De 10? No, de 100!

Els dos partits que ha jugat el sènior masculí, un cop represa la competició, confirmen les excel·lents expectatives amb què l’equip afrontava aquesta temporada. La Covid ha tallat de soca-rel el somni de l’ascens a Segona Catalana

El gran potencial de l’equip dirigit pels germans Puig, Jordi i Miquel, amb tres jugadors EBA a la plantilla, permetia fixar objectius de molta volada aquesta temporada. L’aturada de la competició ha fet reformular les coses a l’àrea esportiva del club. El sots21, entrenat per Paco García, era l’últim any que podia competir a la categoria, i també amb fites ambicioses. Per edat, la majoria de la plantilla passarien a reforçar el primer equip a partir de la temporada que ve. La Covid ha avançat la planificació a aquesta temporada i els jugadors de l’equip, que ja doblaven fins ara, han fet el salt un any abans. El resultat, un sènior encara molt més potent que barreja qualitat a parts iguals entre joventut i veterania.

CB Calella - L'Uri Valls en un moment del partit contra el Palafolls. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Toti Albó, el nostre base, la deixa anar. Foto: Esther Pujol

“J.P. Fruits Vermells” CB Calella, 104 – CB Palafolls, 50

✏️ Per Jordi PUIG [sènior masculí]

Des de l’inici, aconseguim avantatge al marcador. L’anem incrementant amb un ritme molt alt de joc i amb una bona circulació de pilota davant la defensa zonal del rival. Partit molt seriós durant els 40 minuts. Seguim treballant 🏀

CB Matadepera, 39 – “Albert i Jordi pintors” CB Calella, 83

✏️ Per Jordi PUIG [sots21 masculí]

Entrada freda. Poc a poc, el control del rebot i una sortida ràpida al contracop ens situen al partit. Còmode victòria en un partit per anar agafant forma i ritme

“Fustmar” CB Calella, 37 – Maresme Boet, 79

✏️ Per Quim SERRA [júnior primer any]

Bona entrada al partit. El resultat del primer quart, 12 a 17, ens fa veure que amb una mica més, podíem jugar de tu a tu el rival. Al segon i últim quarts, moments de desconnexió. Ens fan parcials molt grans que no podem aturar: 5-17 i 7-30. Molt per millorar, seguim treballant

CB Calella - Arnau Fors provant el llançament exterior al partit contra el Maresme Boet. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Tomàs Arnijas defensant la penetració a cistella. Foto: Esther Pujol

UBSA,  69 – CB Calella, 72

✏️ Per Aniol Fors [cadet A masculí]

Primers minuts sense intensitat i concedint molts contraatacs que ens fan encaixar un parcial de 14-4. El control del rebot i la sortida ràpida ens permeten afrontar els tres últims minuts amb +10. El fet de veure’ns amb dos digits d’avantatge, fan que ens relaxem i permetem al rival reduir diferències fins als tres punts, però aguantem

CB Calella - Una acció del partit del cadet a la pista de Santa Coloma

“Uniformes Sediferent”, 45 – Vilassar de Dalt, 44

✏️ Per Quim SERRA [infantil]

Els nervis del primer partit en un any es converteixen en pèrdues de pilota i entrades fallades. Cap dels dos equips aconsegueix agafar avantatge al marcador. La victòria es tanca al final, en l’última possessió, i després de remuntar el 41 a 44 advers de l’últim gram del partit. Cal destacar la lluita i les ganes de l’equip durant els quaranta minuts. Seguim!

CB Calella - Els jugadors de l'infantil atenen les ordres dels entrenadors en un temps mort

“Ergasia” CB Calella, 57 – Ceset, 43

✏️ Per Àlex MORAL [sènior femení]

Victòria treballada davant un Ceset que venia amb ganes de refer-se de la derrota del partit d’anada. L’equip ha estat intermitent i donant moltes segones opcions i errors no forçats al rival. Això ha permès que el partit arribés amb empat a falta de 8 minuts pel final. Uns minuts d’intensitat i treball molt bons a l’últim període ens han permès sumar al segona victòria. L’equip ha de seguir treballant i millorant als entrenaments per ser més forts els propers partits. Seguim!

Sant Cugat, 37 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 60

✏️ Per Àlex MORAL [sots21 femení]

Partit marcat pel canvi d’hora, diumenge, a Sant Cugat a les 10. Les nostres van trigar tres quarts en posar la marxa necessària. El partit s’inicia amb un 0 a 7 a favor, que ens fa agafar la confiança equivocada. El rival es posa a treballar i ens trobem un partit igualat fins al final del tercer quart, on les nostres desperten. Ara, a seguir millorant!

CB Calella - Cesc Cadena, per dins, i també per fora. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Roger Casals en una acció del partit contra l'Arenys. Foto: Esther Pujol

“Garatges Barcelona” CB Calella,  58 – Bàsquet Arenys, 54

✏️ Per Jordi PUIG [cadet primer any masculí]

Partit amistós contra un equip d’especial de primer any, on cal destacar la intensitat i l’agressivitat dels nostres. Rendes còmodes durant la primera meitat, en què poc a poc la defensa tancada del equip rival ens impedeix atacar la pintura i equilibren el resultat. Bon test per saber on som. L’ensurt de la lesió d’un jugador nostre queda només en això, un ensurt. Al final, més quatre, i bona aportació de tots els jugadors

Escola Pia Granollers, 19 – “Finques Roca Sarrión” CB Calella, 90

✏️ Per Jordi PASCUAL [preinfantil masculí]

Primer partit en molt de temps dels nens i molt ben jugat per part de tots, tant defensivament com ofensivament, però patit. Ens ha servit per corregir detalls i seguir millorant. Seguim treballant

CB Llinars, 42 – “Joieria Gravoil” CB Calella, 30

✏️ Per Xavier ARNIJAS [cadet femení]

Moltes ganes de tornar, però per més que ho desitgem no és en condicions normals. Mesures i normes, controls, jugadores confinades. I la por als contagis és molt viu en les famílies. En el terreny de joc, molta disciplina defensiva i bona sortida a l’atac, però sense banqueta la segona part canvia una mica. Molt contents d’entrenar a aquest equip: molt treballadores, bona mobilitat i ganes d’aprendre. Es nota la bona feina dels entrenadors que ens han precedit. Seguim!