El sénior femení debuta en una nova temporada amb una victòria a casa

Maristes Ademar A 61 – Junior Masc. U18 Interterritorial 51

Primer desplaçament de la temporada.

✏️ Álex Molina [Junior Masc Interterriorial]

Un matx el qual podríem separar en una primera meitat molt errònia i una segona correcta.
Una primera part on els desencerts de llançaments i certes males accions ofensives; així com la falta d’agressivitat defensiva, fa que l’equip local agafi una renta màxima de 23 punts de diferencia en el 2on període (38-15).
L’equip no va saber aconseguir entrar al partit (40-18) fins a la represa del descans.
En la segona part augmentem la intensitat defensiva pujant línies, fent canvis ofensius i controlant el rebot defensiu. En atac millorem i corrent amb cert ordre al contraatac disposem de més opcions per fer cistella fàcil. En atac estàtic idees i conceptes molt més clars, castigant en el 1×1 fa que anotem amb certa comoditat o bé provocant faltes de tir. Amb tot això i l’encert de tirs alliberats m’anifesta que que poc a poc ens anéssim apropant al marcador arribant a falta d’1 minut per finalitzar el partit amb opcions de victòria (59-51).

Aquest partit ens dóna que hem de continuar treballant a cada entrenament per seguir millorant i competir en aquesta categoria; i intentar sortir a cada partit amb les idees clares de joc i un nivell alt de concentració.

Calella sub25 79 – Lametlla 50

✏️ Álex Muñoz [Sub25]

Primer partido de la temporada del sub25, y gracias a la gran pretemporada efectuada por el equipo, salimos superenchufados desde el. principio, y arrollamos al rival a base de contraataques, triples y gran defensa… Aunq no se si fue más demérito suyo q mérito. nuestro la verdad, pues se empeñaron en tirar al aro, en vez de a canasta, y claro así no sumaban y nosotros si, alguien les debe haber dicho q tocando el aro ya vale, pq sino no lo entiendo🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️en fin, victoria en semana de Barrakas, lo q tiene mucho mérito, ya q los chicos, son buenos en el campo de basquet, pero en las barrakas ya son lo. mas!!!! seguim💚🧡💚🧡💚🧡💚

Martorelles 59 – La Cantonada Calella 49

Un partit amb dues parts molt diferenciades: a la primera l’equip no va trobar el ritme en cap moment i li va faltar molt d’encert exterior, en canvi, a la segona part va començar a trobar millors situacions de tir i controlar el rebot defensiu.

✏️ Nil Camps [La Cantonada Calella]

A la primera part el Martorelles va proposar una defensa molt tancada i amb molta presència a la zona, això va provocar que a l’equip li costés molt generar des de posicions interiors i tampoc va trobar l’encert exterior necessari per tal de poder obrir la defensa. A més, l’equip local controlava el rebot i tenia segones i terceres oportunitats per anotar. En el segon quart, els calellencs només van poder anotar 5 punts.

A la segona part va començar a canviar la dinàmica del partit. El Calella va començar a trobar el seu ritme i anotar amb més facilitat. També va controlar millor el rebot i des de la defensa van poder tornar a entrar al partit. Tot i que van guanyar el tercer i el quart període, no van arribar a remuntar el partit.

Sènior Fem 53 – Sant Celoni 46

✏️ Jordi Puig [Sénior Femení]

Inici de la temporada en plena festa major,amb una pretemporada curta i falta d’hores,i contra un rival que baixa de segona catalana.
Tots aquests aspectes per això els intentem deixar de banda amb intensitat,ritme e li.lusió.
Inici fred on tenim massa respecte al rival,i no ens acabem de trobar còmodes davant la defensa agressiva de la seva linea exterior.
Segon quart aconseguim llegir que cal fer i comencem a córrer transicions intentant botar al menys possible i amb superioritats.
Al descans +4.

A la represa amb uns 10 minuts excel.lents a nivell defensiu canviem el to del partit,i aconseguim una certa avantatge que anem regulant fins el final del partit.
Mai acabem de marxar i tancar el partit gràcies a la contundència i la lluita de les visitants.

Cal millorar el percentatge en llançaments,remarcar les cistelles fàcils que fallem,així com el control del rebot.

Defensivament vam estar força sòlides,i totes les jugadores menys una van anotar.

Hem de seguir treballant i anar agafant conceptes i ritme en els entrenaments,tot i això bon inici de competició 🏀