24 de 24! El júnior A femení tanquen la lliga imbatudes abans de jugar les fases

24 victòries i cap derrota! Uns números increïbles, després de guanyar el Femení Osona, 28-58, a l’última jornada de lliga. A les fases, el nostre rival a quarts és el Boet Mataró, amb el factor pista a favor. Si superem aquesta eliminatòria, ens espera la final a 4 que jugarem al “Parc Dalmau”

Femení Osona, 28 – Júnior A femení, 58

✏️ Per Àlex Moral

Últim partit de la fase regular i probablement un dels més complets d’aquesta temporada. Concentrades, amb treball constant, i el resultat: un contundent 12 a 39 a la mitja part. Contra un equip lluitador i quart classificat. A la segona part, tots dos equips hem treballat alternances defensives que han fet que les distàncies no canviessin. Resultat final, +30.  Ara ens centraem en les fases finals, que iniciarem contra Boet Mataró la propera setmana. Seguim treballant per fer gran aquest equip

CB Calella - La Júlia Casellas impedint la sortida de pilota. Foto: Esther Pujol