Tornem de vacances amb victòries dels nostres 3 seniors!

Tornada de vacances on els nostres seniors es segueixent fent forts a casa

CB Parets 32 –  Júnior B 54

Victòria a domicili en el primer partit de l’any que ens serveix per tornar a agafar forma, ànims i fer equip per parts iguals.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Partit a Parets un diumenge al matí, horari complicat en aquesta categoria, contra un equip que no ha guanyat encara cap partit i això ens podia jugar una mala passada en quant a excés de confiança. Deixem clara quina és la intenció, lluitar cada pilota dividida, córrer més que el rival i fer coses senzilles que ens permetin tenir el partit controlat i perdre el mínim de pilotes possibles.

El guió de partit va ser l’esperat, un Parets molt motivat va començar molt fort en un 1r quart que perdem 15-11. Retoquem 4 coses, repassem el que hem dit que haviem de treballar i en el moment en que tot l’equip es limita a fer el que pertoca a cada jugador, fem un 5-13 al segon quart que ens deixa per davant al descans.
A la represa, no volem deixar escapar el partit i tot i que els primera minuts ens precipitem, som capaços de reaccionar, organitzar-nos i fer el millor quart del partit, el qual guanyem per 2-20, deixant el partit molt encarat a favor nostre arribant ja al quart final. Degut al resultat i al desgast físic en un partit on tot van ser anades i tornades continues, baixem la intensitat els últims minuts i concedim bàsquets fàcils, acabant un últim quart en empat 10-10, mantenint però la diferència aconseguida anteriorment al marcador.

Ha estat una victòria treballada per part de tot l’equip, aquests partits mai són fàcils i tots van demostrar ganes de guanyar, que és el que necessitem per afrontar aquesta segona part de la temporada. Tocarà remar i seguir treballant durant la setmana perquè els resultats ens segueixin acompanyant.
Seguim💪🏼🏀

Bàsquet Girona U18 vermell 117 – Júnior A 71

✏️ Quim Serra  [Júnior A ]

Els calellencs es van veure clarament superats per la intensitat i velocitat de l’equip local.

Els calellencs van començar el partit conscients de la seva dificultat. Amb la idea clara d’igualar la intensitat i força del Girona, el Júnior va sortir amb una bona actitud i va lluitar el primer període (24-20).

En el segon període els locals van accelerar el ritme, també gràcies a la seva rotació de banqueta, i van començar a fer un forat en el marcador. Els calellencs van tenir molts problemes per controlar el rebot defensiu i van atorgar segones i terceres opcions als gironins. El marcador a la mitja part era 56-36.

A l’inici del tercer període els calellencs van intentar trencar el ritme ofensiu dels locals amb una defensa zonal, però no se’n van sortir 84- 53.

Amb el partit totalment trencat, els gironins van aprofitar per eixamplar l’avantatge fins al 117-71 final.

UBSA 72- Sots 21 masculí 84

Gran victòria en un partit de qualitat.

✏️ Paco  García [Sots 21]

Partit al pavelló del Sant Adrià i gran victòria enfront un equip molt competitiu i amb jugadors de molta qualitat.

Primers dos quarts amb gran encert ofensiu d’ambdós equips fent una exhibició de triples i joc ofensiu. Anotem amb facilitat amb un joc fluid i dominant dins la pintura.
Al descans 41-42 i tot per decidir.
La sortida en el tercer quart va suposar la continuïtat del 2n quart i vam mantenir l’encert els 2 equips. El darrer quart l’equip calellenc posa una velocitat més en defensa i algunes pilotes robades obren escletxa en el marcador: 66-77.

Els darrers minuts control absolut del joc i victòria sense patiments en el millor partit de la temporada. Tots 10 jugadors van anotar més de 4 punts i can aportar aspectes positius al joc.
Esperem que la dinàmica es mantingui al llarg de l’any….
Seguirem insistint

Sub25 Badia 37 Calella 74

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

Buen partido en general dl sub25, donde nunca nos relajamos y con juego rapido, en el q la circulacion de bola era muy rapida, y la defensa lo suficientemente agresiva para q ellos, q no es es q fueran el CSKA tampoco, les costara mucho anotar.. reapartieno minutos y todos jugando a un buen nivel, fuimos cogiendo ventaja en el marcador hasta el resultado final.. Decir q ha sido el último partido d Dani Ortin, uno de nuestros mejores jugadores, y q echaremos mucho a faltar, y no solo por su juego, se nos va un amigo!!! que te vaya genial Crack!!!!

Sènior Femení 70 – C.B. Manlleu 58

Cada partit és únic

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Tot i la diferència en la classificació entre els dos equips, no ha estat fàcil aconseguir la victòria que no hem sabut gestionar fins als últims minuts.

Sortim distretes des de l’inici i ens dura trenta-cinc minuts donant moltes concessions a les rivals, sobretot al contraatac durant tota la primera part, això i els pocs efectius que eren elles (7) i que basen el seu joc en només dues jugadores que juguen cada minut del matx, els hi posem les coses fàcils, pràcticament sense lectura de joc i amb poca agressivitat en defensa i bastants errades a priori senzilles en atac. A la represa i amb algunes correccions (moltes en defensa) anem de menys a més en tots els aspectes, tot i això, perdem el parcial, però continuem treballant i a la meitat de l’últim quart recollim els fruits amb un parcial de 12-4 per sumar una victòria més.
Encara que en cap moment hem perdut de vista la cara del partit, sí que hem tingut algun ensurt que ens ha fet pensar en negatiu durant alguns minuts. Ara toca aprendre de les errades i entrenar per a corregir-les i poder superar-les en un futur.
Continuem treballant!

Sènior Masc 58 – Santa 42

Primer partit després de la parada per festes,on venim de pocs entrenaments i poques hores per treballar.

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Mal inici on rebem un parcial de 0-7,on no estem concentrats i ens costa entrar en dinàmica.
Els hi tornem el parcial amb 9-0 i ja tenin més clar que cal fer i com fer-ho.
Excel.lent segon quart a nivell defensiu,on deixem els visitants amb 5 punts i tan sols una cistella en joc.
Defensa coral i agressiva,on les primeres i segones ajudes fan molt difícil trobar tirs alliberats per part dels rivals.
Mitja part +9 i amb un marcador baix.
Remarquem al descans que cal tancar el partit,que la clau està el la nostre solidesa defensiva i en atac trobar superioritats físiques sobretot amb els nostres interiors.
No és fins els últims 10 minuts que aconseguim una renda quasibe definitiva amb una màxima avantatge de 18 punts que sabem gestionar fins el final de partit.
Dos quarts molt bons a nivell defensiu,i uns 40 minuts molt sòlids on deixem amb 42 punts el rival,ens permeten aconseguir una important victòria.
Cal treballar moltíssim per reenganxar-nos a la part alta de la classificació i això s’aconsegueix amb entrenaments i compromís i treball.
Seguim

La Cantonada Calella 57 – Frenos Sauleda Bàsquet Sant Pol 53

La Cantonada Calella torna de vacances amb una victòria contra el Sant Pol.

✏️ Nil Camps  [Sènior Masculí La Cantonada]

Els calellencs afrontaven el partit conscients de la seva importància, ja que es tractava d’un rival directe. En cas de guanyar-los els deixaria en una bona posició a la classificació al final de la primera volta.

L’inici de partit no va ser senzill pels calellencs. Els hi va costar trobar el seu joc sobretot en l’apartat ofensiu. Van tenir pocs tirs còmodes i l’encert tampoc va acompanyar. La manca de velocitat en les transicions ofensives van permetre al Sant Pol imposar un ritme de joc més lent. A més, els calellencs van tenir moltes dificultats per aturar el joc interior rival i controlar el rebot defensiu. Aquests fets van provocar que els locals arribessin amb un clar desavantatge al marcador al final de la primera part (20-30).

A la segona meitat el joc dels calellencs va girar com un mitjó. Gràcies a una sèrie d’ajustaments defensius i una major velocitat en les transicions i la circulació de la pilota, els locals van tornar a entrar al partit. El final del tercer quart el marcador era 36-35.

La bona dinàmica iniciada al tercer període va tenir continuïtat a l’últim tram del partit. Els calellencs van continuar fent una molt bona feina tant al davant com al darrere i ja no van donar opcions al Sant Pol perquè pogués capgirar el marcador.