El premini verd aconsegueix la seva segona victoria al camp del joventut a partir una gran motivació per part dels calellencs

Premini Taronja 51 – C.B Cabrera Negre 0

Partit on el resultat ja parla per si sol.

✏️ Joel Lluís [Premini Taronja]

Un partit molt constant on gràcies a la gran superioritat que teníem sobre el rival, no podem destacar molta cosa i vam guanyar amb molta tranquilitat. Partit transitiu, que no ens ha de pujar la confiança ni molt menys, ja que cada rival és un món diferent, i això és el que vam intentar mantenir durant tot el partit per anar aprenent de cara més endavant. Vam poder posar a pràctica petits conceptes que havíem treballat anteriorment i que van sortir prou bé.

Els entrenadors estem contents per la victòria i a seguir endavant, no podem relaxar-nos i a seguir treballant de la manera que estem fent.💚🧡

Joventut de Badalona B 57 – CB Calella Premini Verd 84

Partit amb moltes transicions i força contacte físic a causa de les dimensions petites de la pista.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Els jugadors entenen que és un partit de molta intensitat on la recerca dels espais es converteix en una tasca complexa i difícil. L’equip local realitza pressió a tota la pista i dos contra uns durant tot el partit però els jugadors calellencs a partir de les fintes i canvis de ritme superen de mica en mica aquestes opcions tàctiques verd-i-negres.

En definitiva, destacar la segona victòria consecutiva d’un equip nou que de mica en mica s’associa millor a partir d’una actitud i motivació exemplars.

Pre Infantil Masculí 78 – La Garriga 70

Partit on aconseguim reaccionar a temps per emportar-nos una gran victòria molt treballada.

✏️ Toni Camacho [Pre-Infantil Masculí]

Ens enfrontem contra un equip en la mateixa situació que la nostre, invictes i molt motivats, només calia veure el seu escalfament.

Primer quart comencem bé, partit de tu a tu contra un equip molt dur fisicament però aconseguim acabar amb un parcial 14-11 a favor nostre. Després ve una baixada d’intensitat per part nostre que aprofita el rival i nosaltres amb una marxa menys rebem un 8-13 i sensacions negatives, per aquesta baixada de marxa. Arribem al descans amb un 6-6 i un -2 al marcador tot i estar més despistats del compte.

El drama arriba al Quart periòde, un parcial de 9-15 fa que ens posem -8 i molts dels nostres amb impotència als ulls.

Intentem animar-los, motivar-los i dir-lis que aquest partit pot canviar si comencem a canviar nosaltres.
Arriba el cinqué i ens ho demostren, de baixa una marxa a pujar tres de cop, cada pilota a terra era nostre, una defensa brillant i un atac sòlid amb sortides ràpides de contraatac fa que li donem volta i arribem a l’últim quart amb +1 al marcador que després del “xute” d’energia que portavem acabem amb el resultat final mostrat i una alegria inmensa.

Hem après que per molt q vagi malament les coses, hi ha temps per canviar-ho però ho hem de fer si nosaltres volem i aquests nens ens estan demostrant que volen i es nota a cada entrenament. Una lecció de que un partit es juga igual des de el minut 1 fins el 40.

Seguirem treballant i com sempre seguirem confiant en el procés.💚🧡

U.E. Mataró 53 – Infantil femení 47

Partit que es va decidir a favor de l’equip que va cometre menys errades i que va tenir el cap més fred.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Primera derrota de la temporada contra un equip que sabiem que seria difícil ja que els dos primers partits els guanya de 35 i 22 punts.
En general, va ser un partit amb alternances en el marcador, on en moments oferim un bon joc col•lectiu amb bona circulació de la pilota i de les jugadores, i on en defensa apretem les línies, però d’altres moments, ens trobem que no sabem que fer amb la pilota, si no la tenim estem estàtiques, i quan cometem una errada, tardem a reaccionar i això ens costa uns quants punts fàcils que regalem a les mataronines.
Començem últim quart 46-38, aconseguim posar-nos 46-47, però a partir d’aquí no sabem tenir el cap fred, ataquem i defensem sense sentit i això ens porta a acabar 53-47.

Tot i el resultat, la temporada just acaba de començar, s’està fent una bona feina, les jugadores mica en mica van entenent conceptes nous que se’ls hi va ensenyant, i només queda seguir treballant i anar aplicant totes aquestes coses a la pista ja que ens farà creixer com equip.

Seguim 💪🏻🏀💚🧡

UBSA 50 – Cadet Taronja 84

Partit contra un rival complicat a un camp on la gent apreta molt i en una situació força extranya, ja que els 2 entrenadors principals no hi podien ser, tot i això els jugadors han fet q no ens arrepentissim d’haver anat a donar un cop de mà un dissabte a les 16:00 a Sant Adrià

✏️ Marc Colls[Cadet Taronja]

Bon inici de partit on sortim amb una marxa més que el rival i aconseguim conectar contraatacs fàcils. L’únic “però” del partit es la relaxació al final del primer periode que va propiciar que l’UBSA s’acostés al marcador. Al segon quart tornem a apretar en defensa i aixemplem un altre cop la diferència (+19 al descans).

Al segon temps continuem amb les bones sensacions tot exibint un gran joc a nivell colectiu pero també grans accions individuals. L’últim quart seguirà amb la mateixa tónica. Molt bon partit i equip amb molt potencial per arribar on vulguin

Felicitats per la victòria nois💚🧡

Montgat 43 – Sènior femení 38

Visitem una pista complicada,on per sobre de tot van dominar les defenses per sobre els atacs.

✏️ Jordi Puig [Sènior femení]

Primera part molt trabada,amb pocs espais per poder atacar dins la zona i s’arriba amb un pauperrim marcador de 20-17 al descans.

Intentem pujar el ritme de partit però el balanç defensiu i la seva agressivitat en defensa ens impedeix anotar en transicions.
Tot i això bon treball defensiu,que ens permet posar-nos per sobre el marcador a mitjans de l últim quart amb +3.
I aquí la pressió per guanyar,ens fan bloquejar-nos,i cometen errors propis de categories de formació.

Cal millorar les Pilotes perdudes,tirs dins la zona i atacs amb superioritat no finalitzats que ens impedeixen sumar punts fàcils.
Està clar que anotant menys punts per minut es impossible guanyar un partit,amb opcions emportar-nos la victòria això si gràcies a la nostre defensa.

Cal fer un pas endavant de TOTES les jugadores en la parcela ofensiva,i defensivament cal se mes dures en accions de 1c1 i no permetre 2+1.