Una màquina de fer punts: mitjana de gairebé 90 per partit!

El sènior camina ferm a la lliga Covid de Tercera Catalana: el 84 a 70 contra el CB Guíxols, manté els de Jordi Puig colíders. Amb 87,75 punts i una mitjana de 7 triples per partit, som l’equip amb més capacitat anotadora del grup

“J.P Fruits Vermells” CB Calella, 84 – CB Guíxols, 70

✏️ Per Jordi PUIG [sènior masculí]

Inici travat de partit. Ens costa agafar ritme degut a la seva defensa tancada i zonal. Aconseguim controlar el rebot i sortir en ràpides transicions que ens donen un  avantatge de 19 punts a la mitja part. La intensitat defensiva, que ens permet cistelles fàcils, ens permet augmentar la diferència fins als 27 punts.  Cal millorar les desconnexions que patim, com els últims minuts on ens relaxem i ens deixem anar. I ser més regulars durant els 40 minuts

CB Calellla - Uri Valls captura el rebot. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Roger Barriga s'aixeca per fer la cistella. Foto: Esther Pujol

“Ergasia” CB Calella, 47 – AECAM, 68 [dissabte] AECAM, 46 – “Ergasia” CB Calella, 49 [diumenge]

✏️ Per Àlex MORAL [sènior femení]

Cap de setmana intens. Doble partit vs Aecam que comença dissabte a casa. Partit que iniciem molt bé amb un parcial inicial 10 a 2, però aixó de jugar derbis, ens genera massa nervis, faltes de concentració, errors no forçats, greus desconnexions i caure en provocacions arbitrals, que ens fan perdre la cara al partit i trobar-nos amb una derrota molt dura, 47 a 68.

Diumenge a Malgrat, toca fer-hi front. Fem autocrítica, remem des de bon principi en la mateixa direcció i tot i que el Malgrat està per davant nostre, durant molts minuts, no perdem mai la cara al partit. Uns bons minuts finals, amb un parcial de 10 a 1 a favor nostre i l’encert en els tirs lliures, ens permet arribar a un final ajustat i guanyar-lo, 46 a 49. Felicitar a les noies per l’esforç i refer-se de la dura derrota de dissabte amb la victòria a Malgrat. Però cal fer un treball d’autocrítica i evitar desconnexions com la de dissabte. Seguim! 🏀

CB Granollers, 50 – “Joieria Gratovil” CB Calella, 24

✏️ Per Albert PERARNAU [cadet femení]

Aquesta setmana toca partit complicat a la pista del Granollers. Malgrat un primer quart molt disciplinat que ens permet guanyar-lo, passen els minuts i la superior intensitat i alçada de les rivals, ens fa caure al seu parany. El nostre joc no flueix com ens agradaria. Això acaba implicant poca anotació per part nostra i un gran domini sota el taulell del Granollers, amb segones i terceres oportunitats que a mesura que avança el partit fa més gran la diferència. Per tant, aquesta setmana tocarà repassar els errors, potenciar els encerts i mirar de seguir aprenent per fer el bàsquet que ens agrada. Som-hi!

CB La Garriga, 75 – “Fustmar” CB Calella, 64

✏️ Per Quim SERRA [júnior masculí 1er any]

Partit molt igual durant els primers minuts. Cap dels dos equips agafa avantatge. Sabíem que els petits detalls decidirien el resultat final. A falta de cinc minuts,  empat al marcador. Les segones opcions i les cistelles senzilles ens fan arribar amb el resultat final de 75-64. Seguim treballant.

CB Calella - L'Enric Costa fent-se un espai sota cistella
CB Calella - Toni Camacho busca la cistella per elevació
CB Calella - L'Arnau Fors intenta superar un rival

UER Pineda, 39 – CB Calella, 49

✏️ Per Aleix DURAN [preinfantil masculí]

Comencem el partit amb els típics nervis de quan jugues contra el Pineda, sabem que és un pavelló complicat. La primera part ens guanyen d’un punt per falta de concentració, però al tercer quart, un cop dins del partit, marxem al marcador amb un parcial de 4-17, que ens situa dotze punts per sobre. A partir d’aquí, l’avantatge es manté i, tot i que amb algunes errades tant defensives com en atac, ens posen la por cos en alguns moments. Sabem corregir i treure el partit endavant. En general, però, un partit difícil superat amb bona nota! Aquesta nova victòria ens posa líders invictes, amb 3/3!

CB Calella - El preinfantil celebra la victòria

Palau Plegamans, 54 – “Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 66

✏️ Per Jordi PUIG [sots-21 masculí]

Inici fred contra un equip super tancat, que des del salt inicial ja se situa en zona. Movem bé la pilota però no estem encertats de cara a cistella. Al tercer quart comencen a entrar els nostres tirs i aconseguim una renda de 21 punts que anem regulant fins al final. Seguim treballant

CB Santa Coloma, 79 – CB Calella, 49

✏️ Per Aniol FORS [cadet A masculí]

Partit que afrontem amb només 7 jugadors. Tot i les baixes, sabíem com havíem de jugar: apretar en defensa, controlar el rebot i sortir al contraatac. Ens mantenim dins del partit fins que al tercer quart rebem un parcial de 27-6, degut a que deixem de defensar i en atac busquem tirs massa precipitats. Seguim treballant i esperem recuperar efectius per al següent partit