Cara i creu per als femenins del CB Calella: triomf del sots 21 i derrota del sènior

Derrota del sènior, a casa, amb el Cassanenc per 43 a 60. El sots 21 suma el desè triomf, després de superar l’AEC Collblanc, 62-49. El pròxim cap de setmana reprendran la competició la resta d’equips

“Ergasia” CB Calella, 43 – Cassanenc, 60

✏️ Per Àlex Moral

Derrota del nostre sènior contra un dels equips punters de la lliga. Partit que iniciem amb dubtes defensius i que fan que rebem un parcial inicial que ja ens col·loca a 13 punts de diferència. La resta del partit és maco, amb anades i tornades dels dos equips i capacitat de treball defensiu. Llàstima el descencert amb accions de cistelles clares, que ens haurien permès reduir a menys de deu les distàncies. Tot i així bon treball de les nostres, que cal mantenir per sumar a les properes jornades. Seguim!

CB Calella - L'Erola Vives pendent de la pilota. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Embolica que fa fort. Qui la vol? Foto: Esther Pujol

“Hortalisses Pi” CB Calella, 62 – AEC Collblanc, 49

✏️ Per Àlex Moral

Partit molt gris de les nostres sots 21, sense ritme durant bona part. Només als minuts finals som capaces de fer un esforç i endur-nos un partit que mai hem dominat. Dinàmica que cal canviar amb certa urgència. Els rivals a la segona fase seran molt més exigents i cal fer un canvi gran de xip… Tenim moltes dificultats de concentració que es poden evitar molt fàcilment, errors no forçats que cal reduir….molt de treball per endavant… Seguim!

CB Calella - Mans, al partit del sots 21 contra l'AEC Collblanc. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Júlia Casellas afronta l'atac. Foto: Esther Pujol