Ens aixecarem plegades. Ànims Adriana!

El júnior “A” femení s’ha endut dues victòries de cop aquest cap de setmana: l’onzena, a la pista i la dotzena, a la banqueta! L’Adriana, amb una lesió al genoll, ha rebut el gest més solidari que pots tenir: el de l’escalf de les teves companyes. Amb sorpresa inclosa

La foto amb l'Adriana abans de començar el partit. Foto: Esther Pujol

#ÀnimsAdriana 12!

L’Adriana es va lesionar al torneig de Palamós, en una jugada fortuïta, però molt típica del nostre esport. Dues jugadores li fan el 2 contra 1. Queda sense espai per botar la pilota. Intenta pivotar buscant una línia de passada i els lligaments del genoll es regiren.

S’afegeix a una llarga llista de jugadores i jugadors lesionats al Club Bàsquet Calella, com la Paula Soto, en Quim Serra, l’Aniol Fors, la Jordina Clusellas, que actualment estan de baixa. O la Mireia Farreras, que va patir la mateixa lesió la temporada passada i que ara ja està jugant a ple rendiment. Recordeu el detallàs de la seva germana Laura amb la samarreta en què portava escrit el “Farem el camí juntes“? Aquella va ser una iniciativa personal, de germana a germana. Aquesta ha nascut entre el cos tècnic!

Jordi Fiérrez, l’ideòleg

La idea és seva. I, dit i fet. Aquest diumenge, les samarretes eren gairebé calentes, acabades de sortir del forn. La frase és de les jugadores. Però els nostres ‘coachs’ s’han trobat tant bé amb les samarretes que han rebut la trucada dels rectors de la Barcelona Fashion Week. De fet, al partit ja han començat a assajar l’estil i les maneres de moure’s a la passarel·la. El duet, Fiérrez-Moral, ho petarà. No en dubteu! Segons ens diuen ells mateixos, podran compaginar les dues feines.

Les jugadores de l’equip van saber la notícia al vestidor, abans de jugar el partit d’homenatge a l’Adriana. I la seva resposta va ser un: “Ara no toca!”. Calia gravar el missatge de suport a la nostra jugadora número 12! I així va anar.

Jordi Fiérrez i Àlex Moral fent números per desfilar al Fashion Week. Foto: Esther Pujol

A més de l’homenatge a l’Adriana, es va jugar un partit!

✏️ Per Àlex Moral

Victòria del júnior femení contra AE Les Corts per 63 a 46. Partit on marquem les grans diferències al primer quart. On fem un 18 a 6 que tractem de gestionar contínuament. Bon treball de l’equip tot i les baixes de la Paula Soto i l’Adriana. Partit on fem l’homenatge a l’Adriana. Desitjant la seva recuperació de la lesió greu de creuats

Després del partit, la foto!

Algú ens sap explicar la seqüència d’aquestes tres imatges?

Imatge número 1. Foto: Esther Pujol
Imatge número 2. Foto: Esther Pujol
Imatge número 3. Foto: Esther Pujol