Ho hem tingut a tocar! No ens quedem només amb l’experiència de jugar contra el Barça a casa seva. Ens quedem amb què els hem plantat cara, els hem tractat de tu a tu i que… ens veiem a la tornada. Quina passada!

FC Barcelona, 62 – Preinfantil, 47

🏀 PARCIALS: 11-12; 18-11 [29-23, descans]; 19-12; 13-11 [62-47, final]

✏️ Per Quim Serra

Hem lluitat fins l’últim quart a la pista del Barça! Gràcies a un esforç titànic ens hem pogut mantenir dins del partit fins a l’últim moment. La teòrica superioritat blaugrana ha quedat diluïda a causa de les nostres ganes i el nostre esforç. Tot i un inici amb alguns dubtes a causa dels nervis, ens hem refet i hem dominat el marcador durant els dos primers quarts. A partir d’aquí el Barça ha posat una marxa més. Tot i això, hem aguantat l’escomesa del rival i no hem deixat que creixés en excés la distància al marcador. D’aquesta manera, hem arribat al final de partit amb opcions de victòria. Fins al punt que, a falta de dos minuts, perdíem només de vuit punts. Tot i el gran partit realitzat pels jugadors del Calella, algunes errades defensives i la manca d’encert en finalitzacions senzilles ens han acabat condemnant. El Barça s’ha acabat imposant per un ajustat 62-47

CB Calella - Orgullosos d'aquest equip! Hem plantat cara al Barça a casa seva. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - L'Armand, a punt de superar un rival. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - En Marc Soriano fintant abans de provar el llançament. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - L'Emmanuele Butera concentrat en una acció d'atac. Foto: Ivan Lluís