Victòria del Sènior femení a casa en un gran partit defensiu.

Destacada victòria del nostre Sènior femení amb un partit marcat per l’esforç i el treball d’una gran defensa. Un partit que marca la línia a seguir en propers enfrontaments. Dels 7 partits disputats aquest primer cap de setmana de febrer trobem un balanç de 3 victòries per part del Sènior B i Sots 25 masculí i l’esmentat Sènior femení. Derrotes dels altres encontres, amb la sorpresa del Sènior A que cau a la pista del Boet Mataró Parc Maresme Boet, en un mal últim quart.

CB Calella: 33 – QBasket Sant Cugat: 28

Les noies del Sènior van aconseguir la segona victòria de la temporada, en un partit marcat per la gran defensa de les nostres i el poc encert ofensiu dels dos equips.

✏️  Marc FORCADA [Sènior femení  2ona CATALANA]

Marcador molt baix en un partit que va tenir una gran intensitat defensiva i molta despesa física, la qual cosa va provocar que la presa de decisions ofensiva no fos la millor. L’equip va saber patir darrera en un partit que, degut al baix tanteig, va ser igualat fins el final i va significar la 2a victòria de la temporada per l’equip.

La victòria és un merescut premi al treball del dia a dia de les jugadores i, ara, només queda seguir en aquesta línia i anar ajustant més cosetes setmana a setmana per aconseguir l’objectiu de la permanència a final de temporada.

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

AB Premia A: 55 – CB Calella: 51

Partit molt incòmode per la disposició defensiva del rival amb una defensa en zona durant els 40 minuts.

✏️  Albert  PERARNAU [cadet masculí interterritorial]

Partit molt incòmode per la disposició defensiva del rival amb una defensa en zona durant els 40 minuts. Malgrat haver-ho treballat tota la setmana no podem fer fluir el nostre joc, així i tot, aconseguim marxar al descans amb un avantatge de sis punts fruit d’uns últims minuts del segon quart amb transicions ràpides i bon tir exterior.
Ho parlem al vestidor, aquesta és la manera de jugar aquest partit, controlar el rebot i córrer el contraatac per aconseguir descol·locar el rival i mirar de consolidar el marcador. La teoria la sabem, però ens trobem en un punt de la temporada, que el cap no acompanya, qualsevol contratemps ens fa perdre la concentració i tornem als errors persistents dels últims partits. El tercer quart l’acabem 4 punts amunt però amb poc encert en atac i poca intensitat defensiva.
A l’últim quart, caiem en la precipitació i això fa que el resultat s’ajusti. Una sèrie d’errades en les últimes jugades, permeten al rival donar la volta al marcador, petites coses, detalls, que malgrat que ho hem intentat fins al final, no han fet possible la victòria.
Toca continuar treballant i persistir en els conceptes bàsics del joc, perquè malgrat tot, continuem competint tots els partits. De ganes no ens falten i és l’única forma de trencar aquesta ratxa de mals resultats.
Som-hi equip !!

Boet Maresme blau: 70 – CB Calella: 52

Derrota davant un dels equips que competeix pel liderat del grup.

✏️  Quim SERRA [junior B]

Partit difícil a la pista del segon classificat, comencem fluixos en defensa i marxem al primer quart amb un 22-13.
Comencem al segon quart amb algunes errades i el boet aconsegueix agafar una avantatge de 20 punts, però dos minuts bons nostres ens tornem a col·locar a 8 punts. Arribem a mitja part 37-26.
La segona meitat sabíem que era important començar bé, però comencem amb un parcial de 10-0 i ja no podem recuperar durant tot el partit. Arribem al final del partit amb un 70-52.

Molt bon partit del Boet Mataró on nosaltres em tingut estones bones i d’altres que ens desconnectem.

Seguim treballant!

El partit aturat per tirs lliure a favor del Granollers
Imatge del partit aturat per una falta personal

Mataro Parc Boet Maresme: 56 – CB Calella: 54

Partit trampa el viscut ahir en un camp històricament difícil, i l’error de mirar la classificació contra un equip de la part baixa.

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [sènior masculí 2ª CATALANA]

Molt bon inici de partit a nivell defensiu on el primer quart deixem el rival amb 4 punts.
Físicament molt superiors tenim clar que cal buscar avantatges però els clars contactes no assenyalats i la permissivitat arbitral ens fan estar més pendents de factors externs que de realment jugar.
Mitja part amb un pobre marcador en quan anotació però una certa superioritat i control nostre amb un 20-28.
Tercer quart igualat on no acabem de marxar en el marcador.
Ara bé últim quart veiem la nostre pitjor imatge en els pitjors 10 minuts de tota la temporada.
La seva pressió zonal ens bloqueja mentalment i un ridícul percentatge en el llançament exterior ens deixen sense ritme,sense idees i encadenant errors impropis de sèniors en les últimes possessions.
Toca fer autocrítica en tots els sentits i jugar tots els partits amb la màxima tensió,intensitat i compromís, independenment de la classificació del rival.

CB Calella Sènior A

Mataro Parc Boet Maresme: 42 – CB Calella: 52

El resultado ya indica, que no fue un gran partido de basquet!!!

✏️  Alex MUÑOZ/ Paco GARCIA [Sots-25]

Seguimos sin jugar bien, nos cuesta mucho imponer nuestro juego, y siempre vamos a remolque del ritmo del rival… Aun así, un par de ráfagas de buenas defensas y rápidos ataques, nos dio una renta en el último cuarto, que nos permitió ganar, que en esta clase de partidos, es al final, lo único que importa… Habrá que seguir apretando en los entrenos, y a ver si se recupera nuestro verdadero nivel de juego.

CB Calella: 27 – CB Gramanet: 78

Líder de la competició format per jugadores de 2on any, guanyen al Dalmau de manera clara.

✏️  Quique CAMACHO [Junior Femení]

Partit que afrontem sapiguen que seria complicat degut a que eren les primeres i totes eren juniors de segon any. El primer quart va ser molt bo, ofensivament molt ben organitzades y en defensa prou intenses y agresives on quedem 15-19, resultat molt positiu. A partir del segon quart la nostra defensa baixa en picat i ofensivament sense idees i anem a la mitja part -17. A partir d’aqui ens enfonsem psicologicament enlloc de seguir lluitan per reduir la avantatge del rival i finalment acabem perden de massa, respecte amb el primer quart que varem fer. Seguim treballan i millorant, i l’equip progresa.