Campiones de Barcelona! El júnior A femení s’enduu el títol en un “Parc Dalmau” entregat

CB Calella, 58 – Joventut Les Corts, 49. El júnior A femení dona al club una de les fites més importants de la seva història recent: el campionat de Barcelona de nivell A. El cap de setmana que ve, a Mataró, anem a pel de Catalunya!

El sentiment i l’orgull de pertànyer al CLUB ha vingut per quedar-s’hi!

Diumenge, algú ens deia al descans del partit: “El pavelló s’ha quedat petit, haurem de parlar amb l’ajuntament!” Ara li canviarem la cara amb el parquet, però, per seguir creixent, necessitem més espai i més espai en condicions. I entre cistella i cistella, un altre comentari de gent important a la ciutat: “Quina afició, amb tota la gent del club“. Doncs sí, els “Orgull verd-i-taronja“, la nostra grada d’animació ens fa posar els pèls de punta amb els seus crits atronadors. Bravo!

Això, a la grada, però és que l’altra festa l’hem viscuda a la pista. Amb un grup de jugadores i dos entrenadors increïbles que, amb el seu joc i els seus números, fan que aquest sigui un equip gairebé irrepetible. No hem perdut cap partit en tota la temporada: CAP! Aquestes són les cròniques, les fotos i les entrevistes d’un gran cap de setmana!

CB Calella - L'equip celebra el triomf amb l'afició, els "Orgull verd-i-taronja"
CB Calella - L'explosió de la grada i de la banqueta. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La grada esclata. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La nostra jove afició!
CB Calella - L'ambient a la grada del "Parc Dalmau". Foto: Esther Pujol

CB Calella, 58 – Joventut Les Corts, 49

🏀 PARCIALS: 13-18; 20-9 [33-27, descans]; 15-7; 10-15 [58-49, final]

✏️ Per Àlex Moral

Victòria al Parc Dalmau de les nostres júniors empeitades per una grandíssima afició!!! Inicialment s’ha patit i de valent, iniciem el primer període amb nervis i dificultats d’anotació. Un 13 a 18 permet al rival marcar el ritme. Un canvi defensiu nostre ha provocat el canvi de xip de les nostres, que amb un parcial de 13 a 0 als últims 4 minuts del segon període ens ha permès arribar a un 33 a 27 a la mitja part. Al tercer quart, la dinàmica positiva ens ha permès arribar a una diferència de 14 punts amb un 48 a 34. El Joventut Les Corts, a l’últim període, lluny de rendir-se, ens ha posat dificultats, arribant a un 52 a 45. Però el nostre encert des de la línia de 3 (amb 8 triples anotats) ens ha permès gaudir d’aquesta victòria final de 9 punts.

ORGULLÓS, FELIÇ, MOLT FELIÇ de l’experiència viscuda i de la grandíssima implicació de les noies, l’afició, el club i tots i cadascun de vosaltres!!!!! Ara toca gaudir, amb una Final a 4 de campionats de Catalunya!!!! Dissabte a Mataró (19 h) ens espera el Tarragona

CB Calella - La Djena, amb el trofeu!
CB Calella - Un títol que fa reflexionar l'Àlex
CB Calella - Paula Romero, sota la cistella, poques la guanyen
CB Calella - Cristina Acosta, give me five!
CB Calella - La Mireia i la Martina escolten en Jordi Fiérrez
CB Calella - La Laia Arnijas, caràcter a la pista i ànims des de la banqueta
CB Calella - La Cristina Acosta i la Júlia Caselles, dues de les puntals
CB Calella - La Paula Soto, tot lluita a la pista
CB Calella - Màxima atenció en un temps mort
CB Calella - Natàlia Aran, una altra campiona
CB Calella - Les dues germanes Berney, l'Adriana i la Martina
CB Calella - La Jordina Sistach, també amb el júnior A