Boet, 43 – CB Calella, 43! El “Parc Dalmau” decidirà

Doncs sí, un partit de bàsquet pot acabar en empat i no hi ha tirs lliures per decidir el guanyador! El nostre júnior A femení vol arrodonir l’excel·lent temporada amb la classificació per a la final a 4, que el CB Calella organitza el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. Dissabte, a les 17.45, la tornada a casa contra el Boet. Tens una cita amb la història!

Boet Mataró, 43 – Júnior A femení, 43

✏️ Per Àlex Moral

Partit d’anada de quarts de final de fases, on sabíem que ens trobaríem amb dificultats: pista petita, defensa zonal 40 minuts i grada plena. L’equip ha sortit molt nerviós. FASES, aquesta paraula que crea nervis, i així ha estat tot el partit. Moltes dificultats d’anotació. Hem dominat a l’inici, amb un petit avantatge de 4-6 punts, però entre els nervis, que provocaven continues pèrdues no forçades de pilota, les dificultats amb l’espai reduït i sobretot la poca capacitat anotadora de les nostres jugadores ens ha portat a un partit igualat fins a l’inici de l’últim període. En aquest moment, hem disposat d’una renda de 8 punts, a falta de 4 minuts pel final. Però, males decisions ofensives i una sèrie de faltes que hem fet amb bonus, han provocat que el Boet no abaixés els braços en cap moment i arribem a un final de 43 a 43.

Estic content perquè tot i que les habituals anotadores de l’equip no han generat anotació, l’equip ha lluitat, ha remat de valent defensivament, TOTES, han posat el seu granet de sorra, i això ha provocat que tot, absolutament tot, ens ho JUGAREM A CALELLA, a la nostra pista dissabte. Treballarem de valent i estic segur que l’equip donarà tot. Som-hi. Dissabte a tope! 🏀

CB Calella - La Cristina Acosta correns el contracop. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Aïna Pi, a la recepció. Foto: Esther Pujol

CB Ripollet, 59 – CB Calella, 43

✏️ Per Jordi Fiérrez

Últim partit d’una bona temporada que no ha pogut acabar amb victòria. Moltes dificultats per jugar aquest partit per falta de jugadores: lesions, treball, etc… A més de la coincidència horària amb el júnior A. Però l’esforç de les 5 séniors disponibles (2 d’elles mig lesionades) i amb l’excel·lent ajuda de l’Ana Berjón i la Judit Valle del júnior B, hem tirat endavant un partit molt treballat. El resultat no era el més important, ja que havíem fet els deures feia setmanes, malgrat tot hem arribat a l’últim quart amb opcions de lluitar pel partit. Però el cansament finalment ha pogut amb nosaltres. Felicitar a totes les jugadores per l’esforç que han fet durant tota la temporada i agrair al club i acompanyants el seguiment i ànims rebuts en els moments complicats. Ara toca treballar i pensar en la propera temporada!!!! Som-hi Calella!!!

Infantil masculí, 60 – Igualada, 64

✏️ Per Quique Camacho

Inici molt relaxat, sense intensitat ni ritme per part dels dos equips. A mesura que avançava el partit va anar pujant el ritme, fins al punt que ens van fer molt de mal al contraatac. Nosaltres ens centràvem en el joc interior, però per desgràcia l’arbitratge no ens acompanyava tot i que els nanos no anaven molt tensos. Finalment, vam sortir mal parats

CB Calella - En Genís i en Pau tallen la penetració d'un rival. Foto: Francesc Membrives

Infantil femení, 41 – Sant Celoni, 49

✏️ Per Nausica Musach

Vam sortir concentrades, corrent amb criteri i jugant ràpid. Gràcies a les preinfantils que van pujar, vam poder anul·lar a una jugadora molt ràpida i anotadora de l’equip contrari. Vam arribar a l’últim quart -3, la llàstima va ser que, a falta de 2 minuts, van començar a enxufar els triples que no havien fet durant tot el partit. Satisfetes del partit contra un bon equip

CB Calella - La Júlia Gómez esperant una bona línia de passada. Foto: Francesc Membrives

Júnior A masculí, 66 – Escolàpies Figueres, 48

✏️ Per Paco García

Nova victòria davant d’un rival que mai no va poder apropar-se al marcador després d’una sortida espectacular dels nostres: 11-0. L’encert en el tir i el domini del rebot situava un 29-16 al final del primer quart. El segon va ser més igualat i vam marxar al descans amb un 48-31 favorable i 6 triples anotats, amb un alt percentatge. La segona part va ser de baixa qualitat i mai no vam imposar la intensitat necessària ni la concentració de la primera.  Amb tot, el control del joc i del marcador va ser absolut per part nostre i ens va donar una victòria plàcida gràcies a un quart demolidor. Molt bon treball defensiu de nou deixant el rival en 48 punts. Queda una final dissabte que ve a la pista del Boet. Matemàticament ens cal la victòria per assegurar la tercera plaça i esperar la derrota del Blanes per ser segons. Fases interterritorial històriques

CB Calella - Posició acrobàtica d'en Vicenç Nebot. Foto: Esther Pujol
CB Calella - En Pol Pi, les nostres torres també saben tirar. Foto: Esther Pujol

Sant Josep, 51 – Cadet femení, 30

✏️ Per Andreu José

Últim partit de la temporada, contra un equip difícil que des del començament ha pressionat molt a tota la pista i això ens ha fet perdre moltes pilotes. A la represa, la baixa de la Jordina i el fet que som poques jugadores, ens fa fer zona. Les noies, impecables: amb esforç i lluita, guanyem dos quarts. Marxo molt content i només em queda felictar-les a totes

Preinfantil femení, 50 – Grup Barna, 49

✏️ Per Jordi Puig

Equip molt físic, molt intens, que posava moltissimes mans, i en definitiva dures. Hem començat amb por, però des de la defensa hem anat entrant dins el partit. Molt bona sortida de pressió, no hem perdut ni una sola pilota. En atac bona circulació de pilota i ocupant molt bé els espais. Felicitar a totes i cadascuna de les nostres noies, perquè avui han lluitat, estaven agressives i han tirat sense por a l’error. Avui, més que mai, m’he sentit orgullós. Molt bon partit de bàsquet per acomiadar la temporada. La progressió de les nenes s’està notant. Gràcies a totes per una molt bona temporada

Círcol Catòlic, 32 – Cadet A masculí, 78

✏️ Per Álex Muñoz

Pedro y Hugo estuvieron imparables. Eso, unido a una gran defensa durante los primeros dos cuartos, hizo que el partido se acabara bien pronto… El sábado que viene nos jugamos el primer puesto contra el Vilassar de Dalt

Sant Fost, 50 – Mini B, 52

Victoria in extremis en un partido que salimos un poco dormidos, pero que fuimos recuperando gracias a la defensa y la agresividad, para darle la vuelta al marcador. Quinta victoria de los 7 últimos partidos jugados, muy buen sprint final!!!

Voltregà, 64 – Júnior femení, 65

✏️ Per Andreu José

Gran victòria de comiat de la temporada, amb un gran partit dels dos equips que hem lluitat des del principi fins al final. Un partit igualadíssim, amb alternances al marcador i que s’ha acabat decidint a la pròrroga. Nosaltres hem començat fluixes, però de mica en mica, hem entrat al partit. A la recta decisiva, i quan guanyàvem d’un punt, ens fan un triple a 12 segons per al final. L’entrenador del rival demana un temps mort en què aprofito per recordar a l’equip que podem guanyar. Traiem de fons, elles en zona, i tirem pilota llarga que agafa la Judit i sense pensar-s’ho, tira de 3 i guanyem el partit. Fantàstic, l’equip s’ho mereix. M’acomiado d’elles com a entrenador

CB Calella - El júnior B femení tanca una bona temporada

Cadet C masculí, 46 – UE Montgat, 77

✏️ Per Aleix Duran

Partit que se’ns presentava complicat, perquè fisicament eren més forts. De fet, hem estat competint fins al tercer quart! A partir d’aquí, el Montgat ja ha posat la directa i hem estat incapaços d’aturar-los. Però malgrat la derrota, fem un balanç molt positiu de l’equip. Res a veure, de l’inici de temporada fins ara. La progressió ha estat més que evident. Una molt bona feina dels jugadors. Estem molt orgullosos, així com dels jugadors de l’infantil que han doblat gairebé totes les setmanes: Marc Colls, Genís Membrives i Èric Mateos. I també donar les gràcies al jugadors del cadet B, com el Joel, l’Arnau, el Pau i el Biel que han vingut a ajudar. Gràcies per aquesta temporada, Cadet

CB Calella - En Pau Costa intenta superar l'oposició d'un rival. Foto: Francesc Membrives

El preinfantil, dos partits

✏️ Per Quim Serra

I dues victòries: 87-68 contra l’Hora i 57-55 amb l’Igualada. Cap de setmana espectacular per acabar aquesta gran temporada en què hem après, tant jo d’ells i com ells de mi. No puc estar mes orgullós dels meus jugadors, de l’esforç i constància durant tota la temporada. SEGUIREM LLUITANT… SEGUIREM CREIXENT… SEGUIREM SOMIANT

CB Calella - Excel·lent temporada del preinfantil

UE Montgat, 80 – Mini A, 62

✏️ Per Arnau Monné

Partit jugat en pista transversal, súper petita i estreta amb els típics aros afegits d’entrenament. Comencem fent un joc una mica irregular, amb bones actuacions en atac però males decisions defensives. Després de dos bons quarts, de cop i volta, fan una baixada de GANES i ACTITUD i encaixem un parcial de 31-0 entre el quart i el cinquè períodes. Intentem arreglar els errors, però és massa tard per atrapar el rival. A part de la “decepció” que tenim en aquests aspectes que no es poden ensenyar (ganes, actitud, concentració, saber escoltar), estem contents perquè hem aconseguit un objectiu important de cara a la seva projecció com a jugadors: la bona rotació de pilota, canviant d’una banda a l’altra, trobant combinacions i espais per poder fer cistelles fàcils (cal destacar també que gent d’equips rivals ens ha felicitat per aconseguir-ho i per jugar EN EQUIP i no INDIVIDUALMENT). Donar les gràcies a tots els pares per la confiança que han tingut en nosaltres per ensenyar els seus fills i millorar tant com a jugadors i com a persones. I, personalment, amb ganes de més reptes. L’any que ve seguirem i amb més força que mai. Gràcies per la vostra atenció!

Els preminis, tanquen una excel·lent temporada

Últim partit al pavelló de Les Franqueses. Derrota contra el millor equip del grup, però sense baixar mai la guàrdia. No ens intimiden ni els taps ni que siguin més alts. Tampoc perdem mai la moral encara que ens robin la pilota. Lluitem per recuperar-la… Els gestos tècnics dels jugadors i jugadores van prenent més qualitat: driblings, passades, tirs… Molt orgullós de tots ells i elles. Hem acabat com vam començar i com, de fet, hem anat fent al llarg de tota la temporada: rebent la felicitació dels pares i mares i dels entrenadors. Ha estat una temporada excel·lent. Cada dia ens agrada més el bàsquet

Arenys Bàsquet, 53 – Kids&Us Premini A, 54

✏️ Per Sergi Ferrer

Últim partit de lliga contra un bon equip, tancant una temporada on l’equip ha anat de menys a més. Ha costat entrar al partit. Molts nervis, males decisions, errades, tirs fàcils fallats, dubtes en defensa, etc… L’equip, però, ha reaccionat i de mica en mica ha millorat el seu joc. Al final, partit a cara o creu resolt a favor del Calella. A destacar el compromís de tots els jugadors, la lluita, l’esforç i l’actitud. Destacar molt especialment el treball defensiu d’en Marc, que ha donat una lliçó de com defensar en un partit transcendental. A tot això cal afegir-hi l’excepcional suport de la grada (gràcies pares, mares, i familiars!) que en tot moment han animat l’equip, sobretot en els més complicats. Acabem aquesta fantàstica temporada, jugant un molt bon bàsquet, i a més a més, hem guanyat la lliga. Gràcies a tothom per una fantàstica i genial temporada!!! Frase motivadora: L’èxit és la suma de petits esforços, repetits dia rere dia. 1,2,3 Calella