Cop d’autoritat: Diagonal Mar, 58 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 69

El sots 21 femení ha superat amb nota la primera prova exigent de la temporada. Victòria solvent a la pista de l’equip més fort del grup, el Diagonal Mar. Seguim imbatudes

Diagonal Mar, 58 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 69

✏️ Per Àlex Moral

Victoria de mèrit i treballada del nostre sots 21 a una pista mega complicada, contra el rival que arribava imbatut com nosaltres. El partit l’hem dominat des del principi, amb rendes de 10/15 punts de diferència. Però el bon treball del rival, lligat a que nosaltres hem permès moltes segones opcions de rebot ofensiu, han provocat que a falta d’un minut pel final arribèssim només tres punts per sobre. Victòria al final, que ens permet seguir líders invictes de grup. A seguir lluitant i treballant pels objectius!

CB Calella - Perfecció en el tir lliure. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Mireia Farreras amb ll'objectiu fixat. Foto: Esther Pujol

CE Onyar, 70 – “Ergasia” CB Calella, 43

✏️ Per Àlex Moral

Derrota del nostre sènior que no acaba de deixar veure el treball realitzat per les nostres jugadores. Iniciem el partit amb treball i concentració, però amb dificultats d’anotació, que ens acompanyen tot el partit. Anem sempre per sota, però mai fora del partit, cosa que deixa clar el marcador al minut 25, amb un 31 a 24 en contra. Una sèrie d’errors nostres al contraatac, transició i tirs lliures ens priven de lluitar per un partit on, en aquests minuts, ens castiga el gran joc interior rival. Seguim, ara a treballar per la propera jornada

“Restaurant Saó” CB Calella, 34 – AE. Boet, 55

✏️ Per Xavier Arnijas

Típic partit molt físic contra el Boet. Com ja estem habituades al júnior femení, partit amb dues cares. Dues parts lluitades i guanyades i dues on patim el desgast físic i mental de lluitar contra equips amb plantilla completa que juguen amb molta agressivitat. Aquest cop, una expulsió per 5 faltes massa aviat i dues molèsties físiques han agreujat la situació. Hem pogut ser les 7 jugadores de la plantilla al complert. Agrair de nou l’ajut de les dues cadets per arribar a tenir un mínim de banqueta. Contents de l’orgull tret en l’úlitm quart quan més apretaven elles

CB Calella - Una acció del partit contra el Boet

“Restaurant Saó” CB Calella, 76 – Círcol Catòlic, 48

✏️ Per Jordi Puig

Molt bona entrada al partit del nostre infantil. Veníem treballant durant tota la setmana, amb molta més intensitat i sabent molt bé què havíem de fer. Excel·lent circulació en atac, molt de moviment, movent la pilota de costat a costat i fins i tot,  fent extrapass. En defensa molt bé la primera línea, però hem de treballar molt més la defensa de l’un contra un, on en algunes ocasions ens anotaven amb un bot. Seguim sent irregulars en els 8 períodes, hem d’intentar ser més constants i que TOTES les jugadores se sentin importants i capaces de tot. Seguim treballant i disfrutant