Els nostres minis segueixen amb força en aquesta segona volta

Les Franqueses 54 – Premini Masc 43

Primera derrota en aquesta segona fase en un partit bastant igualat.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Partit que afrontem com sempre i amb les mateixes ganes contra un dels equips més forts de la lliga. Comencem molt bé fent dos parcials de 4-6 i de 0-8 amb molt bons atacs i actius en defensa.

L’equip rival, molt ben treballat defensivament, augmenta la seva intensitat defensiva, defensant tota la pista 1v1 fent-nos sentir bastant incomodes.

Després de que ells augmentin la seva intensitat, nosaltres ens preocupem més dels cops que rebem a seguir jugant com sabem. Arribem al 7é parcial amb un empat en el marcador, però el nostre bloqueig mental per la seva defensa i les nostres queixes, fant que ells agafin avantatge en el marcador fins acabar amb aquest -11.

Un partit on els nanos aprenen que no tots els rivals defensen igual, veniem de dos partits on la defensa rival era bastant permisiva i quan toca una defensa més intensa, ens bloquejem i ens queixem. Els peques han de saber que aixó s’ho trobaran a mida que vagin pujant categories i han d’aprendre de partits com aquests.
Ara toca seguir treballant amb més intensitat perquè partits com aquests no ens afectin. Seguim amb les mateixes ganes que sempre.

El millor del partit van ser la pinya que va poder fer l’equip menjant xurros a la sortida del pavelló, una bona estona que fan equip i sobretot somriures els uns amb els altres.

Seguirem treballant per cremar aquests xurros i com sempre seguim confiant en el procés.💪🧡💚

Mini femení 34 – Vilassar de Mar 12

Segona victòria consecutiva del femení gràcies a una defensa consistent durant els 40 minuts

✏️ Marc Colls[ Mini Fem]

Encarem el partit amb l’objectiu de minitmitzar totes les accios facils del rival i reduir els 55 punts que vam encaixar al partit anterior a Badalona. Res més lluny de la realitat, aconseguim deixar l’equip contrari amb ni més ni menys que 12 punts, superem amb nota el que ens haviem proposat. Ara bé, tot el bon treball darrere s’ha vist eclipsat per la falta d’encert de cara l’aro i errors per manca de concentració i duresa que no ens han permés marxar del marcador com ens hagués agradat, amb el rival encadenant accions defensives de mèrit i competint fins al final, arribem amb aquest 34-12 que, llevat del primer quart on hem sortit una mica dormides, hem tingut controlat en tot moment aconseguint portar el ritme de partit.

Com sempre, podem extreure coses que hem fet bé i d’altres que no. Com a aspectes positius destacar la regularitat durant tot el partit, que tot i no haver tingut el dia en atac, les nenes han baixat el cul i han mossegat en defensa sense rebre cap parcial contundent i sense patir cap “despiste” important. Com a aspectes menys positius, a part de la gran quantitat de tirs facils i sense oposicio que hem fallat, que al final en aquestes edats és normal, no hem estat tan fluides en atac com altres dies i no hem circulat del tot bé la bola, fruit també d’una especie de “zona” del Vilassar als primers compassos de partit.

Al final aconseguim una victoria molt treballada i una evolució brutal de les noies, construint la base del equip que volem arribar a ser. El següent partit ens medirem davant d’un rival directe per seguir al capdavant de la classificació, una prova exigent que afrontarem amb la ilusió i les ganes de sempre

Seguim treballant💚🧡

Mini Masc B 57 – UE Mataró 33

Comencem el partit molt motivats i conscients del rival que tenim davant.

✏️ Julia turrens[ Mini Masc B ]

Iniciem el primer quart concentrats i sense por a entrar a cistella, buscant 1vs1 que provocaran ocasions de tirs lliures que serà el que ens donarà la victòria d’aquest període.

El segon quart ens confiem i baixem el nivell d’intensitat en defensa, tot i que al atac seguim tenint un bon encert.
No és fins el quart quart quan ens posem les piles i fem un parcial 10-0 que ens farà anar-nos al descans amb una avantatge de +20.

El cinquè i el sisè quart no ens relaxem i seguim movent la bola i fent pressió per poder mantenir el resultat a favor nostre.

El setè i el vuitè quart baixem el nivell i el Mataró aconsegueix apropar-se al resultat.

El bon inici de partit, les ganes i la motivació dels jugadors ens donen la victòria.

Estem molt orgullosos de tots ells! 💚🧡

Mini masc. 73 – Bàsquet Sant Pol 36

Recuperem la victòria a casa amb un partit rodó i molt complet per part de tot l’equip.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Tornem a tenir un derbi amb els nostres minis, aquest cop a casa, contra un rival al que ja ens haviem trobat a la primera fase de la competició. El més important era la concentració i el no sortir confiats per les victòries passades, cosa que els jugadors van tenir molt en compte, potser arrel de la derrota de la setmana passada.

El partit va estar marcat per la gran defensa feta durant tot el matx, amb una intensitat i cooperació admirables. Gràcies a la defensa, precisament, és pel que vam ser capaços d’anotar amb facilitat en moltes accions de contraatac. L’altre detonant va ser la bona associació ofensiva generada pel joc sense pilota quan jugàvem en estàtic. Els entrenaments van donant els seus fruits i cada cop ens col•loquem millor, així com el treballar per rebre, que ens permet trobar molts cops una entrada o un tir alliberat.

Contents per la victòria però sobre tot per l’actitut dels nanos, que van creixent dia a dia com a jugadors i com a persones.
Seguim treballant🧡💚

CULTURAL BADALONA 28 – PRE INFANTIL FEMENÍ 50

La defensa ens dona la victòria en un partit trebat, fred i amb poc encert a cistella.

✏️ Toti Albó[ Pre Infantil Femení ]

Segon partit d´aquesta segona fase que afrontem a casa del Cultural de Badalona. Inici fred amb poca intensitat i poc ritme, fent moltes errades en la passada i males seleccions en el llançament, on gràcies al desencert de les rivals i a la pressió que ens proporciona cistelles fàcils, estem als 10 primers minuts del partit amb un marcador de 6-8.
A partir d´aquí, ho parlem per posar una marxa més en l´intensitat del partit, complicar pressionant la sortida de les rivals, i això ens dona el seu fruit on aconseguim un parcial de 18-33 els següents 20 minuts. Últims 10 minuts del partit, baixem intensitat i acabem amb un 4-9 per tancar el partit amb un 28-50.

Valoració positiva del partit, on anem introduint nous aspectes en el joc, ens falta però treballar més el rebot, i en el joc estàtic moure´ns millor i no estar a vegades tan parades.

Aquesta setmana, per fi ens estrenem a casa, seguim treballant!!!

Preinfantil masculí 73 – Cabrils 51

Victòria contra el cabrils a casa gràcies als nostres contraatacs .

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Comencem el partit amb un bon ritme, el que ens permet agafar una mica d’avantatge, però tot i així, els rivals ens anoten massa bàsquets fàcils degut a una mala comunicació en defensa.

Arribem al 3r quart amb la mateixa avantatge que al començament, arreglant certs detalls, com una millor parada de les portes enrere dels rivals.

En els següents quarts mica en mica la defensa es va organitzant, el que comporta que les ajudes siguin un punt clau en aquest partit. Finalment, arribem al desenllaç del partit 20 punts per sobre en el marcador.

Seguim així!

Infantil 66 – El Círcol 57

Gran victòria del Calella, gràcies a una gran remuntada.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Després d’un inici igualat, a partir del segon període, l’equip visitant, gràcies a una defensa molt agressiva, va agafant avantatge en el marcador, fins un preocupant 19 a 42 en el minut 18 de la primera part.

A partir d’aquí, un canvi de mentalitat i d’intensitat en la defensa del Calella, fa que el partit sigui un altre. Un espectacular parcial de 31 a 2, fa que s’arribi al final del sisè període amb el resultat de 50 a 44 favorable als locals.

Intensitat defensiva, ajudes, situacions de 2 contra 1 i control del rebot, han estat claus per arribar al final del partit amb el resultat favorable de 66 a 57.

Gran partit de tots els jugadors del Calella, que han sabut reaccionar a temps i llegir correctament el partit.

Una vegada més, destacar l’aportació anotadora de l’Eiver amb més de la meitat dels punts de l’equip (36 punts), ben acompanyat per la resta de l’equip.

Seguim treballant! 🧡💚

Basquet Alella 27 – Cadet B 49

Partit plàcit tot i les baixes.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Partit al camp de l’Alella, rival que encara no ha guanyat cap partit en aquesta segona fase. Nosaltres arribem amb bona dinàmica, però marcats per les baixes de 5 jugadors.

Com cada setmana, sabem quina és la nostra feina, trencar-nos el cap en defensa i jugar de manera senzilla en atac. El partit segueix amb la tònica dels dos partits anteriors, uns grans primers 15 minuts de l’equip ens fan agafar un avantatge considerable, però com ens passa últimament, a partir del minut 5 del segon quart l’equip deixa de fer el que sap. Aquesta vegada però, només ens passa en atac, ja que en defensa seguim sòlids, i arribem a la mitja part amb el marcador 17-33.

A la segona part ens marquem l’objectiu de que ens anotin menys punts que a la primera, i en atac, intentar revertir la situació dels últims 5 minuts.

El primer objectiu l’assolim, ja que deixem al rival en 10 punts, però el segon no l’aconseguim solucionar.

El partit no ens va suposar una gran exigència, però era el dia perfecte per agafar confiança en atac i no va ser així.

Felicitar a l’equip per la gran tasca defensiva realitzada i agraïr l’ajuda dels infantils (Samu i Eiver), que van aportar minuts de bona qualitat.

Continuem treballant, i a veure si aquesta setmana aconseguim solucionar el tema de les desconexions. 💪🏼💚🧡

CASP 63 – CADET A 64

Partit molt complicat en una pista descoberta, però el no baixar els braços ens fan emporta una treballada victòria.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem al partit molt concentrats i els primers minuts de partit agafem un petit avantatge en el marcador, però el CASP reacciona i és torna a engenxar al marcador.
Iniciem la segona meitat i el rebot ens fa molt de mal i el CASP agafa un avantatge de 12 punts al marcador.
Amb aquest avantatge al marcador, no baixem els braços i ens tornem a ficar al partit. Els últims minuts de partit són d’infart, però aconseguim aquesta treballada victòria.
Seguim!

Júnior B 58 – Sant Nicolau 2 48

Victòria a la pròrroga treballada a casa contra un rival que ens va exigir molt tant a nivell físic com a nivell d’intensitat.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Aquesta setmana ens retrobem amb la victòria després de l’últim partit a Rubí, on les sensacions eren bones i s’han plasmat en els entrenaments de la setmana, on hem seguit treballant la pressió i la zona que tant ens està ajudant en defensa.

El partit va començar amb un desencert notable per ambdós equips, els bàsquets fàcils eren molt valiosos i saber-los generar era la tasca més complicada que teniem per davant.
Al segon quart ens deixem anar més en atac, movem més la pilota i el més important, la robem, el qual ens permet trobar espais i anotar més còmodament. Per contra però, els de Sabadell ens van superar considerablement en l’1×1 i això sumat a la falta de concentració i agressivitat a l’hora de saltar a les primeres i segones ajudes va fer que ells també poguessin anotar amb més facilitat.
Acabem la primera part amb un 23-21 al marcador.

El tercer periode és una continuació del 2n, però això sumat al nostre segon triple del partit i la defensa en zona que ens permet frenar les seves penetracions fa que siguem capaços d’ampliar l’avantatge fins als 8 punts.

Últim quart, tot de cara i com sempre, ens creiem que el partit s’acaba abans d’hora i baixem el ritme i la intensitat, tant ofensivament com defensivament. Un parcial de 4-11 els torna a posar dins el partit i gràcies a un tir lliure anotat als últims segons de partit som capaços de forçar la pròrroga.

Ara sí sortim a matar el partit i un parcial de 13-3, sent molt més agressius als dos costats de la pista, anant al rebot i fent una defensa en zona impecable bloquegem al rival i som capaços de córrer al contraatac. L’encert en el tir de 3 també augmenta, n’anotem tres en tres minuts quan n’haviem fet 3 en tot el partit, fet que enfonsa del tot als visitants.

La victòria podria haver estat més abultada si haguéssim estat més encertats en els tirs lliures, un 2/11 al periode extra ens podria haver passat factura, caldrà treballar-los més concientment als entrenaments.

Ara tenim una setmana de descans on podrem seguir polint aspectes del joc i on seguirem treballant per a veure si per fi podem encadenar un seguit de victòries.
Seguim treballant💪🏼🏀

VILAFANT 70 – JÚNIOR A 73

Partit contra l’últim classificat, una pista molt difícil i un equip molt treballat on no és mereix està tan a baix a la classificació.

✏️ Quim Serra [Júnior B ]

Iniciem el partit una mica adormits i el vilafant anota molt fàcilment, però nosaltres som capaços d’anotar i arribem a mitjà part amb un 33-28.

Iniciem la segona meitat, saben que sí volíem emportar-nos la victòria, havíem de millor amb l’intensitat i sobretot en la lluita al rebot. Poc a poc ens anem ficant en el partit, però en cap moment som capaços de ficar-nos per davant al marcador.
Iniciem l’últim quart a -8, però un bon últim quart ens fa arribar a les últimes jugades de partit amb opcions i no aconseguim ficar-nos per davant, però si portar al partit a la pròrroga.

Els últims 5 minuts de partit, són d’infart i acabem al partit amb un 70-73 final.
Felicitar al vilafant i els meus jugadors pel gran partit que és va veure durant els 45 minuts de partit.
Seguim!

Círcol Badalona 41- Sots 21 masculí 58

Bona victòria en un partit marcat per les adversitats.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Partit trampa a la Plana diumenge tarda a les 16h que afrontem amb baixes importants ( Camacho i Terricabras) i amb 2 jugadors més tocats. ( Costa i Aleix Fors).
La roda d’escalfament ens confirma que l’Aleix no pot jugar però el seu caràcter i capacitat d’esforç el permeten jugar el primer quart ajudant molt a nivell defensiu i facilitant la rotació. L’Enric pot jugar sense problema i incorporem al júnior Març Colls que juga a un nivell notable.

Primers dos quarts amb molt bona actitud defensiva assegurant el rebot i corrent al contraatac l’equip obre la primera escletxa en el marcador: 12-27 al descans. A la nostra bona defensa cal afegir el desencert en el tir dels locals.

La sortida en el tercer quart va suposar la millora dels badalonins en el tir però els nostres no es van relaxar i vam aconseguir ampliar lleugerament la diferència: 24-41.
El darrer quart alternem jugades brillants amb errades incomprensibles i sense patir mantenim l’avantatge fins al final.

Tots els jugadors van aportar aspectes positius al joc.

Esperem que la dinàmica es mantingui ara que recuperarem als jugadors lesionats…
Seguirem treballant.

sub25 Arenys 52 – Calella 46

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

Nueva derrota, esta vez contra el Arenys, q si bien ers uno de los ultimos de la clasificacion, nuestras numerosas e importantes bajas, hicieron q ellos fueran muy superiores en las zonas.
Gracias a un gran acierto en el tiro de tres al principio, cogimos una renta de +10 en el primer cuarto, que fuimos aguantando poco a poco, pero sus constantes rebotes en ataque, donde tenian siempre dos o tres opciones de ataque, nos fueron remontando y ya en el ultimo. cuarto, cojieron una pequeña renta, q no pudimos recuperar.
A destacar el. buen papel del junior Adria Rodriguez, con 10 puntos, y el resto, pese a ponerle muchas ganas, la verdad es que. no tuvimos el acierto necesario para poder ganar el partido.

Sènior Femení 39 – U.B. Llefià 35

Sumem!

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Hem començat distretes amb errades tàctiques clamoroses durant tota la primera part, tant en atac com en defensa a on només hem pogut rectificar la defensa, ja que l’atac ha estat un despropòsit de desencerts i desconnexió total, errant totes les situacions fàcils des de tots els llocs possibles per marxar al descans amb un marcador desesperant per la falta d’encert de cara a cistella (12-17).
Tornem amb les idees més clares i menys ansioses per intentar donar la volta a un encontre que ens hem complicat des de l’inici. La millor defensa i ara sí, el percentatge anotador més favorable ens resulta un parcial de més vuit (16-8) per acabar el tercer quart +3. A l’últim quart, tot i que s’ha endurit el joc, amb el petit avantatge obtingut en el marcador i concentrades en l’objectiu hem sabut jugar un final de partit mirant el rellotge per endur-nos un matx a on hem estat sempre incòmodes i que sobre el paper havia de ser més plàcid.
Continuem treballant!!! 💪🏻🏀

Sènior Masc 53 – Boet 46

Partit amb baixes importants i contra un rival que a l’anada ens va superar sobretot amb un inusual encert desde la linea de 3.

✏️ Jordi Puig  [Sènior Femení]

Primera part amb un nul encert en el llançament tant exterior com a mitja distància,on trobavem tirs alliberats però la pilota no volia entrar.
Gràcies el treball defensiu tenim el partit controlat i arribem amb un paupèrrim marcador de 16-19 al descans.

Tenim clar que hem de seguir tirant,i que els tirs acabaran entrant i així va se.
A la represa Aconseguim treure la tapa a la cistella i al tercer quart anotem mes punts que en tota la primera part on 4 triples ens fan canviar una mica el xip en quan a l encert.
Últim quart mantenim la distància i en tot el partit la nostre solidesa defensiva ens fa sumar una nova victòria contra un rival incòmode.