Supercampiones de Catalunya!

Ningú ha guanyat aquesta temporada el júnior A femení! Ningú! Les d’Àlex Moral i Jordi Fiérrez són campiones de Catalunya després d’una disputadíssima final contra el Grifeu Llançà. El marcador final, 50 a 63. El seu triomf consolida encara més el projecte del bàsquet femení al CB Calella

Som campiones de Catalunya!

No és fàcil compaginar els examens de selectivitat amb l’exigència d’una final a 4, en què vols ser campiona de Catalunya. No es fàcil arribar amb les forces necessàries a una recta final de temporada molt exigent. Amb una eliminatòria contra el Boet, una final a 4 a casa pel títol de Barcelona i una altra, a Mataró, per ser les millors de les millors. No és fàcil suportar el cansament físic i la pressió en un equip que, com destaca la Paula Romero, “l’any passat jugava a nivell B”! No és fàcil!

És molt fàcil estimar-te aquest grup de jugadores sensacionals i úniques. És molt fàcil agrair-vos la temporada que heu regalat al CB Calella. Imbatudes, des del primer a l’últim partit. És molt fàcil de dir: “Ningú ens ha guanyat aquesta temporada”. No és fàcil de fer! I vosaltres ho heu fet. Amb el vostre granet de sorra particular hem aconseguit l’èxit més gran del bàsquet femení a la història del club. Gràcies a totes! I també als entrenadors que ho han fet possible, l’Àlex i en Jordi, que cada dia que passa construeixen els fonaments d’un gran projecte que parla i parlarà femení

Grifeu Llançà, 50 – CB Calella, 63

🏀 PARCIALS: 17-18; 11-11 [28-29, descans]; 10-11; 12-23 [50-63, final]

✏️ Per Àlex Moral

Partit que s’iniciava amb nervis, molts nervis, era l’últim esgraó, aquell últim pas que ens quedava per fer d’aquesta temporada, una autèntica PERFECCIÓ, i així ha estat. Bonic partit per a l’afició, amb un 17 a 18 a favor nostre al final del primer període. El ritme seguia sent elevadíssim i el criteri arbitral, amb permissivitat de contactes per part dels dos equips, feia que tinguéssim moltes dificultats en les primeres línies de passada. Al descans,  28 a 29. A la repressa , tots dos equips hem optat per alternances defensives zonals i la igualtat s’ha mantingut. L’últim quart ha estat BRUTALÍSSIM, les nostres noies, traient les forces i l’empenta que ens quedava. Amb molta classe i capacitat d’anotació, hem fet un parcial de 12 a 23, bàsicament gràcies a l’encert de la línia de 6.25, que ens ha permès arrodonir aquesta MAGNÍFICA temporada i ser CAMPIONES DE CATALUNYA del nostre nivell.

Felicitar a les noies per permetre’m sumar el meu primer campionat de Catalunya. Agrair el sacrifici, l’actitud, la motivació, el treball i la implicació de TOTES elles, que tot i les dificultats, principalment per les dates actuals on tenim selectivitat i exàmens finals, s’han organitzat brutalment per ser-hi on som. Agrair profundament a totes les famílies com s’han implicat i animat tot l’any. LA GRADA a tota la fase final ha estat ESPECTACULAR. I agrair a TOTS els membres del club, Junta, entrenadors, companys, tecnificadors, tots els que heu treballat amb les noies, SENSE VOSALTRES , tot això no seria viable. Ara ja s’ha acabat, toca gaudir el moment, recordar-lo sempre i tenir molt clar que aquest any, serà sempre un gran record per a tots nosaltres, perquè ser CAMPIONES DE CATALUNYA no s’aconsegueix fàcilment!

CB Calella - Les supercampiones amb la Copa!
CB Calella - L'Aïna, la Martina i la Jena amb la Copa. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Paula, la Mireia, la Laia i l'Aïna. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Aïna i els petons de la Natàlia i la Laia. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Júlia i la Cristina amb el trofeu de campiones. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Paula, amb la seva germana Irene. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Adriana i la Jordina, també amb el trofeu. Foto: Esther Pujol

Els “Orgull verd-i-taronja”, la sisena jugadora!

La grada d’animació té un mes de vida, però ja es deixa veure i notar allà on va! Va néixer amb l’objectiu d’estar enllestida i en funcionament per a la final a 4 de Barcelona que vam organitzar al “Parc Dalmau”. I aquest cap de setmana, a Mataró, hem fet el primer desplaçament. Deixant-nos la veu, amb molt de gust, les mans i el pal del nostre timbal que ha retronat a tot arreu. És el moment també de felicitar a tots els que en formen part. Gent del club, des del més petit al més gran, que s’estima els colors i que ajuden a construir també un nou projecte de futur: una grada feta amb gent de la casa, que respecta els valors de l’esport i que anima perquè l’hi ve de gust fer-ho! L’any que ve, més!

CB Calella - Els "Orgull verd-i-taronja" celebren la victòria de les nostres júnior. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La grada d'animació del club present a la pista del Boet. Foto: Esther Pujol