Directes a la final a 4! CB Calella, 50 – Boet Mataró, 34

Classificades per la porta i amb la pista grans! L’1 i 2 de juny, el júnior A femení jugarà al “Parc Dalmau” la final a 4 per decidir el campió territorial de Barcelona. El nostre rival, el Sant Josep Obrer de l’Hospitalet. L’equip tornarà a tenir el suport de la nostra incondicional grada d’animació: els “Orgull verd-i-taronja”!

Júnior A, 50 – AE Boet Mataró, 34

🏀 PARCIALS: 19-9; 9-6 [28-15, descans]; 10-5; 12-14 [50-34, final]

✏️ Per Àlex Moral

S’ha iniciat el partit amb el guió previst, amb concentració i preparació sobre el treball realitzat. L’encert inicial ens ha permès gaudir d’una renda de 19 a 9 al final del primer període. El Boet ja no l’ha recuperada mai malgrat que ha lluitat, ha buscat alternances defensives, però nosaltres, amb constant treball, actitud i concentració no hem donat opció arribant a un 50 a 34 final. I ja ho tenim, ja hi som!!!! Ara toca gaudir el moment i començar a treballar al màxim aquesta final a 4 que gaudirem a Calella el proper cap de setmana. Aprofito ja per fer una crida a tothom, i us organitzeu per poder venir i animar al màxim, us necessitarem!!!🔝🔝🏀🏀

CB Calella - El júnior A femení, a la final a 4!
CB Calella - La Mireia Farreras provant el tir exterior. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Cristina Arnijas i la Laia Arnijas, cara a cara. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Djenabou es baralla per la pilota. Foto: Esther Pujol

“Orgull verd-i-taronja”

La nostra grada d’animació va prenent forma. Els nostres incondicionals no han deixat d’animar el júnior des de la grada del “Parc Dalmau”. El grup, que té un dels seus principals valors en l’autogestió, està integrat per jugadores i jugadors del club. Ja tenim timbal. Des de fa unes setmanes, dues pancartes es pengen del pavelló. I la setmana que ve també tindrem banderes, coincidint amb la final a 4, el partit de fases del cadet B i el segon del sènior FMV per la permanència. Gràcies afició!

CB Calella - En Toni Camacho i l'Arnau Fors, un dels principals agitadors de la grada d'animació. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Un goig veure jugadores i jugadors de tots els equips del club. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Els Fors van forts. Foto: Esther Pujol
CB Calella - El sènior femení no s'ha volgut perdre la festa del júnior A. Foto: Esther Pujol