partit còmode! Després del patiment contra el Sant Gervasi i el Boet Mataró, hem defensat el lideratge sense patiments. Minuts de qualitat de la Míriam Molina, en la seva rentrée a l’equip.

🏀 PARCIALS: 9-8; 28-11 [37-19, descans]; 11-12; 16-7

La tranquil·litat dels partits que juga aquest equip es mesura també per la intensitat dels decibelis que arriben des de la banqueta, i aquesta vegada, l’Àlex Moral, el nostre tècnic, arribarà a la feina sense cap mena d’afonia. La novena victòria consecutiva no ha tingut res a veure amb els partits precedents. La igualtat només s’ha mantingut en el primer quart, que sempre ens costa. Però tot ha començat a decidir-se en el segon, amb la sortida a pista de la Míriam Molina.

El retorn somiat!

Enxufada és poc! Durant el partit ha tingut minuts, però quins minuts… Tornava després de perdre’s, per una lesió, els tres últims partits. I la seva reaparició ha servit per marcar diferències. Abans d’arribar-se al descans, 14 punts consecutius seus [4 triples i dos tirs lliures] i una assistència, han servit per distanciar l’equip, gairebé de forma definitiva. L’estadística, que inclou un cinquè triple, l’ha tancada amb 19 punts i 15 de valoració.

La foto que ens és ja familiar!

S’ha convertit ja en una tradició aquesta temporada. Després de cada victòria, l’equip busca la jugadora que mostra el número dels partits guanyats. I ja en van 9, sense cap derrota. Un bagatge que ens manté a la primera posició de la Segona Catalana, amb dues victòries més que el CEEB Tordera, que té un partit menys. Les terceres classificades, el Granollers, es distancien ja de tres victòries. La setmana que ve, partit a la pista de l’Onyar, el setè classificat. Serà dissabte, a les sis de la tarda.

La nota negativa del partit

La lesió de la jugadora de Les Franqueses, Belén Raigón. Al tercer quart, tota sola, es va fer força mal al genoll. Una ambulància medicalitzada la va traslladar a l’hospital, després d’immobilitzar-li la zona.

La resta de marcadors del cap de setmana

El sènior masculí ha encadenat la quarta derrota consecutiva. Aquesta vegada, a la pista del Sant Celoni, per 70 a 66. Això ens deixa tretzens a la classificació amb un bagatge de 3 victòries i 6 derrotes. Toca aixecar el cap i dissabte, a casa, contra el CESET, tenim la primera oportunitat. Als altres partits, aquests resultats:📍 Sènior B, 38 – Bescanó, 76; 📍 Santa Coloma, 53 – Júnior A, 58; 📍 Júnior B, 63 – Sant Andreu de Natzaret, 68; 📍 UE Mataró, 88 – Cadet A, 43; 📍 UE Mataró, 49 – Cadet B, 46; 📍 Infantil B, 53 – Llinars, 46; 📍 Preinfantil, 90 – Valldemia, 46; 📍 Mini A, 60 – AECAM, 63; 📍 Mini B, 19 – Pineda, 69; 📍 UE Mataró, 49 – Premini, 20; 📍 Júnior A femení,  44 – Cabrera, 51; 📍 Vila de Montornés, 66 – Júnior B femení, 27; 📍 Cadet femení, 18 – Vilassar de Dalt, 70; 📍 Osona, 88 – Infantil femení, 41; 📍 Joventut de Badalona, 61 – Mini femení, 31.