Tornem a competir després del pont i ho fem al màxim! Bona sisena jornada, cada dia millor.

Reformit Arenys Bàsquet 65 – Premini Mixte 28

Partit on comencem a notar canvis d’actitud dels infants.

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte ]

Sortim preparats al camp visitant i l’Arenys comença molt fort amb les entrades i tirs propers de l’aro. A nosaltres en canvi, ens costa molt arribar a la cistella i quan hi arribem no ens entren oportunitats fàcils.

A la segona part, mostrem molt més interès per intentar rectificar els errors. Fem moltes entrades molt ben executades les quals no acaben dins, però juguem a un nivell superior al de la primera meitat i amb moltes ganes i energia aconseguim sumar 28 punts molt ben treballats.

Seguirem treballant i disfrutant!!

1,2,3, CALELLA!!

Llavaneres Maresme 2013 45 – Premini Masc 44

Després de dos setmanes sense competir tornavem a jugar un partit bastant interessant a Llavaneres.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Comencem el partit amb un bon primer periòde (2-8), amb les idees clares i veient que els conceptes que anem fent als entrenos mica en mica van sortint millor. De cop veiem unes cares com de patiment i de no disfrutar a la pista contra un rival que no vam saber igualar la seva intensitat i mira que la tenim. Xarrem amb els nens, els hi endiquem el missatge de disfrutar jugant i compartint la pilota.

Partit igualat on ens les dues últimes parts arribem empatats. Després d’intercanvis de canastes ens posem -4 a falta d’un minut. Aconseguim reaccionar i fica dos triples quasi consecutius a falta de 10 segons. Ultim atac d’ells on ens fan un triple i finalment perdem de 1.

El millor moment? els nens cantant en mig de la pista després de fer el crit, un EQUIP molt unit que els hi agrada jugar entre ells i compartir la pilota. Amb aquestes edats no importen ni les derrotes ni les victòries, sinó que els nens apreguin l’esport que els hi agrada i millorin dia a dia.
Seguirem treballar perquè mica en mica puguin ser millors jugadors i millor equip. La felicitació de l’entrenador rival ens fa veure que anem per el bon camí. Només falta confiar.
Seguim confiant en el procés.💪🏀

Mini Mixte 38 – Arenys Bàsquet 44

Partit molt igualat el que hem viscut al Parc Dalmau davant un molt bon Arenys.

✏️ Marc Colls [ Mini Mixte]

Comencem el partit amb un nivell de concentració i intensitat excel•lent, fet que provoca un contundent parcial de 12-4. A partir d’aquí parcials molt igualats sense ningun equip acabant d’imposar el seu joc. Com l’última jornada ens tornem a trobar amb un final ajustat, on els dos equips arribavem a l’últim quart empatats i amb tot per decidir. Aquest cop però, la sort no ens va acompanyar i l’equip rival es va imposar per 6 punts gràcies a una bona actuació d’un dels seus jugadors que ens va costar molt contrarestar

Per part nostre molt bones combinacions i sortides de contraatac tot i que algunes no les acabem de materialitzar amb cistella cosa que no ens permet marxar en el marcador com ens hagues agradat En defensa prou bé, malgrat alguns “despistes” en certs moments del partit que permetien a l’Arenys aconseguir petits aventatges.

Cal remarcar l’intensitat defensiva, (lineas de pase, defensa sobre bola, boles dividides) ja que com a entrenadors és un dels aspectes en que més insistim i els nanos ho estan entenent molt bé i estem molt contents. Tot i això cal seguir millorant el joc estàtic i compartir més la bola per trobar el millor tir possible. Ens quedem amb l’actitud que han tingut tots i totes de lluitar cada bola fins al final, mica en mica estem adquirint nous conceptes i millor ritme de joc que ens està permeten començar a competir tots els partits amb molt bon paper.

La setmana vinent comencem la segona volta contra Cabrera, partit molt complicat però que de ben segur que ens servirà per medir l’evolució de l’equip respecte al primer partit.
Seguim treballant💚🧡

Mini masc. 88 – CB Canet 38

Nova victòria del mini masculí que deixa a l’equip invicte al final de la primera volta de la fase prèvia.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Partit que afrontem contra un Canet amb només 8 jugadors, els quals tots van jugar i lluitar durant tot el partit i que, deixant de banda el marcador, ens van fer veure en més d’un quart que no ens podem relaxar ni confiar, sinó que hem de ser constants amb la intensitat que juguem.

El joc el vam dominar gràcies als rebots ofensius i les segones oportunitats, així com les defenses individuals i les línies de passe ben treballades en moments puntuals del partit, que ens donaven opcions de sortir ràpid sl contraatac.

El joc de l’equip però podriem dir que va ser el pitjor del que portem de temporada. L’abús d’individualitats ofensives, l’excés de bot i la precipitació en els tirs, així com estar estàtics en atac envès de tallar i/o treballar per rebre es van notar i molt en el joc.
De totes maneres, ens va permetre veure amb més claredat els aspectes on hem d’insistir als entrenaments i que hem de millorar.

Per acabar, més enllà del resultat i de les coses a millorar, ens quedem amb l’actitut i respecte dels jugadors mostrat a pista, tant amb els companys com amb el rival.
Seguim creixent.💪🏼🧡

Pre-infantil 38 – CB Cabrils 64

Partit a casa contra el Cabrils on ens n’adonem que en un partit, tot i no ser inferiors tècnicament als rivals, si no hi posem ganes i sobretot, si no ens ho passem bé jugant, les coses no surten igual de bé.

✏️ Genís Membrives [Pre-Infantil masculí]

Des del començament sortim adormits i ens fan moltes cistelles fàcils amb portes enrere. Aquesta mala defensa, a causa de no parlar amb els companys i voler robar masses pilotes, fa que l’equip rival ens vagi agafant aventatge quart a quart. No és fins al 5è quart que comencem a despertar, i per tant, aconseguim parar els seus atacs i agafar la majoria de rebots ens defensa, cosa que no havíem fet fins ara. Acabem el partit tot i sabent que perdíem amb ganes, aconseguint així guanyar l’últim quart.

C.B. Premià 52 – Pre Infantil Femení 48

La primera victòria se’ns resisteix a arribar i dels quatre jugats, és el segon partit que la balança s´ha decantat a l´últim moment per l´equip rival en comptes del nostre.

✏️ Jordi Albó [Pre-Infantil femení]

Partit que afrontem amb moltes ganes amb l´intenció de competir-lo i de fer les coses que s´han anat treballant aquestes setmanes per corregir errors que hem anat tinguent en partits anteriors i de pas per poder emportar-nos la tant merescuda victòria.
Primer quart acabem amb 4 punts per sota el marcador, on ens costa imposar el nostre joc i en defensa concedim cistelles fàcils. A partir d´aquí, reacció de l´equip, on amb una defensa intensa i robant pilotes i sortint el contraatac, capgirem el marcador i ens col·loquem 5 punts per sobre.
Però altre vegada, ens tornen a fer un altre parcial i es col·loquen per sobre al final del 3r quart. I així va ser la tònica durant tot el partit, on tenim moments brillants que deixem a l´equip rival sense poder jugar, on estan impotents, gràcies a l´intensitat en defensa i alhora de sortir al contraac i de compartir la pilota, però en d´altres moments, ens quedem bloquejades, ens amaguem alhora de rebre la pilota quan elles ens presionen, seguim concedint punts fàcils amb portes enrere, i seguim sense tancar bé el rebot on concedim segones i terceres opcions en l´atac.
Tot i que en les cròniques destaco i em centro molt en les coses negatives, perquè en el que fallem és questió d´intensitat i d´anar a mossegar i voler la pilota, i en això no ens poden guanyar mai, m´agradaria igualment destacar els passos endavant que està fent aquest equip. L´organització a la pista cada vegada és millor i no es molesten a lhora de treballar l´1×1, es van veient portes enrera, saben compartir la pilota quan una companya está lliure. Som el segon millor atac, però per la contra, som la pitjor defensa i això ho hem de corregir.

Seguim!!!

Infantil 89 – Gramenet B.C. 49

Un gran partit, d’un equip que cada dia creix.

✏️ Sergi Ferrer [Infantil A]

Avui el Calella ha sortit molt concentrat i amb molta actitud tret d’alguns errors en defensa que han condicionat un resultat igualat a la primera part.

A l’inici del 3er quart canvia el partit per complet, un toc d’atenció fa que els nostres jugadors s’encomanin del joc agressiu i intens de l’equip rival, i amb un parcial que deixa l’equip contrari en 0 punts, aconseguim posar distància en el marcador.

A partir d’aquí el joc va millorant gràcies a una molt bona defensa i a l’implicació de tots els jugadors. Aquesta millora provoca jugades molt interessants i fa que l’equip s’apropi a allò que ens agradaria que fos. La intensitat a les dues cistelles i el domini del rebot faciliten molts punts en situacions d’aventatge.

Molt contents del treball que està fent l’equip i de la superació de situacions adverses del darrer partit a Badalona. Segueix sent un plaer entrenar un equip amb aquesta il·lusió!

Seguim treballant!

CB Canet 44 – Cadet B 54

Mal partit que aconseguim tirar endavant.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Fem un inici de partit correcte, on defensem fort i ens comuniquem en els canvis en els blocs, però que ens dura 2 minuts. A partir d’aquí ens adormim, no hi ha comunicació en defensa, cadascú es preocupa del seu propi jugador, sense pensar en la defensa col•lectiva. En atac no entren els tirs, però és un fet que no ens preocupa massa, el que ens preocupa és els greus errors de concentració. Això ens fa arribar a la mitja part amb el marcador 25-21.

Remarquem al descans la importància de defensar com un EQUIP, que en atac ja sortiran les coses. A mesura que avança la segona meitat sembla que anem entenent que l’important és l’equip, i comencem a veure la llum. A partir de la defensa anotem cistelles fàcils i els tirs semblen que poc a poc comencen a entrar. A l’últim quart, amb una renda de 7 punts, comencem a jugar amb el marcador i busquem atacs més llargs ja que no tenim pressa.

No ha sigut un bon partit, però hem reaccionat a temps per emportar-nos la victòria.

Continuem treballant!!!💚🧡

CADET A 62 –  GRANOLLERS 26

Partit on em dominat durant als 40 minuts i tots els jugadors són capaços d’anotar.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Partit on comencem amb un bon inici, ja que el primer quart agafem un bon avantatge de 21-7.
No volem baixar el ritme, però els llançaments no entren tant com el primer quart i marxem a la mitja part amb un marcador de 32-14.

La segona meitat ens marquem com objectiu no baixa al ritme en defensa i ho aconseguim i tanquem al tercer quart amb un 17-2.
Finalment l’últim quart ens relaxem i arribem al final del partit amb un 62-26.

Seguim🏀

UE Bàsquet Martorelles, 40 – Junior Masculí B, 43

Alguna vegada heu sentit allò de que es juga com s’entrena?

✏️ Albert Perarnau  [Júnior 1r any]

L’equip està en procés d’adaptació als canvis d’aquesta temporada, nous rols per la majoria dels jugadors i una nova categoria, això fa que certs aspectes del nostre joc no els tinguem prou assolits, i aquí l’actitud envers els entrenaments és imprescindible. El partit a les 4 de la tarda, un horari que convida a la migdiada, després d’una setmana fluixa a l’hora d’entrenar, fa que parlem abans del partit i insistim que serà necessari posar-hi intensitat durant els quatre quarts.

Iniciem el primer quart amb bona actitud defensiva i aconseguint cistelles fàcils, primers minuts on fem un parcial de 0-8 i ens confiem, permetem que l’equip rival entri al partit i ens faci patir de valent, per arribar al final del primer quart a -4 (14-10). A l’inici del 2n quart, millorem la nostra defensa i la circulació de pilota en atac, però les cistelles no volen entrar i això fa que arriben a la mitja part a -1 (21-20).

A la represa, mateixa tònica, repartim estones de bona defensa amb desconnexions del joc, que no ens permeten trencar el partit malgrat tenir algunes bons avantatges al marcador, al 3r quart trobem els nostres millors minuts, però el botí és escàs (28-31). A l’últim quart la intensitat defensiva del rival i la permissibilitat de l’àrbitre al contacte, fan perdre els estreps a l’equip i per moments fan perillar la victòria, que malgrat tot aconseguim amb un marcador final de 40-43.

La lliçó que ens deixa el partit, és que hem d’aprendre a deixar de banda els aspectes del joc externs que no podem controlar i que moltes vegades (masses) ens fan perdre la concentració, posar més intensitat i actitud durant tots els quarts per anar adquirint més confiança. Ara que venen un parell de setmanes sense partit, és moment d’augmentar el ritme als entrenaments i poder polir aquells aspectes del joc que ens han de fer créixer com a equip.

Som-hi equip !!

UE Sant Cugat Vermell 85 – Júnior de 2n any 61

Les pèrdues i el rebot condemnem el júnior de 2n any a la pista del Sant Cugat.

✏️ Nil Camps  [Júnior A ]

Els nois del Calella van sortir a pista conscients que seria un partit dur, ja que el Sant Cugat encara no havia sumat cap victòria. I així va ser. Els locals van pressionar a tota la pista, incomodant molt els calellencs i provocant nombroses pèrdues de pilota. Això va provocar que els santcugatencs poguessin córrer i anotar fàcilment al contraatac. A la mitja part el resultat era 43-28.

La tendència a la segona part no va ser diferent. Els calellencs van provar una defensa zonal per tal d’intentar trencar el ritme de l’equip local. Tot i això, les dificultats per controlar el rebot defensiu i el desencert en atac van fer impossible la remuntada.

Fontajau 66 – Sots 21 masculí preferent 77

Victòria convincent a la complicada pista del Fontajau.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Domini aclaparador del rebot i del joc interior per compensar l’excés de pilotes perdudes.

Primer quart igualat i dos equips que mostraven les seves carències i també els seus punts forts: els gironins molt habilidosos en l’1×1, amb exteriors ràpids i grans tiradors de llarga distància. Els nostres amb greus dificultats per defensar les penetracions i perdent un excès de pilotes però dominant de forma absoluta la pintura. 16-16.

Al segon quart plantegem una defensa zonal amb l’objectiu d’aturar les penetracions dels jugadors del Fontajau i la decisió tàctica ens dóna resultats: 28-36. El rebot és clarament calellenc i els nostres interiors dominen a plaer les dues cistelles. Les pilotes perdudes són, però, motiu de preocupació.
La sortida en el tercer quart va ser contundent i l’equip va assolir la màxima diferència a favor: 33-48 a manca de 15 minuts. Els locals no anotaven des de l’exterior i no podien defensar els nostres ràpids contraatacs producte del domini del rebot defensiu. Al final del tercer període dominem 46-56 però el partit estava obert.

Al darrer quart l’equip treballa molt bé defensivament i controlem el rebot però les contínues pèrdues de pilota i l’encert des de 6.75 dels locals ens posen la por al cos quan aconsegueixen retallar les diferències fins el 63-68 i dos minuts per jugar
Temps mort i reacció per tornar a posar una còmoda distància de 8-10 punts favorable.
La victòria ens deixa un gust agredolç que ha de servir per reflexionar: domini absolut de les dues zones i del rebot amb l’Enric Costa anotant 26 punts però pilotes perdudes dels nostres exteriors que quasi ens costen un disgust.
Sabem què cal millorar i com fer-ho i que cal mantenir.
Dissabte vinent un altre rival de nivell: el Montgat

sub 25 Cabrera 38 – Calella 47

Victoria sufrida!!!

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

Al descanso 23-15, lo dice todo.. partido pesimo, en el q el ataque no era nada fluido, y los tiros mal seleccionados.. por suerte el contrario tampoco eran los Mavs, y tampoco metian mucho que digamos. Tras el descanso , y viendo el poco acierto del rival, nos ponemos en una zona con presion tras canasta q nos activa, y ademas de robar muchos balones, nos mete de lleno en el partido y anulamos por completo al rival. Nueva e importante victoria, para seguir trabajando con humildad, pero sin temer a nadie.

Sènior Femení 32 – Osona 61

Molt benevolents davant de les líders

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

El bon treball en defensa durant tot el partit ens dona el premi de la baixa anotació de les rivals, encara que la diferència en el marcador no ho reflecteix, hem sabut parar l’allau d’atac rebut propici de les múltiples pèrdues de pilota per part nostra, tot i tenir clar a què juguem no ho apliquem en finalitzar de cara a cistella i estem molt ansioses i accelerades en tot moment a l’hora que patim desconnexions en atac que les rivals ens castiguen massa fàcil. Hem de continuar treballant per a corregir aquestes carències.

Sènior masculí 68 – Sant Celoni 61

Victòria molt treballada a casa davant un St Celoni que mai va donar el partit per perdut.

✏️ Paco Garcia  [Sènior Masculí]

Sense l’entrenador de l’equip però amb les idees clares.

Afrontavem el partit amb un handicap important: l’absència per qüestions laborals de l’entrenador de l’equip, en Jordi. L’actual entrenador del sots 21 masc, en Paco Garcia, i ex entrenador de la gran majoria de jugadors de l’equip es feina càrrec de la direcció del partit. Aquest fet va fer que al llarg de la setmana s’hagués de preparar el marc amb la màxima rigorositat.

Primer quart igualat i defenses agressives per part d’ambdós equips (17-18).

Al segon quart aconseguim una renda de 9 punts gràcies al joc en contraatac i una bona selecció de tir mostrant equilibri entre pilotes interiors i tirs exteriors. (28-19)
Els darrers minuts del segon quart baixem la intensitat defensiva i permeten al rival recuperar-se arribant al descans un punt per sota després d’un triple inverossímil dels de Sta Celoni.
La sortida en el tercer quart va ser una repetició dels dos primers quartst i l’equip no podia trencar el partit malgrat el domini per breus avantatges… Al final del tercer període dominem 50-47 i tot per decidir -se.
Al darrer quart l’equip treballa molt bé defensivament, controlem el rebot i 2 triples consecutius ens donen una +9. Els darrers 6 minuts mantenim una diferència favorable que oscil·la entre els 6-8 punts per acabar guanyant patint.
Sense fer un partit brillant l’equip va treballar bé durant els 40 minuts i va saber adaptar-se al joc molt físic dels visitants.
La victòria ens serveix per seguir en el grup capdavanter demostrant que els partits es guanyen treballant amb constància.
Malgrat el patiment, encantat de tornar a dirigir aquests jugadors.

La Cantonada CB Calella 69 – Escobar – AECAM Malgrat 07 61

Després d’un inici de temporada complicat, el sènior B del Calella va aconseguir la primera victòria. Ho va fer a casa contra el Malgrat en un partit d’alts i baixos.

✏️ Nil Camps  [Sènior La Cantonada]

Els calellencs van sortir a pista conscients que el partit de dissabte era una molt bona oportunitat per fer un bon partit i tornar a guanyar confiança. Tant va ser així que els locals van deixar al Malgrat amb només 8 punts al primer quart.

Al segon període els locals no van afluixar, i gràcies a una gran defensa i un bon atac, els calellencs van arribar a dominar el partit per 20 punts. El resultat a la mitja part era 39-22.

Com era d’esperar el Malgrat va reaccionar al tercer període. En certs moments els calellencs es van veure clarament superats per l’equip visitant i va estar a punt de perdre tot l’avantatge que havia treballat durant la primera meitat del partit. Finalment, van poder aguantar el cop i cedir només 10 punts (15-25).

D’aquesta manera, els calellencs van arribar a l’últim període amb 7 punts d’avantatge. Els visitants van intentar donar la volta al partit gràcies a uns minuts amb bon encert des de la línia de tres, però els calellencs no els van deixar. La Cantonada Calella va acabar guanyant el període per un punt. El resultat final va ser 69-61.