“Albert i Jordi pintors” CB Calella, 65 – CB Canet, 61: seguim a bon ritme!

El júnior A amplia l’avantatge amb els perseguidors, després de superar el Canet, el tercer classificat i tot esperant el partit a la pista del Masnou, el segon, previst per d’aquí dues setmanes

“Albert i Jordi pintors” CB Calella, 65 – CB Canet, 61

✏️ Per Paco GARCÍA

Partit duríssim i complicat davant un dels equips aspirants a ser campió, el Canet. D’entrada ja es veu que no ens ho posaran fàcil i amb un joc fluïd i encert des de 6,25 aconsegueixen avantatges que oscil·len els 6 punts. Al segon quart, amb les segones unitats a pista, ens refem i marxem als vestidors amb empat a 30. Tot per decidir. La nostra sortida és bona i agafem rendes mínimes de fins a 8 punts, però el partit es decideix als darrers segons i novament encertem. Al final 4 amunt i l’equip vibrant i celebrant les darreres cistelles com mai: estem més a prop. Incommensurable partidàs d’en Pedro que lidera l’equip anotant 23 punts, rebotejant i defensant al millor jugador visitant. Falten 3 partits i 2 seran contra rivals directes, però el marge de dues victòries que ara tenim el defensarem. Orgullós del treball d’aquest grup, molt orgullós de l’actitud que mostrem davant les adversitats i emocionat per com lluitem els partits. Es mereixen el premi i segur que el tindran. Seguim, no ens aturarà ningú

CB Calella - El júnior de Paco García celebra una de les cistelles contra el CB Canet. Foto: Aleix Durán
CB Calella - En Pedro, amb 23 punts, un dels destacats de l'equip. Foto: Aleix Durán

“JP Fruits Vermells” CB Calella, 99 – CESET, 85

✏️ Per Jordi PUIG

Partit important a casa contra un rival que, a la primera volta, ens va permetre començar una ratxa de 5 victòries consecutives. Bona entrada al partit, control del rebot i una ràpida transició ofensiva que ens permet atacs i cistelles fàcils amb superioritat. Ells, des de la línea de tres es posen dins el partit. No estem agressius en defensa, cosa que fa que no acabem de rematar el partit. A la mitja part, 57-35 i el discurs passa per treballar, apretar en defensa per no deixar-los entrar al partit. Res més lluny de la realitat. El fet d’anar +22 ens fa relaxar-nos, la pilota no circula en atac i fem males seleccions de tir. El rival agafa aire, gràcies a la nostra deixedesa i manca d’agressivitat defensiva. Ens anoten 11 triples i som incapaços de defensar el seu millor jugador que és important amb el sènior A de Segona. Ens fa 33 punts. Aconseguim anotar tots els jugadors i tenim moments de molt bon bàsquet en atac i moments de molt mala defensa. A seguir treballant i corregir certes coses

CB Calella - L'Ivan, en Josep i en Quique, en una acció del partit. Foto: Esther Pujol
CB Calella - El partit va ser dur, a estones. Foto: Esther Pujol

“Garatge Barcelona” CB Calella, 71 – Vilassar de Mar, 56

✏️ Per Quim SERRA

Partit amb moltes baixes, ens falten 4 jugadors. Bon començament que ens fa agafar un bon avantatge que ens permet entrar al segon quart amb 12 punts de marge. Tenim algun moment de desconnexió en què no ens entren els llançaments i ells es tornen a enganxar al partit. Arribem als dos últimes períodes amb el partit empatat. Pugem les línies defensives i aconseguim robar alguna pilota que ens permet fer cistelles fàcils. En els moments clau, els llançaments entren. Seguim

“Uniformes Sediferent” CB Calella, 46 – Lestonnac, 62

✏️ Per Arnau MONNÉ

El partit es resumeix en dues parts: la primera i la segona meitat. A la primera sortim molt concentrats, defensant l’un contra un, rebotejant, circulant la pilota, corrent al contraatac, seleccionant bons tirs. Per tant, jugant molt bé i com sabem: resultat, 29-18. En canvi, a la segona, no sabem per què, hi ha un canvi de xip, ens relaxem, no escoltem els consells dels entrenadors, no baixem el cul defensant, ens quedem mirant la pilota en el rebot i cadascú va pel seu compte a l’hora d’atacar: resultat, 17-44. Els entrenadors esperem que algun dia els nanus connectin el seu botó de regularitat dins el partit, de no donar-se per vençuts i sacrificar-se fins a l’últim moment per guanyar el partit. Nosaltres no pararem d’insistir, ara són ells a qui toca canviar. Som-hi 💪🏽

CEB Sant Jordi de Rubí, 66 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 74

✏️ Per Paco GARCÍA

Partit duríssim i complicat del sots 21 davant d’un equip que té algún jugador de molta qualitat. Nosaltres seguiem segons amb només dues derrotes… D’entrada, ja es veu que ens ho posarien molt difícil. Amb un joc fluïd i encert des de 6,25, aconsegueixen avantatges de 6 punts. Al segon quart, amb les segones unitats a pista, ens refem i marxem als vestidors amb un +2. Tot per decidir. La nostra sortida és bona i agafem rendes curtes de fins a 5 punts. El darrer quart és el definitiu i sabem distanciar-nos de 12 punts. Pràcticament sentenciem el matx, però res més lluny de la realitat: triple més addicional, dues pilotes regalades idos triples més ens aboquen de nou a un final complicat. L’encert en els tirs lliures ens dona el partit. Orgullós del treball setmanal, però descontent de com afrontem alguns partits. Cal més concentració i, sobretot, més intensitat. Seguim guanyant, seguim trobant respostes en els darrers quarts dels partits que ens acaben donant la victòria, però volem jugar millor a bàsquet

CB Calella - Josep López tapant la sortida de pilota d'un rival. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Manel Lamadrid entrant a cistella. Foto: Esther Pujol

AE BOET, 48 – “Fustmar” CB Calella, 59

✏️ Per Jordi PUIG

Partit difícil per al cadet A, contra un equip que ens guanya d’un a casa. Juguem a les 09.00 i a pista transversal. Cal començar intensos els primers minuts. Primer quart igualat. No acabem de controlar el rebot defensiu i això els permet segones i fins i tot terceres opcions de tir. Al segon quart estem molt agressius a la nostra cistella i fem una excel·lent defensa. Molta comunicació i molt bones ajudes defensives. En atac, movem la pilota amb criteri i carreguem molt bé el joc interior, cosa que fa que ells encara es tanquin més. Gràcies a la circulació de pilota aconseguim tirs alliberats. Mitja part 22-32. Iniciem el tercer període i ells surten amb dues marxes més, molt agressius tant defensant com atacant la cistella. Aconsegueixen un parcial d’11-0 que els permet posar-se davant en el marcador. Demanem temps mort, canviem la defensa i davant el bloqueig en atac, remarquem i insistim en què som superiors, i sobretot, en què cal carregar el rebot ofensiu. Comencem l’últim quart amb igualtat en el marcador. Fem uns 10 minuts de molt bon bàsquet, en defensa tornem a ser agressius, a controlar el rebot i en atac movent la pilota amb sentit i buscant la millor opció. A remarcar que anotem 8 triples, degut a que ells es tancaven moltíssim a la pintura i fèiem extrapass per buscar un tir al costat contrari. Al final +11 contra un bon rival, que ens ajuda a guanyar confiança de cara els pròxims partits. Cal ser regulars pel que fa a actitud, ganes i empenta

CB Calella - El cadet A celebra la sisena victòria de la temporada, aquest cop a la pista del Boet
CB Calella - En Nil Pascual, un dels destacats amb 3 triples anotats

CB Calella, 62 – CB Palafolls, 73

✏️ Per Aleix DURÁN

Partit novament contra un equip de la part alta de la classificació, molt incòmode de jugar, amb jugadors alts i grossos, i amb zona tancada gairebé els 40 minuts. Arrenquem amb un parcial de 0-4, perÒ de seguida, ens posem per davant, amb un intercanvi constant al capdavant del marcador. Finalment, acabem guanyant el període 18-17. Comencem el segon quart marxant de 8 punts, però errades defensives fan que el Palafolls ens atrapi, i marxem al descans -1 (31-32). A la represa, mantenim la mateixa tònica de la primera meitat, molt igualat, i amb intercanvis al marcador. Arribem als últims 10 minuts, amb -1. Últim periode desastrós. Cinc  contraatacs i dos triples consecutius ens sentencien. L’arbitratge, tot i que no és excusa, ens perjudica: 11 tirs lliures en contra i cap a favor, a l’últim període. Malgrat això, no podem encaixar 25 punts en 10 minuts. D’altra banda, igual que la setmana passada, els darrers minuts ens costa anotar moltíssim. Una setmana més però, hem competit tot i la derrota, contra un equip del capvadant de la classificació. L’equip no te res a veure amb el de la primera volta! Ara competim fins al final! Seguim creixent i treballant 💪🏼

CB Calella - El júnior B rep les ordres de l'Aleix en un temps mort. Foto: Aleix Palma

Vilassar de Dalt, 50 – CB Calella, 48

Partit molt igualat pel cadet B, en què cap equip pot distanciar-se. Els seus dos contra un ens fan caure en l’error i les pilotes perdudes ,amb cistelles fàcils del Vilassar, ens fan molt de mal. Tot i així, hem tingut el triple per guanyar, però aquesta vegada no entra. Cal seguir treballant per corregir aquests detalls. Seguim

AE Boet, 42 – CB Calella, 68

✏️ Per Xavier ARNIJAS

Partit on el cadet C mostra les nostres dues cares. Comencem rebent un parcial de 10 a 0. Un drama, sembla que són molt bons. Demanem minut i remuntem l’estat d’ànim. Tornem a entrar en el partit, però a base d’individualitats. Al minut 8 ,amb un 18-8 posem en pràctica de nou la nostra defensa agressiva. El Boet se sorprèn del canvi de cara del conjunt. Això ens dóna ànims i comencem a sortir ràpid al contraatac. De mica en mica ,ens ho creiem. Anem al vestidor amb un parcial a favor de 4-29. Demolidor!!! A partir d’aquí, un bon entrenament per rectificar posicions, posar en pràctica els nous moviments en atac i basicament agradar-nos.  Continuarem treballant per millorar el nostre bàsquet i la nostra autoestima. Bon partit nois!

Torelló, 61 – “Roca Sarrion” CB Calella, 60

✏️ Per Quique CAMACHO

Partit que comencem amb molt bona defensa, recuperant pilotes i anotant al contraatac. Dominant el rival, tot i un quart en què rebem un 15-0. Ens passa factura, tot i la polèmica amb el marcador final. Segons els nostres comptes, ens falten punts al nostre favor que ens haurien fet guanyar. Tot i això, no ens podem permetre no anotar en un quart, i molt menys que ens facin 15… Seguim treballant

CB Calella, 80 – CE Valldemia, 52

✏️ Per Joan FERRER

L’efecte Àlex! Mal inici de partit, amb cinc jugadors poc intensos, amb una mala selecció de tir i defensa nul·la. Al final dels primers 6 minuts, un preocupant 0 a 17 que no recordaven ni els més vells de les contrades. Preocupats, comencem el segon període amb 5 jugadors nous i aleshores passa… sorgeix l’efecte Àlex. Defensa, recuperacions, rebot, atacs infalibles, bons tirs i un canvi d’actitud espectacular. La nit i el dia. I aquest efecte s’encomana i TOT l’equip comença a funcionar a un gran nivell. Bona defensa, bones jugades, tirs ben seleccionats, punts, lluita, passar i jugar, recuperacions i molta solidesa en tots els aspectes. No som donats a destacar un o altre jugador, doncs som un equip i tothom és molt important. Ara bé, en aquest cas és de justícia fer-ho. Passat l’ensurt inicial, TOTS els jugadors juguen a un molt bon nivell. L’equip contrari, que ens havia fet 17 punts en el primer període, no passa dels 6 punts en els set períodes restants. Una transformació notable. Ara bé, aquest partit ens ha de servir per no badar en futures oportunitats. L’efecte Àlex hi serà sempre, però també ens agradaria veure altres efectes amb el nom de tots els jugadors al darrere, com correspon a un EQUIP en majúscules. Val a dir que al final, quatre jugadors van fer més de deu punts. Roger, Àlex, Rogers i Samu van anotar 14, 15, 14 i 13 punts respectivament. Molt bé! FELICITATS de nou a TOT l’equip per la feina feta i per un a reacció fantàstica.

Frase motivadora: “En un equip de bàsquet que vulgui millorar, el més important ha de ser el grup. I dins del grup, sempre pot haver-hi algú que ho faci millor en cada partit, en cada entrenament. Però el grup és qui ha de donar la força, la qualitat i la certesa per poder arribar el més lluny possible”
Frase per guardar: “Si el camí és difícil, és senyal que anem en la direcció correcta”

Vilassar de Dalt, 57 – “Kids&Us” CB Calella, 50

✏️ Per Júlia CASELLAS

Un partit on ens falten els dos jugadors més alts i en què l’altre equip és físicament superior.  Ens costa acostumar-nos a l’alçada dels rival, però amb moltes ganes i il·lusió ho aconseguim. Amb una primera part on perdem de 8, hem fet una remuntada molt divertida i amb moltes passades a la segona part. Ha estat un partit emocionant on els nens s’ho han passat súper bé, que és el més important