L’Albert i Jordi Pintors CB Calella, a dalt de tot després de guanyar l’Arenys

56-46, victòria des de al defensa del nostre júnior “A” que ens manté invictes. Mateixa posició per al sots 21, després d’un triomf de prestigi a la pista de la UE Mataró per 60 a 66. Tercera derrota per al sènior

Albert i Jordi Pintors CB Calella, 56 – Arenys Bàsquet, 46

✏️ Per Paco García

Victòria treballada en un partit on hem estat desencertats en el tir però amb molt bona actitud defensiva. D’inici, hem gaudit d’avantatges curts que no hem perdut en cap moment, tot i que els visitants han fet un bon plantejament que ens ha incomodat. Al descans, 30-22 i la sensació que amb uns millors percentatges podríem obrir escletxa. El tercer quart ens mostra la pitjor cara del nostre equip i ens estavellem una i altra vegada contra una defensa zonal que ens ha complicat molt la fluïdesa ofensiva. Afortunadament, en defensa hem mantingut el to i aquest fet ens ha permés no perdre mai la iniciativa malgrat l’Arenys s’ha acostat a 3 punts. Els darrers minuts hem assolit un marge de punts que ens han donat una victòria, la tercera, que ens manté invictes. Reflexions post partit: no necessàriament cal estar encertat per guanyar, però sí cal estar al 200% d’ intensitat sempre … la defensa és el recurs que mai falla. Es condició indispensable en un equip. Seguim somiant, que és gratis

CB Calella - En Mickey Muñoz s'aixeca per sobre dels defensors. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Pedro Rodríguez en una acció del partit. Foto: Esther Pujol

UE Mataró, 60 – Hortalisses Pi Sots 21, 66

✏️ Per Paco García

Extraordinari triomf al pavelló Josep Mora de Mataró. Dos equips invictes que han ofert un matx de qualitat. Els nostres han donat una exhibició defensiva: gran tasca de desgast al base rival, ajudes sincronitzades que han bloquejat l’atac mataroní i domini del rebot defensiu. Els primers minuts ja han servit per aconseguir avantages i fer una declaració d’intencions: 6-18. Els primers canvis no han fet efecte i el Mataró s’ha apropat fins el 27-32 al descans. El partit ha seguit el guió destijat: la terenyina defensiva del nostre equip minimitza el talent ofensiu dels locals. L’últim quart comença amb inspiració nostre i marxem 38-50. Esmaixada espectacular d’en Jové i opció de trencament del partit. La reacció del Mataró no es fa esperar i tirant d’orgull i talent donen la volta al marcador 59-58. Tres minuts per aixecar ànims i demostrar que volen estar lluitant entre els millors. Aquí apareix en Pol Pi [21 punts] per certificar la victòria gràcies novament a uns minuts finals excepcionals. Gran tasca de grup, ambient excel·lent a la grada que ha vibrat amb el nostre joc. Potser hem presentat candidatura. Si fos així, encara ens autoexigirem més. Doncs a treballar més i millor. La il·lusió ens fa arribar més lluny. Som-hi

CB Calella - Pol Pi espera rebre dins la zona. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Qui s'amaga darrera la teranyina de braços? Foto: Esther Pujol

J.P. Fruits Vermells CB Calella, 63 – Lloret Bàsquet, 67

✏️ Per Jordi Puig

Partit contra un dels equips que, a priori, és favorit per quedar a dalt. Equip físicament molt potent, atlètic, molt ràpid al contractac i amb una defensa molt agressiva. Primera part força igualada, on els visitants, amb una ràpida transició ofensiva, ens feien mal. Nosaltres, movent la pilota i buscant l’avantatge físic dels nostres interiors, aconseguim equilibrar el partit. Molt bona entrada a la represa, on després d’aconseguir el màxim avantatge, rebem un parcial de 4-14, que ens fa anar remolc. Certes desicions arbitrals ens perjudiquen i acabem perdent amb un marcador ajustat. Cada cop juguem millor, cada cop som més agressius i cada cop formem un bloc més fort

CB Calella - Quique Camacho intenta penetrar a cistella. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Pol Pi, un dels destacats. Foto: Esther Pujol

CEB Girona, 81 – Fustmar CB Calella, 54

Partit que no hauríem d’haver jugat per les 5 baixes justificades amb comunicats mèdics al cadet “A”. L’equip local no ens ha deixat, ni donat, cap mena d’opció a ajornar-lo. Tot i així, l’afrontem com podem, però aquests nanos són per sobretot lluitadors. Davant les adversitats, han fet un pas endavant. Primers minuts de domini nostre davant la sorpresa. Acabem el quart perdent 17-14. Competint en tot moment davant el líder de la competició, arribem a la mitja part -8. A mitjans del tercer quart, davant la davallada física nostre, rebem un parcial de 15-0. Tot i això, els gironins mantenen la pressió a tota pista els 40 minuts, i els nostres guanyen l’últim període mostrant força. Molt orgullós dels nostres guerrers, lluitant i deixant el nostre club on es mereix. Aquests nanos donaran grans tardes de bàsquet

CB Calella - L'equip defensant en zona

Santa Perpètua, 49 – CB Calella, 86

✏️ Per Arnau Monné

Podriem qualificar la primera meitat del preinfantil de desastre total: zero defensa sense baixar el cul i posant la “maneta”, sense balanç defensiu, sense circulació de pilota, fent 5000 bots i participant a un concurs de qui es tirava més tirs exteriors quan encara ens costa fer-los des de sota. Ens anem a la mitja part 33-27. Després de les bronques necessàries per activar als nostres, la segona part la podem titular :”Ja era hora!” És fan menys bots i més passades, es corre al contraatac, entenen que si es pressiona bé no cal anar a robar pilota, ja que la perdien sols. Destacar que en un dels quarts hem fet un parcial de 0-18. Conclusió final: O ens hi fiquem des del començament o som capaços de patir amb qualsevol equip. Seguirem apretant, millorant i, sempre disfrutant d’aquest esport

CB Calella - El preinfantil celebra la victòria. Foto: Quim Plà

CB Calella, 53 – AE Badalonès, 78

✏️ Per Aleix Duran

Tercer partit de la temporada del júnior “B” i nova derrota. Hem viscut dos partits. Al primer, hem fet una bona defensa, fins i tot alguna jugada maca, però un altre vegada, com cada setmana, les errades tontes han permès als visitants anotar de manera fàcil. L’objectiu era anul·lar els dos bons de l’altre equip, els dorsals 19 i 8, i ho hem fet sí, perquè han fet 6 i 0 punts respectivament. Però és clar… hem deixat de defensar als altres jugadors. De totes maneres, a la mitja part hem arribat amb un -12 al marcador, perfectament superable. Els hem tornat a explicar als jugadors com s’havien de col·locar per poder sortir de la pressió. I ho hem aconseguit. El que ens ha mancat ha estat anotar. Al tercer període, només hem aconseguit anotar 9 punts. Ells, 19. Aquí, els jugadors ja s’han donat per vençuts, i s’han centrat més en què xiulava l’àrbitre que no pas en el joc. Aquest partit l’hem perdut nosaltres. Per les pilotes que hem perdut i les segones opcions en els rebots. Agrair també els tres cadets que han vingut a ajudar, en Màrius Nebot, Roger Gómez i Adrià Rodríguez. No han desentonat pas! Això és fer club! Seguim treballant per seguir veient millores en el conjunt de l’equip, independentment dels resultats

Vilassar de Mar, 60- Garatge Barcelona CB Calella, 66

✏️ Per Quim Serra

Partit molt igualat del nostre infantil on cap dels dos equips volia perdre. Durant els primers minuts, les defenses eren molt bones. La diferència? Que ells han estat més encertats des de la línea de 6,25. Al descans, arribem deu a sota. Sabíem que calia canviar coses per tornar-nos a ficar al partit i així ha estat. Hem pujat líneas defensives i hem puntejat els llançaments exteriors. L’encert que ens ha faltat a la primera part, l’hem tingut a la segona on hem fet 6 triples que ens han permès guanyar el partit. Moltes coses a millorar, moltes ganes de ser millors. SEGUIM

CB Calella, 32 – Maresme 3 Viles, 67

✏️ Per Quique Camacho

Un partit complicat per al nostre mini “A”. El rival ens ha fet molt de mal al contraatac i l’1 contra 1. Estem en un nivell superior al que hauríem de jugar, però poc a poc seguirem treballant el màxim posible per millorar. Tot i així, l’equip ha tingut una actitud molt bona i hem defensat bastant bé [millor que la semana pasada😅]. Seguim treballant

CB Calella,  61- Maresme 3 Viles, 62

✏️ Per Xavier Arnijas

Bon partit del cadet “C”, molt igualat i amb alternança constant al cap davant, cosa que el fa molt emocionant. El resultat molt ajustat no ens fa perdre la cara al partit en cap moment. Lluitant fins al final i amb bona actitud. Seguim…