CB Calella, 70 – Barça, 75: amb el cap ben alt!

Pocs equips poden dir que han tingut el Barça contra les cordes. Grandíssim partit del preinfantil de Quim Serra i Laia Arnijas que, fins al final, ha tingut opcions de guanyar. Bravo nanos!

Molt grans!

Al final del partit, a la rotllana que els entrenadors fan amb els jugadors, en Quim Serra, el nostre entrenador, s’adreça als jugadors que, amb cara trista i plorosa, l’escolten dir: “Què més voleu?”. I un d’ells, li respon amb tota la sinceritat i espontaneïtat d’un nano de 12 anys: “Guanyar!” I un altre, sense poder reprimir les llàgrimes, em diu: “Hem perdut per mi.”

Doncs no, aquest partit no l’hem perdut. Aquest partit l’hem guanyat i l’hem gaudit, a la pista i a la graderia. Podíem haver guanyat el Barça? Sí, i tant. És més, l’hem tingut contra les cordes durant tot el partit. No oblidem el marcador al descans: 38-29. I fins i tot, hem tingut el triple, a pocs segons del final, que ens hauria pogut conduir a la pròrroga. Fa ràbia perdre quan ho tens a la punta dels dits? Clar que sí! Però el més important de tot és haver competit. Marxar de la pista sabent que ho has donat tot. I això heu fet, nanos! Al final, us hem arrencat un somriure…

CB Calella, 70 – FC Barcelona, 75

🏀 PARCIALS: 5-11; 12-6; 11-4; 10-8 [38-29, descans]; 2-13; 10-8; 11-15; 9-10 [70-75, final]

✏️ Per Quim Serra

Primers minuts molt igualats durant els dos primers quarts. Al tercer quart hem pujat el ritme de joc i línies defensives i hem marxat al marcador a un +12 per arribar a la mitja part amb un +9. A la segona part hem continuat amb la mateixa dinàmica de tot el partit, on nosaltres hem pogut anotar cistelles fàcils en contratac i ells han fet cistelles en segones opcions en què no podíem bloquejar bé el rebot. Tot i així, hem arribat als moments finals amb opcions, però no hem pogut endur-nos la victòria.

No puc estar més orgullos dels meus jugadors, cadascún ha aconseguit fer el que els demanàvem, lluitar a la pista cada pilota com si fos l’última i els de la banqueta animar cada acció positiva com si fos un gol. Agrair a tota la gent que ha vingut al pavelló, espero que hagueu disfrutat com ho he fet jo!!! SEGUIM💪🏀

CB Calella - Cesc Cadena entra amb força. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - En Marc Soriano penetrant a cistella. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - Jordi Montaño llançant de tres. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - Lluc Ruíz en una acció del partit. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - Arnau Lluís supera amb esforç un rival. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - Joan Montaño entrant a cistella. Foto: Ivan Lluís
CB Calella - L'Aleix Ferrero superant l'oposició d'un rival de cara a cistella. Foto: Ivan Lluís