Victòria del cadet C, 65-57 contra el Sant Pol, amb dedicatòria: Ànims Èric!

L’Èric Mateos va caure malament a l’entrenament de divendres i es va trencar l’espatlla. Els seus companys al cadet, i també els de l’infantil, li han donat ànims a través d’un vídeo a l’instagram del club!

Cadet C, 65 – Sant Pol, 57

✏️ Per Aleix Duran

Partit molt igualat i molt dur des d’un inici. Sabíem que era difícil, perquè el Sant Pol és un equip que pressiona molt a sobre. Hem anat alternant els avantatges al marcador, i a la mitja part guanyàvem només de dos. El domini del rebot a la segona meitat ens ha permès sortir amb transicions i anotant amb certa facilitat. Una victòria que volem dedicar al jugador de l’infantil Èric Mateos, que a l’entrenament de divendres es va trencar l’espatlla i que aquest cop no ha pogut venir a ajudar l’equip. Li desitgem una ràpida recuperació! Èric, la victòria del cadet C, va per tu!!!

CB Calella - La selfie del cadet C dedicada a l'Èric Mateos

Infantil femení, 60 – AE Minguella, 34

✏️ Per Nausica Musach

Se’ns presentava un partit fàcil, on sabíem que si ens esforçàvem podríem tenir una victòria còmode. Ha costat, però ens hem posat al partit amb una mínima concentració. Hem anat per davant tota l’estona, amb avantatges que han anat oscil·lant.  Com sempre, hem de seguir treballant la continuïtat, la concentració i la comunicació. Hem fallat molt sota l’aro i hem fet passes sense sentit. Cal destacar el bon partit de les dues preinfantils que han pujat a ajudar-nos, la Carlota i la Maria. Han anotat entre les dues molts punts i ho han donat tot cada cop que estaven a pista. Seguim!

CB Calella - El somriure de l'Adriana Puigvert

Sant Andreu de Natzaret, 69 – Sènior FMV, 57

✏️ Per Paco García

Derrota merescuda a Badalona davant d’un rival que ens ha superat en els últims minuts. Molt bon inici, amb intensitat i concentració i amb grans percentatges de tir. Defenses alternades i bona aportació de tots els jugadors, anotant 6 triples en els primers 20 minuts; al descans 37-41. Al vestidor ja havia quedat prou clar que si no plantegem els partits amb la màxima intensitat i concentració som un equip mediocre, però de nou el tercer quart ens deixa la cara fosca de l’equip i la crua realitat apareix: l’encert de la primera part es substitueix per errades en el tir des de tots els angles, fallant tirs fàcils en contraatac o sota cistella. Els locals donen la volta al partit i arriben als 3 minuts finals 60-55. Novament errades de minibasquet que el Natzaret aprofita per sentenciar amb un 9-2.

Mal resultat, moments brillants però també moments (segona part) propis d’un equip fluix de Tercera. Queda una final a casa on ens juguem el factor pista a favor en la promoció de descens. Depenem de nosaltres i estic convençut que diumenge l’equip no fallarà. Amb màxima intensitat i concentració arribarà el premi buscat i podrem defensar la categoria amb els nostres a casa. Diumenge, un pas més

CB Calella - Marc Puig aixecant-se sobre els defensors. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Quique Camacho elevant-se i llançant a cistella. Foto: Esther Pujol

Cadet B, 51 – UE Mataró, 70

✏️ Per Jordi Puig

Primers minuts igualats, temptejant els dos equips en defensa. Visitants amb molta confiança en el tir exterior, moltíssimes mans, contactes no assenyalats i extramotivats per jugar contra un equip fins ara imbatut. Ells han tingut un encert exterior extraordinari, on cal destacar un jugador que era impossible aturar i que, a la mitja part, havia anotat 25 punts. El resultat, al descans, 25-41. Ho hem provat tot, canviar defenses, pujar línies, però no era el nostre dia. Tot el que acostumem a fer no sortia. En canvi, ells ens han fet 11 triples i cistelles de totes les maneres. Veníem avisant que aquest dia podia arribar, no hem defensat amb l’agressivitat i intensitat de sempre, en atac no sortia absolutament res i la defensa rival no ens ha deixat entrar en el partit ofensivament. Toca reflexionar i crec que ens ha de servir per obrir els ulls i entendre que sense treball, actitut i intensitat els 40 minuts, ens pot guanyar qualsevol equip. Primera derrota i ara més que mai orgullós dels nanos. Això sí, toca treballar, aprendre i aixecar el cap

Júnior B, 53 – Boet Mataró, 48

Partit sense ritme. Sense intensitat. Una altra vegada jugant al ritme dels rivals. Deixant escapar moltissims rebots, tant defensius com ofensius. A banda, l’encert. Sort que no tenim estadístiques, perquè es molt trist. Els rivals anotaven poc, però és que nosaltres, no anotàvem. Al primer període, 10-16. Una diferència que al descans s’ha mantingut i el marcador mostrava un gran 20-26. I ésclar, anotant 1 punt per minut, és molt difícil guanyar. A la represa hem aconseguit estar una mica més encertats, però hem continuat deixant escapar molts rebots. Malgrat tot, hem capgirat el marcador i ens hem situat 37-34, això sí, defensant en zona, perquè som incapaços de fer defensa individual. A l’ultim període, 4 triples ens han permés marxar una mica al marcador, però 3 de consecutius del Boet, han tornar a posar l’ai al cor a falta d’1 minut. Al final, hem salvat els mobles. La setmana vinent, últim partit de la temporada a Valldemia. A veure què passarà

CB Calella - En Jan Selva acarona la pilota. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Eduard Michelena, amb estil, llença un tir lliure. Foto: Esther Pujol

Martinenc, 70 – Sènior femení, 51

✏️ Per Àlex Moral

Partit en què, tot i la derrota, cal felicitar a les nostres jugadores. Visitàvem la pista del líder amb moltes baixes, 5 sèniors i 3 júniors, 8 jugadores en total, lluitant fins al final

Júnior A masculí, 79 – Lluïsos de Gràcia, 42

✏️ Per Paco García

Victòria molt important alhora que sorprenent per com es va produir: els Lluïsos són un dels equips més en forma de la segona volta. Han guanyat a alguns dels equips capdevanters i competint contra els altres. Ens van guanyar al torneig de Setmana Santa de Blanes per 20 punts de diferència. Aquesta desfeta ens va motivar especialment. Resultat: Exhibició defensiva i allau de joc per assolir una renda d’escàndol: 35 a 8 al descans! Mèrit extraordinari. Fantàstica defensa de l’Arnau Monné sobre el base i jugador més destacat seu i pressió asfixiant sobre la pilota negant passades i provocant mals tirs. En atac, encert a partir del rebot defensiu i joc fluït usant poc bot. Queden 3 finals i matemàticament ens cal una victòria per assegurar la quarta plaça. Estem, més que mai, en una situacio idònia. Si juguem sempre amb aquesta intensitat i concentració l’equip signarà una temporada històrica pel club: prendre part d’unes fases del campionat de Catalunya de categoria Interterritorial. Ara lluitarem per assolir la millor classificació possible entre els 4 primers

CB Calella - Ordres a la banqueta del júnior A. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Aniol Fors ataca la cistella. Foto: Esther Pujol

Club Bàsquet Sabadell, 41 – Cadet femení, 45

✏️ Per Xavi Isarn

Partit d’infart el que vam viure, no apte per a cardíacs. Tota l’estona amb alternances en el marcador, on la màxima diferència va ser de 6 punts. Vam arribar als últims segons amb un 40 a 41 i pilota d’elles. Recuperem pilota i anotem un triple que ens dona la victòria. Gran defensa, fent les poques coses que sabem fer, molt bé, sortint del press amb bona circulació de pilota i pocs bots, i controlant el tempo del partit. L’Andreu i jo hem portat les rotacions (inventades pel mestre Aíto) a la perfecció absoluta (6jugadores). Destacar un cop més l’entrega, ganes i actitud de les noies!!!

CB Calella - Una imatge del partit contra el Sabadell. Foto: Quim Plà

CB Cardedeu, 67 – Kids&Us Premini A, 50

✏️ Per Sergi Ferrer

Partit molt difícil a la pista d’un Cardedeu que venia amb moltes ganes i actitud per aconseguir la victòria després de perdre contra l’Arenys. Encaixem un parcial de 15 a 2 al primer quart.  Acabem aguantant una mica sense que marxin al marcador, amb un -12. A la represa, no canvien gaire les coses, errors en defensa, en el passar i tallar, males seleccions de tir i sobretot despistats al contraatac. Acabem aquest partit amb una derrota dolorosa, però seguirem treballant per acabar bé els dos partits que ens queden. Frase motivadora: ‘No ploris perquè no veus el sol, perquè les llàgrimes no et deixaran veure els estels’

CB Calella - Corre, corre que s'escapa! Foto: Marta Puig

Júnior A femení, 78 – Círcol Catòlic, 54

✏️ Per Àlex Moral

Una altra victòria del nostre júnior, però qui va veure el partit sap, que el marcador no reflexa per res, com va anar. Sortim molt concentrades i aconseguim un bon parcial inicial, i sembla que amb això ja en tenim prou. I llavors, el rival retalla diferències i ens passem tot el partit així, a pistonades. Amb la sensació que jugant mig partit al 100% en tenim prou. A falta de 7 minuts pel final, el resultat era 57 a 50 i fem un parcial final de 21 a 4 que ens dona la victòria. Ja fa setmanes que juguem així, i d’aquí dues jornades, arriben les fases i cal que treballem de valent i assumim que els partits duren 40 minuts, i que cal treballar al màxim els 40. Seguim invictes, amb una gran millora general a falta d’una jornada per acabar la lliga. Cal felicitar les noies, però també treballar i de valent pel que ens queda per davant

CB Calella - La Jordina Sistach en una acció del partit. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Martina i la Paula defensant. Foto: Esther Pujol

Preinfantil femení, 18 – UE Horta, 61

Jugàvem contra les líders imbatudes i desgraciadament es va notar massa. Afegit al nostre pitjor partit de la temporada, aquest és el resultat final. Mala actitut, poques ganes de treballar, poca intensitat i superades en tot moment per un equip que per resultats hauria d’estar a nivell A. Només els dos últims quarts i mig vam tenir una mica de ganes de jugar a bàsquet, cosa inviable si es vol competir. Així som un equip mediocre, toca canviar xip i oblidar aquest partit. Seguirem treballant 🏀

Boet Mataró, 50 – Mini A masculí, 51

✏️ Per Enric Monné

Victòria ajustada davant un rival que a casa nostre vam guanyar còmodament. Un mal partit en què nomes juguem el 1r i 6è quart, relativament bé, i afegit al fet que en els altres períodes no superem els 5 punts, ens porten a un patiment continuu durant tota la segona part. Caiem en problemes recorrents, no fem cas dels consells des de la banda i fallem entrades sota cistella una darrera l’altre. Tot i que aquest no és el principal problema, sinó la falta de defensa, intensitat i concentració. Seguirem treballant per millorar tècnicament i tàcticament, per generar solidaritat, esforç col·lectiu i treball en equip, per no fer patir tant als pares que cada setmana ens acompanyen i animen

Boet Mataró, 49 – Júnior B femení, 32

✏️ Per Andreu José

Partit desastrós, sense cap mena d’actitut al camp. Sense defensar, sense lluitar el rebot, males passades, sense ordre en atac… Un desastre, tret dels 5 últims minuts en què hem fet alguna cosa

Mas de Sant Lleí, 48 – Mini B, 43

✏️ Per Jordi Pascual

Gran inici de partit. Comencem jugant fort, amb bones defenses i alguns jugadors recuperant moltes pilotes, jugant bé en atac i repartint joc. Tothom anotant. Mantenim el resultat fins a la mitja part, amb un +12. A la segona, ens relaxem i ells pugen el ritme. Mals atacs i males seleccions de tir, i concedint cistelles fàcils al rival. En general, era un partit complicat, però tots han lluitat, corregut…, i estic content per l’esforç que han fet

Kids&Us Premini mixte, 2 grans partits

Dimecres 1 de maig vam jugar un d’ajornat a la pista de l’Aecam i dissabte, al pavelló del Vilassar de Mar. Dues victòries clares i contundents per més de 30 punts, però sobretot, una millora en el joc cada dia més evident: assignacions defensives, responsabilitat sobre qui defensem, agressivitat, concepte de joc col·lectiu valorant més una passada que un bàsquet i, en definitiva, un joc cada dia més ordenat amb gestos tècnics de més qualitat. És molt agraït veure les cares dels jugadors quan intentes fer arribar un missatge i el volen rebre. Grans partits. Molt orgullós de tots ells i elles. Every day we love more this game