El Cadet taronja s’estrena amb victoria a casa per tornar amb força de les vacances de nadal

Premini Mixte 38 – Boet Mataró 47

Arranquem la segona lliga en un nuvell superior i contra un rival superior tant en alçada com físicament, que ens passa factura en el rebot defensiu.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Primer quart del partit molt complet, on trobem superioritat ens els nostres punts forts i realitzem una defensa decent. Llavors, en segon quart sortim més desconcentrats i patim molt en el rebot defensiu, que com a conseqüència, l’equip rival ha pogut realitzar jugades amb 3 o 4 oportunitats, i nosaltres ens haviem de conformar amb un sol tir. Tot això ens passa factura, i l’equip rival acaba amb un quart de +7 que els hi dona una bona ventatge.

Intentem arreglar el nostre punt dèbil del partit, i ho solcionem més o menys bé, i per tant, el tercer quart mantenim el marcador igual, i al quart període, acabem amb un +3 que ens deixa en un -5 a falta de dos quarts.

Al cinquè quart, sortim molt desconcentrats i el rival aprofita molt bé el mal moment realitzant contraatacs i tinguent més oportunitats en el nostre desencert en el rebot defensiu. El quart acaba amb un 5-13 que ens allunya molt de la victòria.

Finalment, a la represa de l’últim quart, intentem ovlidar el desastre anterior i sortim a per totes. Comencem bé la remontada amb un 8-1 però una tècnica super injusta fa que expulsin injustament una jugadora nostra, i això ens dona un cop de moral que fa que perdem tots els ànims i ens quedéssim amb l’intent de remontada. Acabem guanyant el quart (9-6) però no ens dona per assolir la victòria.

En conclusió, per ser el primer partit contra gent de més nivell i de més edat que quasi tota la plantilla, hem realitzat un partit molt bo. Ara toca agafar forces, arreglar els nostres errors i seguir endavant que segur que donarem millors resultats.🧡💚🧡💚🧡

CB Calella Premini Masculí Verd 79 – Minguella – Drivim 46

Primer partit de la segona fase on el resultat no reflecteix del tot la igualtat d’ambdós equips ja que la majoria de períodes resulten força igualats excepte el quart en el qual l’equip calellenc s’imposa amb un parcial de 23-9.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Els petits jugadors calellencs surten amb una boníssima actitud en tots els períodes cercant l’1c1 amb la determinació amb la qual ens tenen acostumats teixint atacs ràpids amb poc bot buscant ràpidament la cistella o el company que està sol.

Fins i tot, aquesta excel·lent il·lusió dels calellencs es veu recompensada amb cistelles inversemblants i de difícil execució, com per exemple, a l’últim segon de quart o, fins i tot, fintant de genolls des del terra de la pista.

Fet i fet, un partit molt rodó dels nostres jugadors que segueixen creixent de mica en mica mitjançant una actitud i voluntat encomiables.

C.B Castellar 59 – Premini Taronja 7

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Taronja]

Primer partit d’un equip completament nou, amb jugadors que s’estrenaven, i el qual afrontem amb 3 baixes. Partit dur físicament a causa de la falta d’experiència per part nostra. Toca continuar millorant als entrenaments, i preparar-nos pels pròxims partits.
Seguim💚🧡

CB Cabrera 34 – Mini Femení 30

Partit on les petites desconnexions del principi ens fan tenir un final ajustat.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit adormides, desconcentrades i fora de la dinàmica. L’equip rival, al revés de nosaltres, comença amb una defensa molt dura que fa que ens costi passar del mig camp i amb uns contraatacs ràpids que provoquen un 6-4 al primer quart.

El segon i tercer quart encara no canviem l’actitud, tenim por a entrar a cistella i a jugar 1vs1. A més, ens costa baixar al balanç defensiu i donem segones oportunitats que faran que marxem a la mitja part -6.

La segona part comença amb un canvi de xip per part de les noies on s’adonen que sense defensa no podrem guanyar aquest partit. Pugem la intensitat en defensa i l’atac és molt més fluït que a la primera part tot i tenir un mal encert.

Arribem a l’últim quart amb un marcador ajustat, tot i això, sortim motivades i amb ganes de guanyar el partit pero acabem amb un -4 al marcador.

Aquest partit ens demostra que petites desconnexions ens poden jugar una mal pasada, pero que mai hem de donar un partit per acabat!

Seguim! 💚🧡

Mini Verd 34 – Joventut Badalona 85

Començem aquesta segona fase a una categoria nova per l’equip davant d’un rival molt fort, on en línies generals hem estat a l’altura del que requeria el partit i hem demostrat fe i caràcter fins l’últim moment

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Després d’una molt bona fase prèvia, els nois es guanyen per mèrits propis el poder disputar aquest segon tram de temporada a B-1. L’objectiu que ens vam proposar va ser, més enllà de guanyar o perdre, el intentar competir tots els partits i sobretot aprofitar aquesta oportunitat de jugar contra equips potents per poder aprendre i crèixer com a jugadors.

Pel que fa el partit poc més a dir, la penya va posar terra de per mig amb un nivell físic i técnic sobretot molt alt, amb un sorprenent percentatge de tirs lliures (al voltant del 90% d’encert) així com de tirs de camp. Tot i el resultat final, els nostres van tenir personalitat i vam practicar un bon bàsquet a estones.

A vegades però, tenim moments de frustració i desconexions que acabem pagant molt car. Cal intentar ser més forts mentalment quan rebem parcials i no sortir-nos del pla de partit malgrat estiguem perdent de 50, tot i que no sigui algo fàcil això.

Al final aquesta experiència de que et tanquin marcador fa mal fins que et dons compte del rival que tens davant i que l’equip ho ha donat tot fins el final, i és llavors quan et sents orgullós dels teus jugadors .

Els nostres, tan els de primer com els de segon any, venen de guanyar molt l’any passat amb els seus respectius equips i no estan acostumats ni molt menys a que el rival sigui tan superior en tants aspectes del joc. Pero al final el que és més important en bàsquet de formació, penso jo, és fomentar més la part competitiva jugant en lligues altes contra aquest tipus d’equips, ja que a llarg termini és millor pels propis jugadors i pel club.

Seguim💚🧡

Mini Taronja 35 – Escola Pia Granollers 57

Agafant sensacions després de Nadal.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Primer partit de l’any on no arribem amb un bon ritme d’entrenaments, sumat a dues baixes per lesió a últim moment ens fan perdre un partit, que competim fins al 5è període, on arribem amb un -9 al marcador.

No realitzem un bon joc en la majoria del partit, estem desconnectats i no recordem coses que portem treballant des de setembre. Però tot i així anem trobant vies d’anotació.

En l’aspecte defensiu es on mes patim, ja que ens agafen masses cops al contraatac i ens dominen completament el rebot.

Agraïr l’ajuda dels dos preminis, en Pau Vazquez i en Lleó Ferrer, que van aportar molta intensitat i ganes de jugar, i que no van tenir por de jugar contra rivals 2 i 3 anys mes grans.

La resta, toca seguir treballant fort i recuperar el ritme de joc que haviem aconseguit abans de Nadal.

Continuem treballant!!💚🧡

Infantil Femení 38- Femení Osona 50

El desencert i el despertar tard ens passen factura en l’estrena de la segona fase.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Iniciem la segona fase contra el Femení Osona, equip que físicament tenen unes quantes jugadores més altes que les nostres, i on tècnicament tothom la remena. Inici de partit que el competim, tot i que accions fàcils que disposem, la pilota no entra però la consigna és de seguir així i confiar, però en moments, el desencert provoca que la jugadora tingui el cap en l’errada en comptes de baixar i defensar. Això sobretot es reflexteix en un tercer periode nefast on el resultat és de 0-9.
A la segona part, intentem de fer un reset i començar el partit de nou, però amb tantes errades en el llançament i a vegades on abusem del triple, la cosa segueix igual i començem últim periode amb un -16.
Últim periode, l’intensitat ja és completament una altre i ens arribem a col•locar a 7 punts del rival.
Toca felicitar a les rivals pel partit que han fet. Un equip que m’ha agradat molt com juga, i que crec ha sigut el millor contra el que ens hem enfrentat aquesta temporada. Llàstima nosaltres de que la reacció hagi sigut tàrdia…
Intentarem de seguir treballant i millorant.
Seguim!!!

Cadete Canet 35 – Calella verd 46

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

primera victoria en la segunda fase, mal comienzo, con fallos de canastas fáciles de nuestra parte y muchas pérdidas de balón.. 18-10 primer cuarto.. segundo cuarto igual o peor.(24-17).. la cosa iba camino de drama… Al descanso, tras la. consiguiente bronca en el. vestuario los jug salen convencidos de q son mejores de lo q han de. mostrado hasta ahora, y entonces empezamos a funcionar mucho mejor, con defensa más agresiva, buenos contraataques y acierto en el tiro, y con seguimos darle la. vuelta al. marcador y irnos +10, ventaja q ya supimos mantener.. a destacar la. buena dirección de. juego de Brandon y las finalizsciones de Nadir… lo peor, la lesión de Nil Perarnau q se lesionó y nos hizo pensar lo peor, aunq parece q se va a quedar en un esguince leve, recuperat aviat!!! Hay muuuuucho por mejorar pero bueno, con victorias es. mucho más ameno😉😉😉

Cadet Taronja 70 – CB Sant Celoni 45

Iniciem la segona fase amb victòria a casa on la excel·lent defensa de la primera part és clau a l’hora d’analitzar el resultat final.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el partit molt intensos i aconseguim córrer en transició així com robar i/o provocar pèrdues de pilota al rival, el qual ens permet anotar amb facilitat. En estàtic estem ben col·locats i ells es defensen de les penetracions tancant-se moltíssim, cosa que deixa sols als nostres exteriors que a partir d’inversions i extra-pass mouen la pilota fins a trobar la millor opció de llençament, van haver-hi atacs molt ben jugats i treballats.
D’altra banda, el fet de tancar-se tant també va provocar que el rival arribés tard a algunes ajudes i això va fer que anéssim bastant a la línia de tirs lliures, el qual vam ser capaços d’aprofitar.

Tanquem una primera part d’excel·lència, on anotem 22 i 28 punts als dos primers quarts respectivament, però on vull posar ènfasi és en els 7 i 12 punts del rival, doncs demostren el treball fet a darrera per tots els jugadors, que van estar molt centrats en defensa, tant individualment com en ajudes si tocava.

A la represa, sortim més espesos i la distància en el marcador fa que ens relaxem, no som capaços de mantenir el nivell d’intensitat de en la primera meitat del matx i això es nota en el nostre marcador, doncs al no poder sortir al contraatac i anotar ràpidament i amb facilitat ens deixa amb 12 i 8 punts en el 3r i 4t quart, perdent-los tots dos, per 2 i per 4 punts.

Cal aprendre a ser més constants durant els 40 minuts doncs en una situació on el rival estigui més encertat i no siguem capaços de generar un avantatge considerable ens passarà factura, doncs el nostre atac depèn moltíssim de la pròpia defensa.
Tot i així, primer partit de l’any i primera victòria on tots els jugadors ho van donar tot i van aportar a l’equip. Caldrà seguir treballant perquè el sostre encara els queda molt lluny.
Seguim🧡💚

CB Vilassar de Dalt Roger’s Verd 71 – Junior Masc. U18 73

Victòria davant un dels equips més complets de la competició.

✏️ Álex Molina [Junior Masculí U18]

Desplaçament a Vilassar de Dalt i victòria molt treballada i patida durant tot el partit.
Un matx on se surt molt enxufats des de la línia exterior i finalitzant notablement en contraatac.
Les alternances defensives fa que l’equip contrari no sàpiga sobreposar-se i capgirar el marcador, que excepte el segon període sempre va anar al seu favor. A la segona part els Calellencs sempre per davant gràcies a un millor control del marcador on va arribar a tenir un avantatge de 9 punts.
Merescuda victòria dels nostres !!!

Sub25 calella 56 – Sant Cugat 58

✏️ Álex Muñoz [Sub 25]

gran partido de basquet, superigualado en todo. momento, jugado con mucha intensidad por las dos partes, con mejores defensas q ataques, en el cual pudimos anotar una primera. vez para llegar a la prórroga, pero fallamos el. tiro final en la misma para ganar el. partido… De todas formas, si tuviera q perder siempre así,pues estaría igualmente satisfecho.. los. nuestros lo dieron todo, con más o menos acierto, pero no se les puede reprochar nada en cuanto a lucha y pasión durante todo el partido, igual q el rival, los dos merecíamos ganar para ser sincero, y en este caso la. moneda cayó de su lado, y les felicito por su éxito… Nosotros seguiremos dando caña 🧡💚🧡💚🧡

Sènior fem 77- Vilassar de Dalt 55

Equips amb dinàmiques oposades,i partit trampa.

✏️ Jordi Puig [Sènior femení]

Inici fred,sense ritme,defensivament tobes que ens fan rebre 18 punts els primers 10 minuts.
Impensable poder competir reben tal quantitat de punts.
Molt bon Segon quart a nivell d’anotació,però seguim amb un ritme menys a nivell d’intensitat defensiva.
Mitja part 42-35

A la represa teníem clar que calia pujar la intensitat darrera i se dures,les visitants varen fer un joc molt físic sobrepassant la falta gran part del partit,i si no igualavem la duresa s’ens podria complicar la victòria.

Mai acabem de tancar el partit,ja que després d una avantatge de 17 punts,les visitants s acosten a 5.
Ajustem un parell de coses en atac i aconseguim un parcial de 17-0 amb una cistella en joc a l’últim quart del rival.

Cinquena victòria consecutiva que ens fan créixer en confiança,i ens coloca a la part alta de la classificació.
Això si si no mantenim la constància i la regularitat podem tenir problemes contra qualsevol equip de la competició.