Victòria d’orgull de l’infantil masculí abans encarar la recta final de la temporada!

Aquest cap de setmana dels 12 partits disputats s’aconsegueix 8 victòries i 4 derrotes. De les victòries destaquem la victòria de l’infantil masculí i la dels dos sèniors de Segona Catalana tant femení com masculí. Recordem que la setmana que ve s’aprofitarà per jugar partits ajornats per la COVID degut a la parada de competició de la majoria dels equips.

CB Calella: 51 – CE Laietà: 50

Aquest cap de setmana ens hem tret l’espineta de la setmana passada. El partit prometia ser igualat i ho ha estat!

✏️  Aniol FORS/ Aleix DURAN [Infantil Masculí]

Partit on hem sortit concentrats des del minut 0 i on hem dominat el marcador també des de l’inici, aplicant el que s’ha treballat durant la setmana.
Tot i haver arribat a dominar fins a 11 punts quan falten 5 minuts, la “pàjara”que de tant en tant ens entra fa que rebem un parcial de 2-12 ens fa patir fins a l’últim moment.
Quan faltaven 10 segons, es posen +1 per davant, però un contraatac amb un 2+1 fa que empatem i tornem a capgirar el marcador quan falten 2 segons pel final.
Molt orgullosos del partit dels nostres, que una setmana més han tornat a demostrar del que són capaços. La recompensa que demanàvem a la passada crònica, s’ha fet realitat.
Agrair també al públic que ha vingut a donar suport amb el timbal i les botzines, que sens dubte ens han donat la força que necessitàvem! Ara toca una aturada de 2 setmanes i encarem la recta final de la temporada!

En Genís, durant un tir davant el seu defensor

Masnou Basquetbol: 46 – CB Calella : 43

✏️  Josep Lopez [Mini Masculí]

Després de perdre de 3 a l’anada anàvem a Masnou molt més conscienciats de com havíem de jugar i sobretot de quina manera havíem de defensar, buscàvem intensitat des del primer quart i així va ser, el problema, però va estar en els alts i baixos durant el partit, que ens van jugar una mala passada.
Després de començar guanyant 9-4, ens relaxem i ens superen molt fàcil a l’1 contra 1, el que els permet generar avantatges en atac i els donem una distància de fins a 15 punts.

A la represa, ja a la segona part, corregim aquests errors, deixem més distància i comencem a utilitzar el cos abans que les mans, el que els fa demanar 2 temps morts, ja que els bloquegem en atac. La mala presa de decisió al sortir al contraatac, però, ens impedeix anotar tant com ho hauríem pogut fer.
A l’últim quart i a falta de 40 segons ens posem a 3 punts després de 2 tirs lliures, però no aconseguim un bon tir alliberat i la seva defensa estava molt activa i tancada, el partit acaba així.

Molt content per l’actitud dels jugadors, res a dir i molt a felicitar en aquest aspecte, que tot i anar perdent, dels punts que sigui, no es donen per perduts i lluiten fins al final. Ara tenim 3 setmanes per treballar, corregir i millorar, i a la tornada ens enfrontarem amb els líders del grup, als quals podem guanyar perfectament.

Seguim💪🏼🏀

En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

CB Valls: 52 – CB Calella: 60

Pista duríssima on un pancarta (benvinguts al infern) ja avisava que seria una pista complicada.

✏️  Jordi PUIG / Albert PERARNAU [Cadet inter masculí]

Inici igualtat on l’atac està per damunt la defensa en els dos equips.
Segon quart aconseguim una certa avantatge controlant el rebot i sobretot tenim un ritme de joc altíssim on ells no ens poden parar les transicions ofensives.
A la represa tornem a la igualtat i ells pujen línies defensives i endureixen molt més el joc.
Últim quart excel·lent a nivell defensiu,i un moment clau on aconseguim tres triples consecutius ens donen una avantatge que gestionem fins a final del partit.
Final de partit calent,on desaprovem actituts i fets succeïts amb agressió a un jugador nostre,i que es inaccaptable que a dia d’avui visquem fets així.
Victòria molt sòlida on la nostre intensitat darrera i el alt ritme davant van marcar al camí a seguir.

CB Calella: 53 – CB Granollers: 45

✏️ Marc FORCADA [Sènior Femení]

Victòria en el primer dels dos partits aplaçats que tenia l’equip i que ens servirà per finalitzar en penúltima posició i, a priori, tenir uns millors creuaments en la fase de permanència.
Bona victòria on totes les jugadores van sumar i només ens queda la nota negativa de la lesió al turmell de la Marina Camps.
L’equip va tornar a sortir amb dubtes al partit, sobretot en l’aspecte ofensiu però, després d’un primer període on es va anar de més a menys, en el segon període ens vam endollar i aconseguir arribar al descans amb avantatge d’1 punt al marcador.

A la segona part, va seguir el nostre bon nivell de concentració, portant la iniciativa en el marcador amb avantatge que oscil•laven entre els 4 i els 10 punts i demostrant un punt de maduresa important en el joc per saber controlar uns darrers minuts que es podien haver complicat degut a la pressió del Granollers.
Ara, ens queda jugar vs el líder del grup per tancar la lliga regular i seguir guanyant sensacions per la part definitiva de la temporada.

Vila de Montornès: 80 – CB Calella: 65

✏️ Quim SERRA [Júnior B]

Partit difícil on ens enfrontem al tercer classificat on no ha perdut a casa amb tota la temporada.
Comencem al primer quart sense està encertats però, estem bé em defensa i acabem amb un 15-14.
El segon quart ells estan més encertats i ens agafen un avantatge de 8 punts però als últims minuts reaccionem i amb 3 triples seguits, marxem a mitja part amb un 33-35.
El tercer quart ens costa atac i baixem en defensa i ens fan un parcial de 25-10 on ens fa molt de mal.
Bon últim quart on quedem 22-20 i competim de tu a tu durant tres quarts. Arribem al final de partit amb un 80-65.
Seguim!

CB Sabadell: 90 – CB Calella: 58

✏️ Alex MORAL/Josep LÓPEZ [Júnior masculí Inter]

Derrota, una altre derrota dura del nostre júnior. La veritat es que les baixes (seguim acumulant més de 4 baixes per partit per lesions) , sumat a la falta d’intensitat i treball, ens fa des de bon principi estar a sota al marcador.

Arrosseguem un -16 a la mitja part, que ja no som capaços de capgirar i on acabem cedint de manera contundent. Agafem aquest parón de Setmana Santa amb la necessitat absoluta de recuperar efectius, intensitat i motivació pel tram final de temporada.

Proper partit, contra Blanes, esperem retrobar-nos amb les bones sensacions….

UER Pineda: 66 – CB Calella: 52

✏️ Toti ALBO/ Miriam MOLINA [Mini Femení]

Partit de tornada on sabiem perfectament el que ens trobariem, i excepte el primer i l’últim quart on rebem un parcial de 20-2, aconseguim fer el partit que nosaltres voliem, fent ràpides transicions i movent la pilota trobant la jugadora alliberada, apretem en la defensa a la pilota i no ens deixem intimidar per tamany i la duresa d’elles, i millorem molt la sortida de pilota desde fondo o banda, cosa que la setmana passada vam regalar molts punts.
Ens falta no tenir aquests altibaixos en alguns quarts del partit i ser més regulars. Toca seguir treballant i segur els resultats arribaran. Proper partit també molt difícil contra el Mataró 3 Viles d’aquí tres setmanes.
Seguim 💪🏻🏀

CB Calella: 69 – Arenys: 65

Partit on comencem amb un bon inici hi agafem un bon avantatge, acabem al primer quart amb un 17-10.

✏️ Quim SERRA [Cadet B]

El segon quart seguim amb la mateixa dinàmica, pocs punts i bé amb defensa, arribem a mitja part amb el resultat de 28-22.
Tercer i últim quart molt igualats on cap dels dos equips aconseguia agafar una avantatge. Arribem al minut finals +4 però, un triple i un tir lliure d’ells ens empaten el partit i anem a la prorroga.
A la prorroga molt igualada durant els 5 minuts estem +3 i a l’últim segon ens anoten un triple espectacular desde el mig de la pista que ens fa tornar anar a la pròrroga.
La segona pròrroga agafem una avantatge de 5 punts i que ja no deixem remontar. Arribem al resultat final de 69-65.
Felicitar a l’Arenys per lluitar fins l’últim segon i els meus jugadors per no deixar mai de creure i de lluitar.
Seguim!

Cultural: 75 –  CB Calella: 93

Encarem el partit amb tres baixes significatives, contra un rival de la part baixa de la classificació i amb ganes de jugar un bon partit com a visitants després de les últimes derrotes fora.

✏️ Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior masculí]

Primera part excel·lent a nivell ofensiu, on pujem molt el ritme de partit i aconseguim cistelles en transició.
El domini en el rebots els dos costats de la pista i la bona circulació amb un alt percentatge d’encert en el exterior ens fan arribar al descans amb 62 punts anotats.
A la represa insistim en no relaxar-nos i seguir treballant, remarcant molt la defensa del 1c1 sobre dos jugadors concrets.
L’amplia diferencia ens fa baixar el ritme i L’encert en el llançament exterior també disminueix.
Única cosa negativa cal millorar la defensa del 1c1 sumant el treball d’ajudes.
Cal destacar l’ajuda del jugador dels sots25 Hugo Martínez que ens va donar un cop de mà i va aportar minuts de qualitat.
Partit important perquè alguns jugadors van fer un pas endavant i van guanyar confiança per encarar la segona fase.
Toca treballar

CB Calella: 32 – CB Mollet: 50

✏️ Miriam MOLINA/ Quique CAMACHO [Junior femení]

La falta de concentració i la poca motivació va fer que fos impossible competir de tu a tu contra el rival. La relaxació i la nul.la actitud defensiva de les nostres va fer que l’equip rival jugues sense cap mena de presió i portes el ritme del partit.
Ens falta tenir més caràcter a la pista i lluitar cada pilota i cada partit al màxim.

Seguirem treballant per afrontar millor els últims partits de la competició.

Canovelles: 51 – CB Calella: 55

✏️ Alex MUÑOZ [Sub25 masculí]

Sufrida victoria en casa del Canovelles, un partido superigualado en el que nos costó mucho entrar, pese a algún despiste defensivo puntual, la defensa fue la que nos mantuvo en el partido, ya que en ataque nos costaba mucho anotar, así llegamos 51-52 a falta de un minuto al final, donde un 2+1 del Eloi Terricabras, nos dio la ventaja final…

9a victoria seguida en esta segunda vuelta quedan 5 finales, y lucharemos hasta el final para conseguir una de las dos primeras plazas, está muy difícil, pero nada es imposible, a por todas 🔥🔥🔥

Premià de Dalt: 25 – CB Calella: 38

✏️ Toni CAMACHO [Premini masculí]

Nova victòria dels nostres petits de la casa contra el mateix rival de la setmana passada.

Partit on els dos equips comencem sense molta intensitat i on al principi amb una pista que relliscava molt no ens vam trobar comudes als primers quarts.

Després de consciensar-nos de la pista i del joc que haviem de fer, comencem a agafar ritme en atac per anar agafant avantatges mica en mica tot i els infinits fallos a l’hora de finalitzar entrades.

Els 4 primers periodes molt ajustats, però en la segona part posem una marxa més i amb el cap posat en lo important que és la defensa fem dos parcials de 0-8 i de 0-7 per poder marxar en el marcador i aconseguir una nova victòria.

Amb aquest partit, em quedo que tot i les circunstancies en les que ens vam trobar, els nanos van saber afrontar-les i van aconseguir trobar el joc que busquem en els entrenos. Anem trobant un equip que cada cop més tenen unes ganes increibles de jugar i disfrutar. Ara venen unes setmanes sense partit però seguirem treballant per fer d’aquests petits millors jugadors i persones.

Seguim disfrutant i com sempre dic, seguim confiant en el procés.🏀💪

CB Calella: 45 – La Garriga: 43

✏️ Sergi FERRER [Pre-infantil masculí]

Partit molt fluix dels nostres jugadors, amb poca intensitat a l’inici i molt desconcentrats. El rival ens ha conseguit dominar durant 7 quarts aguantant amb un marcador molt igualat. Finalment arribem al 8è quart 4 punts a sota, però un canvi de xip molt positiu i una magnífica actitud són claus pero poder acabar amb una victòria molt ajustada.

Cal treballar molt, aprofitarem aquestes setmanes de descans per acabar d’aclarir tots aquells petits detalls que ens fallen.